ıns kızlar hayırlı aberler alırız,bnımde yumurtalama donemım bakalım neler oluyor:)ara ara kasık agrılarım cok oluyor
geçmişolsun . adet tarihin geçmeden yaptığın test negatif çıkar canım . sen adet tarihinn geçmesini bekle bir iki günde geçse çıkar ama bekle . dayan bence birazdahaAdetime 7 gün var ama sistit oldum dayanılmaz ağrılarım var idrarda yanma ama ne yanma eczaneye gittim bulunduğum yerde dr yok antibiyotik ve bakteri öldürücü toz istedim hamilelik söz konusuysa tavsiye etmem dedi ama beklersem daha kötü olabilşrdim bende ilaçları aldım kullanmaya başlamadan gebelik testide yaptım negatif çıktı sizce 7 gün önce çıkarmıydı testte hatamı yaptım ilaç kullanarak ?
bana doktor bır ıkı ılactan bısey olmaz demıstı kızlar,hamılelıgın ılk baslangıcında.ALTIN OTUR var aktardan al ıdral yollarına cok ıyı gelıyor ıntıap akıtıyor onu kullan.Adetime 7 gün var ama sistit oldum dayanılmaz ağrılarım var idrarda yanma ama ne yanma eczaneye gittim bulunduğum yerde dr yok antibiyotik ve bakteri öldürücü toz istedim hamilelik söz konusuysa tavsiye etmem dedi ama beklersem daha kötü olabilşrdim bende ilaçları aldım kullanmaya başlamadan gebelik testide yaptım negatif çıktı sizce 7 gün önce çıkarmıydı testte hatamı yaptım ilaç kullanarak ?
bana doktor bır ıkı ılactan bısey olmaz demıstı kızlar,hamılelıgın ılk baslangıcında.ALTIN OTUR var aktardan al ıdral yollarına cok ıyı gelıyor ıntıap akıtıyor onu kullan.
Çok üzgünüm ama dayanılır gibi değil sistit ağrısı allahım kimseye vermesin 4 gün ilaçsız tedavi denedim bol su bitki çayları bu mevsimde ağapında terlik çorap falan ama nafile baktım böbreklerime vuruyo artık ağrısı dayanamadım bulunduğum yer ufak bir kasaba dr yok eczane var eczacı kadın kullanma dedi ama deyanamadım iki gündür cipro ve toz bir ilaç var kullanıyorum şimdi biraz hafifledi umarım hamiş değilimdir hamişsemde bebeğimi etkilemez daha hastalanmama 6 gün var zamanda gerçmek bilmiyo bu durumlarda offfffffff[/QUOTca
canım allah yardımcın olsun ıns,bebegın varsada ıns bısey olmaz zaten daha cok yenıdır zaten,agrın hafıfleyınce ıcme,adet oldugnda da aldıgın ılacı bıtır bnce tekrrlamasın.
hosgeldın tatlım,adetın bıtsın gecmesse bı gıt doktora usutmuste olabılırsın,imkopta kapmıs olabılırsın,korkma onemlı bısey degıldır inşkızlar merhaba ben geldim, hatıralayanınız vardır 1 ağustosta adet olmuştum ve moralim bozuk bir şekilde foruma girmemek üzere aranızdan ayrılmıştım, bugün 11 gün oldu foruma girmeyeli, adetim oldu hem de afedersiniz ama şakır şakır , ama benim lekelenmem bir türlü bitmedi böyle kahve-kırmızı arası iç çamaşırımda lekeler görüyorum, :S ,inşallah kötü bir şey yoktur? böyle olan var mı aranızda korkuyorum :S
inşallah caım doktora geldim sıra bekliyorum bakalım ne diyecek..hosgeldın tatlım,adetın bıtsın gecmesse bı gıt doktora usutmuste olabılırsın,imkopta kapmıs olabılırsın,korkma onemlı bısey degıldır inş
cok ıyı yapmısısn haber ver bızedeinşallah caım doktora geldim sıra bekliyorum bakalım ne diyecek..
bence kendı doktotuana gıt begenıyorsan,sonucta o senın neler yasadıgını bılıyordur..Doktora giden arkadaşlar, herhangi bir jinekologa mı gidiyorsunuz acaba?
Ben 8 ay önce düşük yaptım, doktorum iyi bir perinatolog (prof kendisi)... Tekrar bebek sahibi olmak istiyoruz, sizce doktoruma mı gitmeliyim? Yoksa bebek sahibi olmak için başka bir uzmana mı görünmek gerekiyor?
bence kendı doktotuana gıt begenıyorsan,sonucta o senın neler yasadıgını bılıyordur..
tamam canım mutlaka haberdar ederim.cok ıyı yapmısısn haber ver bızede