Hamile kalamiyorumm..;(

eslemkerim

özlemimizz
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
44
19
32
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Yardımcı olun lütfen.... Ben 1 yıl 8 aydır evliyim . ilk 3 ay geri çekilmeyle korunduk ama sonra bıraktık ve o günden bugüne bebek istiyoruz ama olmadı. Doktorlara da gittik ikimizdede hic sorun yokmus yinede 2 kez çatlatma iğnesi yaptık ve klomen estrofem folbiol vs tedavisi gördüm birkaç ay yine sonuç alamadık. Daha neyapalım fikri olan cevaplasn lütfenn .. Pazarteside rwglimin 4. Günü tekrar yeni doktora gidecez eşiimle ama güvenemiyoruz artık doktorlarada ..... Allah dermansız dert kimseye vermesin ve biz gibiisteyen herkese nasip etsin anneliği inşallah...

İlk once su vebek stresinden kurtul bence canim bole her bebek yapma girisiminde aklindavyada akliniz o olmasin rahat olun akisina zamana birakin ve canan karatay hoca sole acikliyo iyi kolestrol ve kotu kolestrol varms iyisi yumurta iste yyedigimz dogal seylerden gelen kolestrolmus bu yuksek oldumu kadinlarinda dogum orani artarmis cinlilrrin bu kadar cok nufusa sahip olmasinin sebebide buymus bol bil dogal koy yumurtasi ve tereyagi tuletin bence ve yapilan arastrmalara gorede yillarca coxuklaru olmatan kisiler cocuk yapmaktan vazgecince bebek sahibi olmuslar yani en buyuk sorun stres ve daha cocuk yokmu sorularindan uzak durmak bizde ilk uc ay cok istedik olmadi zamana biraktum smdi on aylik oglum var darisi hepinizin basina(isteyenlerin)

. Allah bağışlasın ve Haklısın esra fakat hem etraftan beklentiler var herkes soruyor eşim tek erkek bekliyorlar hemen hemen düşünmemeye de çalışıyoruz ama iste insanın elinde de değil dediğin gibide yumurta vs de doğal tüketmeye çalışıyoruz bakalım artik..

Alah gonlunuze gore versin ne diyim ama merk etme daha gencsiniz fenami evliligin tadini cikarmisinz bi bucuk sene bgunden itibaren sifirdan baslayin hersey bak o zaman daha guzel olcak:)

Arkadaşlar buhar üstüne oturanlardan bahsediliyor boyle hamile kalan var mı yazabilir misiniz ... Fitille de hamile kalanlar var diye duymuştum birde göbek cektirmeyle kalanlar varmış ama ben göbek cektirdim 3 ay ama olmadı bunun yaninda çörek otu te dediler soğan suyu iç dediler ama faydası olmadı şimdiye kadar.... Artık denenip kesin sonuç veren şeyleri yapmak istiyorum...

Merhaba bende dusukten sonra klomenle hamile kaldim ama sende fayda etmemis sogan kuru ve incir kurunu denedinmi cok faydali oldugunu duydum ve bircok kisi bu sayede hamile kalmis

Canimmmm... Stres yapma lütfen. Bak.drlar bir skinti olmadigini söylüyorlar. Kafanizi rahatlatin hatta imkaniniz varsa ufak bir tatile cikin size eminim.iyi gelecektir. Sen ne zamanki çocuk isini kafandan cikardin akisina biraktin.. O vakit gelecektir bebiiissss

. İnşallah canm valla bu aralar zayıflamaya çalışacağım sağlıklı bir şekilde herhalde unuturum yavaş yavaş ama etraftan her ay her hafta birimleriyle karşılaşınca hamile kalmasın mı. Yok mu daha birşey diye sordukları için aklımızdan çıkmıyor vallahi allah yardımcımız olsun inşallah....

Zaten yok mu diyenler hicbir zaman bitmiyor. Sanki üstlerine vazifeymis gibi.. Hayir , insan düşünür belki bu insanlar uzulecekler . istiyorlar ama olmuyorsa.. Benim kp hep yapiyor bunu. Yani en yanindaki yapiyor düşün.
Evet kilo fazlaligin var ise vermeye calis... Ahh birde iliski duzenine dikkat edin disaridan pek.fazla yemek yemeyin. İnsallah Rabbim duysun dualarimizi

Bende senin gibiyim 18 ay oldu evleneli rahim filmi cektirdim 2 tupum kapali cikti insallah sende sorun cikmaz ama aklinda bulunsun

Merhaba bende dusukten sonra klomenle hamile kaldim ama sende fayda etmemis sogan kuru ve incir kurunu denedinmi cok faydali oldugunu duydum ve bircok kisi bu sayede hamile kalmis
.
Belinay teşekkürler yorumun için ama klomen vs yumurtaların büyüyordu alttan muayenede oldum çatlatma iğneside yaptık ama döllenme mi olmuyor nedir bilmiyoruz vallahi

Bende senin gibiyim 18 ay oldu evleneli rahim filmi cektirdim 2 tupum kapali cikti insallah sende sorun cikmaz ama aklinda bulunsun
Üzüldüm sanada valla bizde rahim filmi çektirmeyi düşünüyoruz da nasıl birşey acılı filanmi ve de tedaviyle açılıyor mu tüpler filan

Haklısın valla milletin ağzı torba değil ki büzesin demi :) birde en yakınlar bunu yapıyor destek yerine köstek olmayı iyi biliyorlar

Haklısın valla milletin ağzı torba değil ki büzesin demi :) birde en yakınlar bunu yapıyor destek yerine köstek olmayı iyi biliyorlar

Öyle gerçekten. Birde hamile kalmayi Kafana taktiysan gözlerin hep hamileleri görür. Heryerdedirler.. Aman allahim.. Ama geçicek insallah bu gunlerde

Öyle gerçekten. Birde hamile kalmayi Kafana taktiysan gözlerin hep hamileleri görür. Heryerdedirler.. Aman allahim.. Ama geçicek insallah bu gunlerde

Hahahhaha çok güldüm canm valla heryerdeler herkes hamile her yerde bebekler markette.. Hastanede.. Pastanede..üst komşu alt komşu akrabalar bizden önceyi bırak sonra evlenenler :) çıldırmamak elde değil ....

İnşallah canm yaparım onuda bu ay biraz dinleneyim kafamı toplayayım bakalım kısmet Rabbim en hayırlısı nasip etsin inşallahh hepimize...

Hahahhaha çok güldüm canm valla heryerdeler herkes hamile her yerde bebekler markette.. Hastanede.. Pastanede..üst komşu alt komşu akrabalar bizden önceyi bırak sonra evlenenler :) çıldırmamak elde değil ....

Ama ne yapalim... Hayat böyle iste.. Bizde insallah o gunlere gelicez gorucez. Allah tüm hamilelere yardim etsin.. Bizlere de nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…