Doğumdan iki gün önceye kadar çalıştım ki masa başı da sayılmazdı işim. Üstelik tüp bebek yöntemi ile hamile kalmış ve erken doğum riskime karşı her hafta iğne ve her gün jel kullanıyordum. Kendini koruduktan ve doktorun çalışmana engel okumadıktan sonra çalışmak inanın daha sağlıklı geliyor bana.Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
bence de çalışmalısınız.. ben ofisi bırakıp evden devam etmiştim 8.aya kadar.. ama keşke ofiste devam etseymişim.. daha günlük bir yaşantı insana iyi geliyor.. şimdi aylardır evde olmanın verdiği iğrenç bir duygu var..Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
size zor olur gibi. Çalışmayın bence.Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
Oglum elestırdıgın momlara dondun yemınlenYok ya hamilelik genel olarak rahat zaten. 36 haftadan sonrası biraz yoruyor.
Çalış bence, zaten bebeğin bi ton masrafı oluyor iyi de olur.
Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?