Aynen canım bence kesinlikle önce eşim sperm testi versin , biz bugün doktora gittik , sperm sayısı çok iyi sadece biraz hareketsizlik var ama o da enfeksiyondan kaynaklı olabilir dedi ( ki bende dün teste baktığımda eşime sanırım hareketsizlik var dedim doğru çıktı
) bu yüzden şimdide sperm kültürü testi istedi. Aslında yinede hamileliğe engel değil , bunu kadın doğumcumda söyledi , hem üroloji doktoru hem kadın doğum doktoru eşimdeki bu enfeksiyonun ilaçla geçebileceğini söyledi , onun haricinde elimizdeki testlere baktığında herhangi bir problem gözükmediğini söylediler.Eşimde ki enfeksiyondan sonra olmazsa rahim filmi çektireceğim. Ben ve eşim ikimizde sigara kullanıyoruz maalesef
hadi ben yine daha az içiyorum , eşim bir günde bir paketi bitirebiliyor ben bu yüzden sperm sayısı kesin düşük diyordum çok şükür düşük değil...
Sende eşini ikna etmeye çalış şimdi ikna olmaz belki , 8 aydı senin sanırım , sen 11.ayda falan bir konuş "bak bir ay sonra 1 sene olacak çok üzülüyorum , olsa bence olurdu bu zamana kadar , sen bir sperm testi yaptır senin sonuçlarına göre bende rahim filmi çektireyim alınabilecek önlemler varsa ona göre önlemimizi alalım" falan dersin , ki ben eşimi sperm testine zor ikna ettim bir de şimdi yine sperm kültürü için test verecek
sperm testini de sabahtan veriyorsun aynı gün öğleden sonra çıkıyor bile.. Öyle günlerce bile beklemiyorsun.. İnşallah 11. ay gibi konuşmaya gerek kalmadan hamile kalırsın canım