Hamile iken laser epilasyon

duruberil10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
2.166
80
78
mrh arkadaşlar 6 haftalık hamileyim.daha önce 2 kez laser epilasyon yaptırdım şimdi yine yaptırmak istiyorum istanbulda bağdat caddesi epiderme gidiyorum çok memnunum ancak bu engel olur mu diye aradığımda 2 ayınız bittikten sonra jinekoloğunuzdan laser epilasyon yaptırabilr raporu alırsanız yaparız dediler.hamile olup da laser epilasyon yaptıran var mı?..

Ben epilasyon yaptırdığım yere sordum bu durumu; ''sonuçta hiç bilmediğimiz bir dünya bebeğe bir şey olur suçlu epilasyoncu olur o yüzden biz yapmıyoruz'' demişti bana... Ben de düşünmüyorum o yüzden hamilelik sürecinde...Allah korusun bambaşka sebepten bebeğe bir şey olur vicdan azabı çekersiniz sizde yaptırmayın bence

Benim gittiğim yere özellikle sordum merak ettiğim için.
Koltukaltı riskli bölge onu ne olursa olsun yapmıyoruz demişti ama diğer bölgeler için dr raporu ile girilebiliyormuş.
Riske değer mi tartışılır tabiki öyle riskim olsa dondurur sonra devam ederim

evet ben de korkuyorum bebeğe bi şey olur diye...ama kadınlar kulübünde bir kaynakta laser epilasyon yapılabilir diye okudum..bebeğe zararlı olursa yaptırmam tabi..

ben de korkuyorum açıkçası...

ben de 2 seans gittikten sonra hamile kaldım ve yarım bıraktım.zaten gittiğim yer de yapmıyordu.doğumdaan 1 ay sonra tekrar başladım.6 seanstır gidiyorum.ertele doğumdan sonra gidersin.kıl köküne nüfuz ediyor sonuçta ama olsun.zaten gebelikte ağrı hassasiyeti artıyor bir de acaba bişey olursa endişesi?doğumdan sonra gönül rahatlığıyla gidersin.emzirme döneminde yapılmasının sakıncası yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…