• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

Bu yolda bekleyen bütün anne adaylarına Allah nasip etsin inşallah canıö darısı başına olsun inşallah...
MAŞALLAH Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım... benimde 24 eylülde adet görmem lazımdı ama henüz daha göremedim test yaptım varla yok arasında geçen hafta kan testi yaptım bişey çıkmadı. üzülüyorum... sana ne mutlu maşallah.... niye testlerde çıkmıyor anlamıyorum... korunmayı bıraktığımızdan beri hep düzensizleşti :(:KK61:

MAŞALLAH Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım... benimde 24 eylülde adet görmem lazımdı ama henüz daha göremedim test yaptım varla yok arasında geçen hafta kan testi yaptım bişey çıkmadı. üzülüyorum... sana ne mutlu maşallah.... niye testlerde çıkmıyor anlamıyorum... korunmayı bıraktığımızdan beri hep düzensizleşti :KK43::KK61:
Çok teşekkür ederim canım Allah bebiş bekleyen her anne adayının yüzünü güldürsün inşallah... Bizde ağustosta başlamıştık bebek hazırlıgına başladıktan sonra 2 kere adet oldum ve hep düzensizdi... Doktor gebe kalmadan önceki korunmasız ilişkide adetlerin düzensiz olabileceğini söylemişti. Allah sana da hayırlı haberler almayı nasip etsin...

Çok teşekkür ederim canım Allah bebiş bekleyen her anne adayının yüzünü güldürsün inşallah... Bizde ağustosta başlamıştık bebek hazırlıgına başladıktan sonra 2 kere adet oldum ve hep düzensizdi... Doktor gebe kalmadan önceki korunmasız ilişkide adetlerin düzensiz olabileceğini söylemişti. Allah sana da hayırlı haberler almayı nasip etsin...
inşallah yaaa amin... ama heralde değilim baksana ne kadar çok zaman geçti ve hala bi olumlu sonuç yok

bu da benimm :))

Eklentiler

• IMG_20150424_072612.jpg
    IMG_20150424_072612.jpg
    58,6 KB · Görüntüleme: 301
test koyan arkadaşlar hamilesiniz inşallah hepiniz:)rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin:) bizlerede dua edin darısı tüm olmayanlara:)

Allahım bütün hamile annelerin hayallerini gercekleştirsin sagsalim kucagımıza almayı nasıp etsın cok guzel bı duygu allah olmayıpta cok istiyenleride nasıp etsın inşlh herkesın gonlune gore bir evlat versın sübhanallah elhamdurullah bana bu mutlılugu veren allahıma binlerkez şükürr

Eklentiler

• 20151023_174735.jpg
    20151023_174735.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 277
Allahım bütün hamile annelerin hayallerini gercekleştirsin sagsalim kucagımıza almayı nasıp etsın cok guzel bı duygu allah olmayıpta cok istiyenleride nasıp etsın inşlh herkesın gonlune gore bir evlat versın sübhanallah elhamdurullah bana bu mutlılugu veren allahıma binlerkez şükürr
Hayırlı olsun canm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn isalah..kendiliğinden mi hamile kaldım yoksa tedavi falan mi hordun

Hayırlı olsun canm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsn isalah..kendiliğinden mi hamile kaldım yoksa tedavi falan mi hordun

amin.cok saogolun allah razı olsun.İsteyerek oldu cnm tedavi dgl ikincisi düşük oldu 1 tane 6 yasında saglıklı bir kızım var ikinciyi düşündük hayırlıısı olsun inlşh hepımız için

Sabret canim isalah olur bende 1 buçuk yıllık evliyim olmadi bi turlu..yarin catlatma iğnesi yapicam pazar sabah asilamam var dua edelim birbirimize allah kimsenin kucağını boş bırakmasın..sende aynı zamanda belli olacak sonucumuz
Canım Nasılsın sen de dün aşılama yapılacaktı. Narkoz aldin mi nasıl yapıldı paylasabilir misin

Canım Nasılsın sen de dün aşılama yapılacaktı. Narkoz aldin mi nasıl yapıldı paylasabilir misin
Evt cnm sabah 10 da asilamam oldu çok basit bir işlem çatalın üzerine uzaniyosun vajina aciliyo tabi doktor uzun ince bi kablo gonderiyo rahime sonra spermleri gönderdi.30 dk uzandim masada.işlem 3 dk surdu vajinal ultrason gibi düşün bi ağrı falan yok yani

Evet kızlar test yaptınız. Silik bir çizgi veya net bir çizgi çıktı hemen foto alıp o anı ölümsüzlestirmek istediniz.
Burada herkez ilk pozitif idrar testini paylaşarak diğer arkadaslara destek olabilirsiniz.
Ilk test regl 5 gün kala idi. resim benden kızım suan 3 aylık :)
Ben 3 tane test resmi paylaşıcam ne kadar silikken her gun birer birer nasil artmis görsün :)
Bda bnm hayatımın anlamı herkese nasip olur inşallah bu duygu

Eklentiler

• 2015-01-15 16.51.15.jpg
    2015-01-15 16.51.15.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 313
G5mVdN.jpg

Benimki de bu dün yaptım ama adet olacakmisim gibi çok agrim var korkuyorum heveslenmesemmi. Bir yanlışlık olabilirdi? Test yanilirmi?

Back