hamile kalamayanlar ve tedavi ile hamile kalanlar lütfen buraya konuşalım

avuntu olurmu hiç kendini anne olmaya hazırlıyorsun,bu çok doğal,inşallah sende benim gibi hayallerini gerçekleştirirsin,liste yapacaksanız benide ekleyin tarlusal kullandım salı bitti yani 4gün oldu

inşallah canım ya ben tel den girdiğim için nete liste yi ben yapamıyorum bilgisayardan giren biri yapsın herkes yazsin BATini listeyi biri oluştursun benim yarin adet olmam lazım ışte hamilelik belirtileri nasıldı sende

avuntu olurmu hiç kendini anne olmaya hazırlıyorsun,bu çok doğal,inşallah sende benim gibi hayallerini gerçekleştirirsin,liste yapacaksanız benide ekleyin tarlusal kullandım salı bitti yani 4gün oldu

ANNELİK KADININ İÇİNDE VAR,EMİNİMKİ SENDE ÇOK İYİ BİR ANNE OLACAKSIN,BİZ BU ÇOCUKLARA OKADAR KOLAY SAHİP OLAMADIK,BAŞKALARI GİBİ KARAR VERİP 2.AY HAMİLE KALMIYORUZKİ,HERKESİN BEBEĞİ ELBETTE DEĞERLİ AMA BİZİMKİLER DAHA DEĞERLİ ÇÜNKÜ ÇOK SAVAŞLAR VERİP,UZUN ZAMAN SONRASINDA ELDE EDİYORUZ,SENDE MUCİZENE KAVUŞUP ÇOK İYİ BİR ANNE OLACAKSIN

ya ben seni çok sevdim iyi ki buraya yazmışsin içim o kadar ferahladi ki çok teşekkür ederim kalbi çok guzel bi insan sin ve en önemlisi annesin allah im bu guzel kalbine göre verir inşallah hakediyorsun güzellikleri gurbette oldugüm için bi eşim destek burda yalnızım böyle teselli verecek arkadaşa ihtiyacım var sorması ayıp yaş kaç:)

ya ben seni çok sevdim iyi ki buraya yazmışsin içim o kadar ferahladi ki çok teşekkür ederim kalbi çok guzel bi insan sin ve en önemlisi annesin allah im bu guzel kalbine göre verir inşallah hakediyorsun güzellikleri gurbette oldugüm için bi eşim destek burda yalnızım böyle teselli verecek arkadaşa ihtiyacım var sorması ayıp yaş kaç:)

benim hiç belirtim olmadı,ne aşerdim,ne midem bulandı,benim belim bile ağrımadı 9aya kadar,her türlü yatabildim,ayaklarım ağrımadı şişmedi çok gezdim,benimde kimse yok burada,allahta yüzüme baktı çok rahat ve sakin hamilelik geçirdim ve gerçektende çok sakin akıllı,beni hiç üzmeyen yaramaz olmayan bir oğlum var,ben halımıda sildim,ütümüde yaptım doğurana kadar,hatta eşimle beraber evin duvarlarını sildik ama ben çok iyiydim,35.haftada doğdu gerçi ama daha erkendi ya acele etti,2kilo 250gramdı,sonra 2 kiloya düştü okadar miniktiki şilteye yatırırdım sadece onunla alır onunla koyardım,pamukların içinde büyüttüm ben onu ,allahım tez zamanda annenin babanın ettiği dualardan birini karşı getirsin,bir an önce kucağına al çocuğunu,bunu yaşamanı çok isterim
ben 33 yaşındayım

Son düzenleme:
benim hiç belirtim olmadı,ne aşerdim,ne midem bulandı,benim belim bile ağrımadı 9aya kadar,her türlü yatabildim,ayaklarım ağrımadı şişmedi çok gezdim,benimde kimse yok burada,allahta yüzüme baktı çok rahat ve sakin hamilelik geçirdim ve gerçektende çok sakin akıllı,beni hiç üzmeyen yaramaz olmayan bir oğlum var,ben halımıda sildim,ütümüde yaptım doğurana kadar,hatta eşimle beraber evin duvarlarını sildik ama ben çok iyiydim,35.haftada doğdu gerçi ama daha erkendi ya acele etti,2kilo 250gramdı,sonra 2 kiloya düştü okadar miniktiki şilteye yatırırdım sadece onunla alır onunla koyardım,pamukların içinde büyüttüm ben onu ,allahım tez zamanda annenin babanın ettiği dualardan birini karşı getirsin,bir an önce kucağına al çocuğunu,bunu yaşamanı çok isterim
ben 33 yaşındayım

ay canım benim yerim ben onu parmak çocuk:) küçük çocukların gelişimi daha guzel olur derler iyi dilek ve duaların için çok teşekkür ederim bende 20 yaşındayim:)

Çok çok teşekkür ederim cnm amin cümlemizin gönlüne göre versin inşallah.
Ya cidden üzülüyorum 5 yıllık evliyim artık olsun istiyorum eşim de çok istiyor bana belli etmese de.
Sabır deyip dayanacağız.İnşallah buradan hamile topiclerine transfer olursun.Bebeğin için isim düşünürsün, bizlere söylersin.
Kaçırmış olabilirim senin bat ne zaman?

bat ne zaman derken ben anlamadım canım

kızlar daha nerdesiniz ya herkes evinde keyif yapıor galiba....ben kalktım iğrenç karışımımı yedim.incirimi kaynattım.şimdi kahvaltı yapcam sonra ilaç vakti.bugün hem klomen hem iğne günüm kızlar.sabah tek klomen.akşam 6da hem klomen hem puregon 75.ya ilaçlar diilde şu iğrenç karışımlar fayda etmezse çok asabi olurum yaaaa.böle bişi yok yenecek bişi diil.yarım saat kendime gelemiorum ya.bugün ilaçların 3. günü.salı günü dra gidecem.inşallah bir sürü yumuoşum olurrrr.hepinizi öpüyorummmm

anladım ilk defa senden duydum zayıf kilolu diye ayrıldığını,ben aşılama sonrasındayine adet görünce bıraktım tedaviyi,haziran,temmuz,ağustos adet görmedim,doktora gittim tahlil sonuçları iyi tabiki farlutal aldım döndüm yine eve,,o ay ilacı kullanmadım eğer kullansam adetim bayrama denk gelecekti,bende bayramdan sonra kullanmaya karar verdim,vede kullandım,ama adet göremedim çok üzüldüm artık ilaçlada göremiyorum diye,çünkü bu yeni bir hastalık demekti,10 gün oldu yok,20 gün oldu yok,sonra doktora gittim yine adama nasıl ağlıyorum adet görmedim diye,ultrasona soktu ve tebrikler 2aylık hamilesiniz dedi,mucizeydi,ve ben bu arada bebekten habersiz perdelerimi yıkadım,kanepe üstlerinden atladım,bisiklete bindim,ip atladım,annem rahatsızlandı 1hafta yanında sandalye tepesinde refakatçi kaldım allah ol dedi yavrum oldu,o gerçekten benim mucizem,allah herkese nasip etsin

Canım bu ayrımı ben yapmadım dr yaptı:)) ben de duymamıştım şimdiye kadar:)
İnş o mucizeyi biz da yaşarız Allah bağışlasın canım oğlunu.

sen çok iyi bi annesin bence şey yazdıkça sanki içim rahatlıyo çok sağol senin oğlusun bizim umudum uz ikinci çocuğun da müjdesini bekliyorum inşallah olur olursa çok sevinirim benim de hayallerim de çocuğum var ışte her gece mutlaka hayal kuruyorum olursa şöyle yaparım böyle yaparım die benimkisi de avuntu ışte

O hayaller öyle güzel ki tatlım insan en ince ayrıntısına kadar düşünüyor.Gerçekleştirmek nasip olur inşallah.

bat ne zaman derken ben anlamadım canım
Bat beklenen ya da beklenmeyen:)) adet tarihi demek canım

kızlar daha nerdesiniz ya herkes evinde keyif yapıor galiba....ben kalktım iğrenç karışımımı yedim.incirimi kaynattım.şimdi kahvaltı yapcam sonra ilaç vakti.bugün hem klomen hem iğne günüm kızlar.sabah tek klomen.akşam 6da hem klomen hem puregon 75.ya ilaçlar diilde şu iğrenç karışımlar fayda etmezse çok asabi olurum yaaaa.böle bişi yok yenecek bişi diil.yarım saat kendime gelemiorum ya.bugün ilaçların 3. günü.salı günü dra gidecem.inşallah bir sürü yumuoşum olurrrr.hepinizi öpüyorummmm

Günaydın canım bugün pazar eşler evde haliyle geç kalkılıyor:)) sen ne karışımı yiyorsun yazdıysan da atlamış olabilirim. İnsan işte nelere katlanıyor her bulduğumuzu deniyoruz.Faydası olur inşallah.
Benim bu sefer kullandıklarım çok fena değil en azından mide bulantısı falan yapmıyor
Salı gününe kadar lütfen sıkma kendini, olumsuz düşünme sakın.Düzenli kullan ilaçlarını Rabbim yardım eder inşallah.

Kızlar şimdi ben kendiliğinden adet görmüyorum ya bunun için doktor ilaç vermişti adet olayım diye.Ama aşılamayı temmuza ertelediğim için acelem yok diyordum.Sonra o karışımları yemeye başladım.
Önceleri kendiliğinden adet olduğum bir dönemde 1 hafta öncesinde ben ilişkide çok acı çekmeye başladım.Yumurtalıklarımın olduğu yer nasıl ağrıyor, nasıl baskı oluyordu anlatamam.Çok zor dayanıyordum.
Bugünlerde yine aynı şey oluyor.Sanki içerde koca koca şeyler var mahvediyor beni.Acaba yine adet mi olucam ya da yumurtalar büyürse bu kadar baskı ve acı olur mu ilişkide.
Aslında benim adet olmam bile iyi bir şey çünkü o zaman kullandığım karışımlar işe yarıyor.

Benim yaşım 27 bat 15 Nisan (biraz geç yazdım batımı düzenli olmadığı için karışımlar işe yarar diye ümit ediyorum) Şimdilik ilaç kullanmıyorum bitkisel macun ve çaylar deniyorum.

Bu arada tablodan anlayan var mı birde 4 kişi miyiz:26:

günaydin kızlar incir kürü nu bende denemek istiyor ama midem dayanmıyo keşke bende başlayabilsem bugün adet görmem lazım aslında geç bile kaldım da 25 günde bi oluyorum bugün 27. Günü adet sancısı gibi hafif sancı çekince hamile olunur mu bilen var mi

ay canım benim yerim ben onu parmak çocuk:) küçük çocukların gelişimi daha guzel olur derler iyi dilek ve duaların için çok teşekkür ederim bende 20 yaşındayim:)

daha çok küçükmüşsün telaşlanmak için çok erken değilmi,hadi ben 30umu geçtim diye panikliyorum,ama öyle gençsinki işin daha kolayhayırlı evlatların olsun inşallah

günaydin kızlar incir kürü nu bende denemek istiyor ama midem dayanmıyo keşke bende başlayabilsem bugün adet görmem lazım aslında geç bile kaldım da 25 günde bi oluyorum bugün 27. Günü adet sancısı gibi hafif sancı çekince hamile olunur mu bilen var mi

seni ümitlendirmek istemem,ama çok kişide bu tür ağrılar olur,hatta ablam hamileyken adet dönemlerinde aynı sancıyı çekerdi,midesi çok ağrırdı,işte herkes bir değil,abla kardeşiz ama hiç benzemedik hamilelik konusunda,allahım hayırlısını versin,tüm isteyenlere yüreğinde anne sevgisi yaşayan herkese nasip etsin

Kişiden kişiye değişmekle beraber bazısında normal adet ağrıları yaşanabiliyormuş.Bekle bakalım bugün de olmazsan hafta içi gider kan testi yaptırırsın en azından aklında şüphe kalmamış olur.

seni ümitlendirmek istemem,ama çok kişide bu tür ağrılar olur,hatta ablam hamileyken adet dönemlerinde aynı sancıyı çekerdi,midesi çok ağrırdı,işte herkes bir değil,abla kardeşiz ama hiç benzemedik hamilelik konusunda,allahım hayırlısını versin,tüm isteyenlere yüreğinde anne sevgisi yaşayan herkese nasip etsin

amin canım ya inşallah vardır sancım var diye ümidi kestim ben hafif sancı giriyo geri gidiyo ben her ay adet oldugüm tarihten bir hafta önce olurum bu sefer olmadım belki ilaçlardan dir ama doktor ilaç bitince bir hafta içinde olmazsan test yaptır demişti yani üç gün kaldı benim için dua edin ne olur içim den bi ses yok diyo ama kısmet ışte allah olmayan herkese nasip etsin

Kişiden kişiye değişmekle beraber bazısında normal adet ağrıları yaşanabiliyormuş.Bekle bakalım bugün de olmazsan hafta içi gider kan testi yaptırırsın en azından aklında şüphe kalmamış olur.

sağol cevabın için canım dört gün adet olmazsam test yapacam artık sende durumlar ne tatlım

amin canım ya inşallah vardır sancım var diye ümidi kestim ben hafif sancı giriyo geri gidiyo ben her ay adet oldugüm tarihten bir hafta önce olurum bu sefer olmadım belki ilaçlardan dir ama doktor ilaç bitince bir hafta içinde olmazsan test yaptır demişti yani üç gün kaldı benim için dua edin ne olur içim den bi ses yok diyo ama kısmet ışte allah olmayan herkese nasip etsin

hadi hayırlısı belkide hayırlı bir haber verirsin bize

inşallah canım ya eşim bebeğimız olsun koyun kesecem inşallah diyo:):) senin oğluşunun ismi ne

benim eşim hiç böyle şeyler söylemedi,neden canını sıkıyorsun,olur elbette derdi,öbür türlü canımın daha çok yanacağını bilirdi,oğlumun ismi AREN arı duru saf anlamına geliyor,allah sanada şımarık yaramaz bir ARENnasip etsin,şimdi uyudu,evin tüm sesi yok oldu,inşallah senin evinde bu sesle hatta seslerle dolar

Son düzenleme:
X