Hamile halimle çalışmak ?

Kalp-yolu

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2016
116
40
13
Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?

Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
Doğumdan iki gün önceye kadar çalıştım ki masa başı da sayılmazdı işim. Üstelik tüp bebek yöntemi ile hamile kalmış ve erken doğum riskime karşı her hafta iğne ve her gün jel kullanıyordum. Kendini koruduktan ve doktorun çalışmana engel okumadıktan sonra çalışmak inanın daha sağlıklı geliyor bana.
Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle.

Hiç hamilelik yaşamadığım için tecrübem yok ama bir gün hamile olursam çalışmayı bırakmam:) tabii iş yerinin ne kadar yoğun ve stresli olmasına ve hamileliğin nasıl geçirildiğine bağlı bi durum bu..

Çalışmak bana iyi geliyor..

bence de çalışmalısınız.. ben ofisi bırakıp evden devam etmiştim 8.aya kadar.. ama keşke ofiste devam etseymişim.. daha günlük bir yaşantı insana iyi geliyor.. şimdi aylardır evde olmanın verdiği iğrenç bir duygu var..

Kacirma bence gir calis baktin olmuyor cikarsin. Ben 3 aylik hamileydim ise basladigimda doguma 20 gun kala ciktim gitsem daha da giderdim yani en azindan git gel yuruyus oluyor 1 durak önce inip yururdum hep dogumumda cok rahat oldu.

Bnce çalış ne kdar güzel. Her maaşından sadece 1 çeyrek bile alsan. Düşünsrne doğduğunda altınları olur evladının :) hem bak rızkıyla gelmiş bebiş.

Ben 9 haftalik hamileyim ve yataktan kalkamiyorum. Tek lokma yiyemiyorum. Her yediğimi çıkarıyorum. Çalışanlari inanın aklim almiyor

hamile oldugunu bılıyolar mı yoksa ileride sürekli randevuların olucak hastane sağlık ocağı vs sorun çıkarmayacaklarsa istiyosan çalış normalde hiç bir yer hamile birini almaz kolay kolay çünkü

Hamile oldugunu biliyorlar mi, sonra sorun olmasin. Çok iş gorusmesinde, onumuzdeki 1 yil cocuk dusunmeyin gibi laflar işittigimi bilirim. Bu konu sıkıntí oluyor yani. 3 aylik hamilesin, 5 aylik geçici işe girdigini karsi taraf bilmeli bence.

Yok ya hamilelik genel olarak rahat zaten. 36 haftadan sonrası biraz yoruyor.
Çalış bence, zaten bebeğin bi ton masrafı oluyor iyi de olur.
Oglum elestırdıgın momlara dondun yemınlen Herkesın hamılelıgı farklı oluyor mısal ben Ege'deyken kafamı zor kaldırıyordum

Eğer normal bir hamilelik dönemi geçiriyorsan çalış derim. Ben cok pismanim calismadigima. Doğumdan 2 ay once ucretli izne çıkarsin dogumdan sonrada 2 ay yani toplam 4 ay ucretli izinli olursun. Oh evde bebisinle ugrasirken gelsin gelsin paraciklar :)

Bulantilarin falan yoksa ki artik 3 bucuk aylik olmussun bundan sonra olmaz zaten bence calismakta bir mahsur yok aksine zaman gecer. Hem de sana maddi katki saglar. Calismak iyidir. Hamilelik hastalik degildir. Gerci benim 18 haftaya kadar hastalik gibi gecti. Ama cok sukur iyi kotu ite kaka devam ettirdim. Son haftalarinda ayaklarini uzatarak oturursun canim. Yoksa o ayaklar acayip siser.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…