• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

Canım hayırlı olsun topiğin benden de testler böyle

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 812
  • image.jpg
    image.jpg
    111 KB · Görüntüleme: 765
ınsallah canım benım , Allah ısteyen herkese nasıp etsın , ıcınde de bıze .

Evet kızlar test yaptınız. Silik bir çizgi veya net bir çizgi çıktı hemen foto alıp o anı ölümsüzlestirmek istediniz.
Burada herkez ilk pozitif idrar testini paylaşarak diğer arkadaslara destek olabilirsiniz.
Ilk test regl 5 gün kala idi. resim benden kızım suan 3 aylık :)
Ben 3 tane test resmi paylaşıcam ne kadar silikken her gun birer birer nasil artmis görsün :)
Mrb canım durumunda eylül'üm yazıyo benim kızımın ismi de Eylül olacak senin de mi öyle?? :) bu arada testim bazada eşim gelince kaldırsın fotosunu çekicem :))

Bu da benim gebelik testim :)

Eklentiler

• 14331714695861902387885.jpg
    14331714695861902387885.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 768
Kizlar bende test yaptim mens gunlerim bazenn degisik olabiliyor bazen iki gun one geliyor bazwnde her ayin ayni gunu oluyorum yani ya 28 yada 30 gunde bir oluyorum yani testim ya mensden 1 gun erken yada 1 gun gecikme sonrasi hala mens olmadim bu arada hayal meyal bir cizgi var gibi ama siz ne diyosunuz?

Eklentiler

• 20151018_132402.jpg
    20151018_132402.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 738
Kızlar Gunaydınlar ,

Bu gebelık testlerınızı ne zaman yaptınız .ne zaman yapmalıyız .

Kizlar bende test yaptim mens gunlerim bazenn degisik olabiliyor bazen iki gun one geliyor bazwnde her ayin ayni gunu oluyorum yani ya 28 yada 30 gunde bir oluyorum yani testim ya mensden 1 gun erken yada 1 gun gecikme sonrasi hala mens olmadim bu arada hayal meyal bir cizgi var gibi ama siz ne diyosunuz?
Evet çizgi görünüyor :)

Evet var gibi canım yarin sabah ilk idrarla dene çizgi koyulasir ;)

BEN REGLI OLMAM GEREKEN GUN ALDIM TEST TEK CIZGI CIKTI SUAN 3 4 GUN GECTI REGLIM ILKKES OLDU BOYLEE TEKRAR ALIP YAPMAYA KORKUYORUMM ACABA HAMILEMIYIM INSALLLAH OYLEYIMDIR
NE ZMAN YAPSAM NET BELLI OLUR ACABA YADA KESIN MIYDI O GUN YAPTIM TEST ACABAA AMAA REGLIM GECTI

Back