- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
Ben bu ay çok kötü sistit oldum dr yok bulunduğum yerde kafama göre cipro antibiyotik kullandım şimdi daha iyiyim .bugün adet olmam gerek 26 günde bir oluyorum çünkü ağrılarım var ama henüz olmadım.olmamak içinde dua ediyorum .bir yandanda korkuyorum antibiyotik kullandım eğer hamişsrmde bebeği rtkilemişmidir diye.yani anlayacağın katmakarışık durumdayım.35 yaşındayım geçen her ayaleyhime işliyo ve bu ayda olmazsam 7 ay olucak herşey allahtan tabi ama bizede anneliği tattırır inşallah tez vakitte
canım içini ferah tut, hatta ilk 5 hafta da bebek tutunma aşamasında olduğundan direk ona zarar vermiyor bildiğim kadarıyla. 5 ve 12. haftalarda organ gelişimleri sebebiyle ilaç alımı çok kritik. tabi doktorlar kadar bilmesem de okuduklarımdan bilgi birikimim böyle. umarım bu ay her şey yolundadır da bir iki güne senden güzel haberler alırız. bizim de 5.ay az önce doktoruma yumurtlamanın 10.gününde kan testimin sonucunu yazdım ve bu aydan ümidimi kesmeli miyim dedim. heyecanla cevabını bekliyorum