- 25 Eylül 2011
- 7.478
- 11.303
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Calisan hanimlar hamileligi boyunca calisiyor. Yani anormal bir durum yoksa gebeliginle ilgili calismak senin icin daha iyi olacaktir.Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
Büyük konuş büyük lokma yeme derler herkes bunu yaşıyor bende 37 ye kadar çalışcam diyip diyip durdum da 32 de ayrıldım izine erken ayrıldığım için çok fena başımın etini yedim eşimin. Ücretsiz izine cikicam şimdi bak bebek doğunca herşeyi anlıyorsun çok zor oluyor herkes bunu sonradan büyük konuştuğu farkına variyo sora içten geçiyor. Bende haftaya bugün ise basliycam yarım gün işte.sora senelik izinler derken hoop ücretsiz izine ayrılıyorumHiç hamilelik yaşamadığım için tecrübem yok ama bir gün hamile olursam çalışmayı bırakmam:) tabii iş yerinin ne kadar yoğun ve stresli olmasına ve hamileliğin nasıl geçirildiğine bağlı bi durum bu..
Çalışmak bana iyi geliyor..
Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
2,80 yatmak varken ne gerek var bence.Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
ben 37 haftam dolana kadar calısmıstım , su an da da belkı gebe olma ıhtımalım var kesın sonuc ıcın beklıyorum ıkıncıyı dogurursam yıne sonuna kadar calısacagım...Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?