Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
cute nasıl gidiyor gebelik?Oglum elestırdıgın momlara dondun yemınlenHerkesın hamılelıgı farklı oluyor mısal ben Ege'deyken kafamı zor kaldırıyordum
eger risklı gebelik yoksa cok yorulmayacaksan ve dogum izninde sorun cıkartmayacak ,hsklarını alsbıleceksen calış ...Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
Büyük konuşmuyorumki msjımı dikkatli okursanız hamileliğin durumuna bağlı tabi yazmışım.. Çalışmak istemem gönlümden geçirdiğim şey yalnızca..Büyük konuş büyük lokma yeme derler herkes bunu yaşıyor bende 37 ye kadar çalışcam diyip diyip durdum da 32 de ayrıldım izine erken ayrıldığım için çok fena başımın etini yedim eşimin. Ücretsiz izine cikicam şimdi bak bebek doğunca herşeyi anlıyorsun çok zor oluyor herkes bunu sonradan büyük konuştuğu farkına variyo sora içten geçiyor. Bende haftaya bugün ise basliycam yarım gün işte.sora senelik izinler derken hoop ücretsiz izine ayrılıyorum
Ben çalışıyorum çok iyi geliyor , 2 ve 3 ayda zorlandım midemden dolayı onun dışında herşey çok iyi şükür .Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
İşveren hamile olduğunuzu biliyor mu ?eger biliyor ve işe alıyorsa hiç kaçırmayın derim çünkü işverenler bu kamu dahi olsa izine gidecek personeli sevmezlerArkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
Daha once hic hamile olmadiniz sanirim.zorluklarini bilmiyorsunuzhamile halimle ne demek ya.. hasta misin ki ??
hamilesin cok olagan ve dogal bir durum..oglan üstü birsey degil
Beni oturmak kötü yaptı hatta bu yüzdn misafrlk yada kursa falan bile gitmedim. Ev bana en rahatıydı. İstedğm zamn istedğmi yapabldm yani:) paraya ihtiyacnz varsa ve kendinizi iyi hissedyrsanz calisin tabi. Ama ilk gebelikse ben boyle rahat rahat tadini cikarmaktan yanayim:)) ama tabi çalışan gebelerede Rabbm yardm etsin ve tebrik ederm :)Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
Daha once hic hamile olmadiniz sanirim.zorluklarini bilmiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?