-
- Konu Sahibi Huzurumsun01
ya insan biraz da olsa hisseder yok biliyorum bari adet olayım da ilaçlara başlayım istiyor um en iyi siz anlarsınız beni her ay umut ediyorum olmuyo gelen giden soruyo çocuk düşünmüyor musunuz yapin artık ya sizene elimde değil stres yapıyorum ya canım
benim bu elim beğenlere alıştı olur olmaz şeylere beğen yapıom)) cnm kusura bakma ama sen de gitmişken kalsaymışsın kocan kaçmıyo ya ))) ben bu ay 3 hafta kaldım iyide yaptım bana kalsa 4 hafta kalıcakdım eşim gel dedide mecburen geldim.geldimde ne oldu yine stresli günler başlıyor ( orda bebek falan düşünmüyordum burda yanlızlıktan etrafımdaki bebekli insanlardan etkileniyorum neyse inşallah hayırlısı olur bizim için tedavilerimiz.bütün dr lar kel oluyor kız ))
canım anladığım kadarıyla sen çok kafana takıosun..biraz sabret..drlar bile 1 sene korunmadan çocuk sahibi olamayana infertil dio kaynanann erken davranmışş.sinir oldum kadına ya sen moralini bozma canım stres çok etkilior hormonları biraz evliliğinin tadını çıkar.soranlarada daha düşünmüyoruz de.ben 2 sene boyunca ne acelesi var biz istemioruz diodum.daha yeni öğreniolar tedavi gördüğümü.herkes soruyo diede pek kalabalık ortamlarada girmemeye çalışıorum iyi oluyo
neyse kızlar sohbet çok güzel ama yarın dra gidicem erken kalkmam lazım.ben annemgildeyim bilgisayarı buraya getirmiştim.yarın hastaneden direk evime gitcem.bilgisayarı burda bırakmak zorunda kalcam.bi iki gün sizi merakta bırakabilirim ama ilk fırsatta yazarım kendinize iyi bakın dualarınızı eksik etmeyin benden sizi seviorummmm muckssss
evet hayatım ben çok kafama takıyor um o da elimde değil her ay adet olunca ağlıyorum resmen takmamaya çok çalışıyorum ama olmuyo bitanem ben düşünmüyoruz diyorum ama kaynanam herkese söylemiş istiyorlar inanmayın çocuğu olmuyo diye herkese söylemiş duymayan kalmadı yani kıskanç ya allahim kimseye kıskanç kötü kaynana vermesin çok zor ya
beğen kız:) yok kalamiom eşim ağır geliyo o cocugum gibi ya aklım onda kaliyo bensiz bir gün bile yapamaz bensiz yemek yemez uyumaz o da ağlıyo ben yok ken allahima çok şükür eşimle çok iyiyiz bi eksiğimiz bebeğimızsen ne kadar lik evlisin nerde yaşıyorsun yas kaç
evet hayatım ben çok kafama takıyor um o da elimde değil her ay adet olunca ağlıyorum resmen takmamaya çok çalışıyorum ama olmuyo bitanem ben düşünmüyoruz diyorum ama kaynanam herkese söylemiş istiyorlar inanmayın çocuğu olmuyo diye herkese söylemiş duymayan kalmadı yani kıskanç ya allahim kimseye kıskanç kötü kaynana vermesin çok zor ya
kızlaaaarrrrr nabersinizzzz :))
yatırdınızmı kocaları :)
aaA hoşgeldin hemsom iiiz senden naber benim koca ise gitti sen yatırdın herhalde
of sibel ya kaynanana sinirlendim uykum kaçtı.zaten heyecandan uykum zor geldiydi kaynananı duydum kaçtı...ben bu hırsla o kadını öldürürüm yaaaa:)
kocaelinde yaşıyorum cnm evliliğimin 2. yılının sonlarına yaklaştım)) 31 yaşındayım sen kaç yaşındasın?
ben kasımda yumurtlama tedavisi görüyordum yumurtam 2 tn anca oldu tedaviyi iptal ettik bu arada laparoskopiyle histereskopi amaliyatlarını oldum şimdide 3 aylık ilaç tedavisine başladım bakalım kaç yumurtam olucak
ben yolcam o kadını parcalamak istiyorum
ben 20 yaşıma yeni girdim 10 ay olacak evleneli sadece bir ay korundum yani 9 aydır olmuyo cocugum tedavi de ilk ayım yav tavukdan mi alsak yumurta ne yapşak
yattı anam adam tavuk gibi uyuyo :)) nasılsın canım
ona bile sölemicektiniz aslında..sende millete sorunun kimde oldunu bilmiyoz de..o zaman kaynanan susar.neticede oğlunada laf dokunuyo.çünkü sendede önemli bişi yok galiba.sadece zamanı gelmedi tatlım sabret
benimki ben yatmadan ölse yatmaz dolanırda durur...saf işte ben napıyım gııı...siyam ikizi gibiyiz bankada bile bir sıra beklioz...bugün kocacım yok ama o evde ben annemlerdeyim