Hamile halimle çalışmak ?

Yani bizlere sorma sen kendi bedenini bilirsin bizler değil canım
Süreç nasıl gidiyor bu aylarda dahi nekadar yoruluyorsun ne bileyim bedenin tahammül sınırı sende yani
Ama genel olarak çalışılabilir gibi duruyor

Dün gratiste kasada duran hamile bir bayana içim acıdı mesela dedim bari sandalye verseler ya
Oturmak yasak bizde dedi, kıyamam ihtiyacı olmasa çalışır mı :( ama sendeki masa başı

Masa başı işim var 37.hafta bitene kadar çalıştım. Bana kalsa daha da çalışırdım, bir zorluğu yok, ha evde oturmuşsun ha işyerinde. Yalnız ben uykuyu severim, gündüz uyumayı çok istediğim zamanlar oldu...

Hamile halimle çalışmak derken?
Riskli bir hamilelik mi? Masa başında dahi çalışamayacak kadar?
Pek çoğumuz çalıştık, 37.haftaya kadar çalışıyo çoğu kadın

Hamile halimle çalışmak deyince, çok ekstrem bir seymis gibi sormussunuz. Hali hazırda çalışanlar hiç hamile kalmıyor mu? Herkes hamile kalınca işi bırakmıyor ki, çoğu kadın doğuma kadar çalışıyor. Bu tamamen size ve nasıl bir hamilelik gecirdiginize bağlı. İhtiyacınız varsa çalışın derim, şu ortamda iş bulmussunuz. Risk yoksa düşünecek bir şey yok bence.

Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?
Calisan hanimlar hamileligi boyunca calisiyor. Yani anormal bir durum yoksa gebeliginle ilgili calismak senin icin daha iyi olacaktir.

Eğer hamileliğiniz kolay geçiyorsa çalışın ama zor geçiyorsa bir düşünün derim.
Benim hamileligim çok zor geçiyor ağrılarım var.koyde öğretmenim.bugun okula gidemedim mesela.yarinda büyük ihtimal gidemicem.boyle ağrılı geçiyorsa eğer bir düşünün derim.

Doğumdan iki hafta öncesine kadar çalıştım

İşim masa başı da değildi gitmeli gelmeli

Hatta bir yere araba ile gideceklerdi sen alışkıydın yürürsün dediler ben hamileyim farkında mısın demiştim ki 7 aylıktı yani bunu diyen hamile olduğumu biliyordu

Postacımız 7 aylık hamile bina bina geziyor

Başlayanın olmazsa bırakırsınız

Hamilelik (eğer doktor tarafından tespit edilen bir durum yoksa) bir hastalık veya malül bir durum değildir. Hayatın normal akışıdır. Kadınlar olarak öncelikle bunu kabullenmemiz lazım.

Ben doğum iznine çıktığımda destek amacıyla evden devam ediyordum. Doğum sancım başladığı anda bile iş bitirmeye çalışıyordum :D Birşey olmadı çok şükür.

Hiç hamilelik yaşamadığım için tecrübem yok ama bir gün hamile olursam çalışmayı bırakmam:) tabii iş yerinin ne kadar yoğun ve stresli olmasına ve hamileliğin nasıl geçirildiğine bağlı bi durum bu..

Çalışmak bana iyi geliyor..
Büyük konuş büyük lokma yeme derler herkes bunu yaşıyor bende 37 ye kadar çalışcam diyip diyip durdum da 32 de ayrıldım izine erken ayrıldığım için çok fena başımın etini yedim eşimin. Ücretsiz izine cikicam şimdi bak bebek doğunca herşeyi anlıyorsun çok zor oluyor herkes bunu sonradan büyük konuştuğu farkına variyo sora içten geçiyor. Bende haftaya bugün ise basliycam yarım gün işte.sora senelik izinler derken hoop ücretsiz izine ayrılıyorum

Arkadaşlar 3 buçuk aylık hamileyim güzel bir iş buldum masa başı. Sizce çalışmalımıyım zor olur mu hamilelikten dolayı ?

hamileliğin zor gunlerini çok şükür atlatmışsın , aldıgın maaşı doguma kadar biriktir çok faydasını görürsün.
saglıklı dogumlar olsun inşallah darısı bana olsun :)

hamileliğin zor gunlerini çok şükür atlatmışsın , aldıgın maaşı doguma kadar biriktir çok faydasını görürsün.
saglıklı dogumlar olsun inşallah darısı bana olsun :)

Arkadaşlar abartmayın hamileliği, sorunlu geçen hamilelikler için konuşmuyorum ama hamilelik bir hastalık değil doğal bir süreç. doğuma 15 gün kalıncaya kadar çalıştım, uzun çalışma saatlerinde belimde bir ağrı oluyordu o kadar. onun haricinde hiçbir sorun yaşamadım şükürler olsun.

Hanileykn nasil is buldunuz, isverenler cocuk dogurma potansiyeli gorduklerine is vermiyorlar, hayret. Neyse bulmusken ihtiyacini varsa kacirmayin.

İlk mesajım da bu olsun: Gittiği yere kadar çalışın :)

ben 37 haftam dolana kadar calısmıstım , su an da da belkı gebe olma ıhtımalım var kesın sonuc ıcın beklıyorum ıkıncıyı dogurursam yıne sonuna kadar calısacagım...

Back
X