- 25 Şubat 2020
- 1.020
- 842
- 73
Bende de karindan baktiBana vermedi 6aydir mahvoldum size verdiği antibiyotigin adinedir
Doktorum sadece karindan bakip anladi ama enfksyon odem olusturmus dedi vajinal ultrosan yada herhangi bi idrar testi yapmadi kafam karisti benimdebende de var o ağrılar bence esiniz sperm testi yapsin
ona bakarsan bana enfeksyon var demediBende de karindan bakti
Doktorum sadece karindan bakip anladi ama enfksyon odem olusturmus dedi vajinal ultrosan yada herhangi bi idrar testi yapmadi kafam karisti benimde
Aynen bende oyle bakalm maydonoz sut buhari yaptim bu ay oda enfeksiyonu goturuyomus biraz koca kari yontemi ama valla herseyi deniyorm hsg den once esimde gitmiyo doktora erken diyeona bakarsan bana enfeksyon var demedi
Ben esimden anladim lokosit varmış Ben her ilişkiden sonra cekirum agri
hmm benimki merkali çocuğa ilkaydan gitti garibimAynen bende oyle bakalm maydonoz sut buhari yaptim bu ay oda enfeksiyonu goturuyomus biraz koca kari yontemi ama valla herseyi deniyorm hsg den once esimde gitmiyo doktora erken diye
Valla esim kadin dogum hastanesinde saglikci ama kimseye guvenemiyorm doktorlar pek umursamiyolar sankiona bakarsan bana enfeksyon var demedi
Ben esimden anladim lokosit varmış Ben her ilişkiden sonra cekirum agri
Yaaa ne guzel benimki yok tutturdu ben gitmem diye isi geregi radyasyon aliyo baktrmasi sart yanjhmm benimki merkali çocuğa ilkaydan gitti garibim
guzelde onda sorun yok bende yok ama bebk de yok benimtek rahimfilmi kaldi yarin bakacağızYaaa ne guzel benimki yok tutturdu ben gitmem diye isi geregi radyasyon aliyo baktrmasi sart yanj
Bneimki geçende birdaha yeniledi testi lokosit yinevarmis ondandolayi kasikagrin oluyor simdi antibiyotik kullanıyorValla esim kadin dogum hastanesinde saglikci ama kimseye guvenemiyorm doktorlar pek umursamiyolar sanki
Belki tup falan tikaniksa açiliyomus ilk uc ay cok onemli ovulasyonlada takibini yap bence herkes oyle hamile kaliyo insallah sanada vesile olurguzelde onda sorun yok bende yok ama bebk de yok benimtek rahimfilmi kaldi yarin bakacağız
ovulasyon yapıyorum yumurtlama sorunum yokistee heray değerledirdim rahimfilmi kaldiBelki tup falan tikaniksa açiliyomus ilk uc ay cok onemli ovulasyonlada takibini yap bence herkes oyle hamile kaliyo insallah sanada vesile olur
Anladim insallah kalirsin hemen buraya kalirsan yaz lutfen bakalm bende bi kac aya dusunuyorm nasipse suan esimi ikna asamasindayimovulasyon yapıyorum yumurtlama sorunum yokistee heray değerledirdim rahimfilmi kaldi
amin inşalalh yarın sikinti cikmaz inşalalhAnladim insallah kalirsin hemen buraya kalirsan yaz lutfen bakalm bende bi kac aya dusunuyorm nasipse suan esimi ikna asamasindayim
Suan kür deniyorm boyuna esime caksir suyu iciriyorm sabah aksam birde kecboynzu havuc suyu. Bende hayit suyu bayan cayi maydonoz sut buharu yaptim ovlasyon takip edyorm bidaki ayda yaki yapistrcam belimeovulasyon yapıyorum yumurtlama sorunum yokistee heray değerledirdim rahimfilmi kaldi
Insllah kuzu dua edcem sanaamin inşalalh yarın sikinti cikmaz inşalalh
Allah raziolsunInsllah kuzu dua edcem sana
sen bayağı donanimlisinSuan kür deniyorm boyuna esime caksir suyu iciriyorm sabah aksam birde kecboynzu havuc suyu. Bende hayit suyu bayan cayi maydonoz sut buharu yaptim ovlasyon takip edyorm bidaki ayda yaki yapistrcam belimeesim bu ay neyle gelceksjn diye korkuyorm diyo madem doktora gtmiyo herseye katlanmak zorunda
Bu ay cok umutluydum bugun yumrtlama gunum esimin nobeti varsen bayağı donanimlisin
İnşalalh olurBu ay cok umutluydum bugun yumrtlama gunum esimin nobeti varbakalm yarin sabah erkenden degerlendrcem belki olurr
Insllahİnşalalh olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?