Hamile kalamiyorumm..;(

Teşekkür ederim canm bundan sonrada salı günü kontrole gideceğiz bakalım o zaman konuşacak bi sorun görmemiş ama çok ağrılı birseydi ya oldum oldum dirildim sabaha kadar valla
:KK43:allah yardimcin olsun caninm. İnsallah daha iyisindir bugün. Şali günü iyi haberler alin

Canım başka bir sayfada ağustos taki yorumunu gördüm . semender ismiyle birisi bitki karışımı vermiş denemissin sanırım sende . sonuç neydi yazarmisin ?
Yok canım yaptım ama bi iki kere yedim bıraktım tadı çok kötü idi çöpü boyladi valla. .

Kızlar ben hsg çektirdin 2 gün önce . doktor bana azeltin 500mg icinde 3 tanecik hap var. Ama söylemedi ne zaman kullanacağını bende bugün gördüm poşette . eczanede üzerine tok günde 1 sefer yazıyor sizce iceyimmi yoksa artik kalsın mi ?

Kızlarrr doktordan geliyorum . herşey yolundaymış . 19 luk bir yumurtamsı var heran çatlayabilir 2 ay tedavi vermedi ilaç kullanmayacağım herşey yolunda diyor doktor . ama ben yeme içme konusunda da takviye yapıcam harnup pekmezi ceviz filan bildiğiniz etkili birşeyler var mı ???

. İnşallah canm valla bu aralar zayıflamaya çalışacağım sağlıklı bir şekilde herhalde unuturum yavaş yavaş ama etraftan her ay her hafta birimleriyle karşılaşınca hamile kalmasın mı. Yok mu daha birşey diye sordukları için aklımızdan çıkmıyor vallahi allah yardımcımız olsun inşallah....

Seninle aynı şeyi bende yaşıyorum canım.Sen hamile kalmaya uğraştıkça sanki etrafındaki insanlar sana inat hızla hamile kalıyorlar gibi.Bana şimdi bir arkadaşım mekkeden getirdiği fatma annemizin eli diye adlandırılan bir ot verdi.İnternetten de araştırdım baya hamile kalanlar var.Boynuna tak dedi bana bende muska gibi sarıp taktım bakalım ne olacak:110:

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Yardımcı olun lütfen.... Ben 1 yıl 8 aydır evliyim . ilk 3 ay geri çekilmeyle korunduk ama sonra bıraktık ve o günden bugüne bebek istiyoruz ama olmadı. Doktorlara da gittik ikimizdede hic sorun yokmus yinede 2 kez çatlatma iğnesi yaptık ve klomen estrofem folbiol vs tedavisi gördüm birkaç ay yine sonuç alamadık. Daha neyapalım fikri olan cevaplasn lütfenn .. Pazarteside rwglimin 4. Günü tekrar yeni doktora gidecez eşiimle ama güvenemiyoruz artık doktorlarada ..... Allah dermansız dert kimseye vermesin ve biz gibiisteyen herkese nasip etsin anneliği inşallah...
canım ilk önce stresten kurtulmalısın. Ve doktorundan rica et HSG çekil. ben HSG çekildiğim ay hamile kaldım ama kromozom eksikliğinden düşük yaptım.

Seninle aynı şeyi bende yaşıyorum canım.Sen hamile kalmaya uğraştıkça sanki etrafındaki insanlar sana inat hızla hamile kalıyorlar gibi.Bana şimdi bir arkadaşım mekkeden getirdiği fatma annemizin eli diye adlandırılan bir ot verdi.İnternetten de araştırdım baya hamile kalanlar var.Boynuna tak dedi bana bende muska gibi sarıp taktım bakalım ne olacak:110:

Duymuştum canm bunu da ama hacca giden birisi olmadı henüz getirtemedik . hakkında hayırlısı inşallah allahın izniyle olur bebişş

X