- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi cileklidon
-
Ben de hamileyim gel gitler elbette ilk 3 ay oluyor ama afedersin de şeyi çıkmıyor. Ki ne kadar kardes olursak olalım evlendikten sonra kardeşlerime karşı daha naif oldum .nazım gazımı eşim ceker ,kahvaltı sonrası wcye diye kaçar keyif yaparım telde gezerekoda sofra toplar . Kapıya vurunca hamileyim heralde napayim derim. Tek hamileliği kullandiğim yer .
Bu ikinci çocuk ilk hamilelikle hersey farklı ama ama kafayı yemedim hiç. Bazı insanlar çok kaba olarak hamileliği kullanıyor.
Ablan çok kaba nezaketsz,sen çocuk bile olsan üslup o olmaz. Resimlere kadar araştırıp sevistinizmi diye sorması çok terbiyesizce. Mesafe koyun gerekise ağır tersleyin bikere. Merak etmeyin bebeğe birsey olmaz üzülünce pırt diye bebek dusmez birsey olmaz. Biraz kendine gelmeli.
Ya benim anlamadığım neden insanlar düğün=evlilik görüyor? Siz nikahlandınız artık karı kocasınız. Kime ne sizin sevişmenizden? Evli olmasanız bile ablanızı ilgilendiren bir durum yok. Yularını tut falan ne demek bu tavır hamilelik değil şımarıklık. Siz niye hala aile evindesiniz orasını da anlamadım. Geçsenize kocanızın yanına. Ne münasebet anne izin vermiyor. İzin istemeyin siz de. Dul kadın yorumu ayrıca bir itici, bazı insanları 2020 yılındayız farkında mısınız diye sarsmak lazım. Siz böyle sessiz olursanız daha çok laf yersiniz. Biraz kendi hayatınıza saygınız olsun. Siz ayrı bir birey olduğunuzu kabullenmemişsiniz ki başkaları kabullensin.
Ablanız kendi sevişemiyor diye sinir basmış anlaşılan.
Yoksa kardeşinin sevişmesine bu kadar takmasının anlamı ne olabilir? :))
Engel bir durum yoksa o da yapsın rahatlar. Size de sarmaz. Bunu söyle ona.
Bende hamileyim hicte stresli sinirli degilim aksine cok sakinim hayatimda hic bu kadar sakin bir donemimi hatirlamiyorum tabi bazi zamanlar ufak tefek cıkıslarm oluyor ama oda genelde eşime karsi oluyor ve cok nadir.
Ablanizda hamililikten degilde şuursuzluktan boyle davrangini dusunuyorum kusura bakmayin. Insan gozuyle gorse kardesine gene konduramaz bu gozuyle gormeyip senorya kuruyor bide milleti fisfikliyor. Hamile insanlar gozumde melek gibi gelir hep ama bu tarz hamilelerde insana cinnet gecirtiyor yani. Daha 4aylik boyleyse geriye kalan 5ayda neler olur neler. Bu arada ablanz hakkinda ileri geri konustum ya kusura bakmayin haddime degil ama :)
Ay bi de bu evlendikten sonra anneye babaya düşkünlük, işte onları üzmesin ağzına ederim demeler falan, niye çoğuna oluyor bu yahu? Evlenene kadar kıymet bilme evlenince anam da anam babam da babam. Yok kardeşlere yüklen falan. Hadi oradan derler adama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?