Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki çizgi varsa olursun tabii atsana resmi görelimArkadaslar Merhaba. Benimde adetim 5 gün oldu geçikti. Test yaptım dün ama t olan kısmı daha renkli c olan tarafı da hafif pembemsi gibi anlamadim ben ya hamile olmuyomuyum o zaman cevaplarınızı beklemekteyim...
Arkadaslar Merhaba. Benimde adetim 5 gün oldu geçikti. Test yaptım dün ama t olan kısmı daha renkli c olan tarafı da hafif pembemsi gibi anlamadim ben ya hamile olmuyomuyum o zaman cevaplarınızı beklemekteyim...
Bakın arkadaşlar böyle oldu sabah daha inceydi c 1.30 gibi daha da belirgin olmuş
1.5 yıllık evliyim canım ya sen
Sabret canim isalah olur bende 1 buçuk yıllık evliyim olmadi bi turlu..yarin catlatma iğnesi yapicam pazar sabah asilamam var dua edelim birbirimize allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..sende aynı zamanda belli olacak sonucumuzMsjlarin hepsini tek tek okudum. Testler paylaşılmış. Bir başkasının İkinci çizgisini görünce seviniyorum. İnşallah Allahım bu mutluluğu heyecanı bize de yaşatsın. Biz çocuğumuzu alalım die uğraşıyoruz, çabalıyoruz. Olan da atacak yer arıyor. İçim yanıyor.
Aşılama yapılacak ve şimdi göbekten iğne vurunuyorum. Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Allahım bizim de yüzümüze gülsün. Ne olur birbirimize dua edelim. Allahım isteyen kullarına, bize versin.
Sabret canim isalah olur bende 1 buçuk yıllık evliyim olmadi bi turlu..yarin catlatma iğnesi yapicam pazar sabah asilamam var dua edelim birbirimize allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..sende aynı zamanda belli olacak sonucumuz
Amin inşallah hayırlısı olsun.probleminiz nedr acaba? Hangi sehirdesnİnşallah canım. Ben de 3 yıllık evliyim 2senedir çocuk istiyoruz ama olmuyor. Allahım inşallah hayırlı haberler duyursun sana da. Ben yarın tekrar muayene olmaya gideceğim. Allahım boş cEvirmesin Ya Rabbim. Şu mübarek günlerin hatrina
Canım bende kist vardı o engelmis polip. vardı rahimde o da engelmis. Nisan ayında ameliyat oldum. Temmuza kadar serophone kullandım. Normal yolla olmadı. Kist yineleyecek dedi ki dediği gibi de oldu zaten. Aşılama yapalım dedi geçen cuma iğne kullanmaya başladım. Pazartesi muayeneye gittim sanırım daha gerekli büyüklüğe ulaşmadı iğneye devam edeceksin dedi. Bakalım artık yarın tekrar gideceğim muayene için. Bir yandan da incir yiyorum. Allahım hayirlisini versin inşallahAmin inşallah hayırlısı olsun.probleminiz nedr acaba? Hangi sehirdesn
Bu arada ispartadayim ben cnm sen neredesinAmin inşallah hayırlısı olsun.probleminiz nedr acaba? Hangi sehirdesn
Bende urfaya gelin geldim canm..yabancıyı buralarda stres etkiside var bende..görünen bi sorunun yok çünkü.sadece eşimin sayı biraz az 18 milyon morfoloji 2..pazar günü asilama. Hayırlısı isalah hepimizde güzel haberler alirizBu arada ispartadayim ben cnm sen neredesin
Evet kızlar test yaptınız. Silik bir çizgi veya net bir çizgi çıktı hemen foto alıp o anı ölümsüzlestirmek istediniz.
Burada herkez ilk pozitif idrar testini paylaşarak diğer arkadaslara destek olabilirsiniz.
Ilk test regl 5 gün kala idi. resim benden kızım suan 3 aylık :)
Ben 3 tane test resmi paylaşıcam ne kadar silikken her gun birer birer nasil artmis görsün :)
Bugün kan testi yaptırmaya gitmeden önce elimdeki son idrar testinide yapayım dedim. Yukardan aşağıya 1. - 2. ve 3. Testlerim ikinci cizgi günden güne koyulaşıyor sanki inşallah kan testimde olumlu cıkar 2 gündür verdiğiniz cevap ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim kızlar... Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah.
İnşallah canım teşekkür ederim.Canım ınsallah hamılesındır bıze guzel haberlerle gelırsın ınsallah .
İlk testını nezaman yaptın , yanı adetıne kaç gun kala yapmaya başladın .