• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

Bence hemen yap ben 4 gün üst üste yaptım 5dk da silik çıktı hep ama hemen atma bence testi

Adetim 5 gün geçti ama tüm testler böyle çıkıyor siz de benim gördüğüm ikinci siliği görüyor musunuz

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    49,3 KB · Görüntüleme: 575
Slm kızlar bende 2 aydır bebiş istıyoruz hayırlısı artık darısı bıze bızede bol dua edın ...

Benimde adetim 1 gün gecikti ve yaptıgım testte silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm... Bilemiyorum hamile miyim acaba değil miyim... Bu durumla karsılasanlar yorum yapabilir mi?

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    41,6 KB · Görüntüleme: 655
  • image.jpeg
    image.jpeg
    29,5 KB · Görüntüleme: 628
Tatlım ne yaptın test yaptm mi tedavi ile mi oldu gebelik
Hayır canım tedavi olmadım ki zaten net bi şekilde hamile oldugumu da bilmiyorumki. 1 yıllık evliyim 2 aydır bebek düşünüyoruz.. Sabah işe gitmeden ikinci idrar testini yaptım onda da gölge gibi bi çizgi cıktı gerçi kontrol çizgisi de silik cıktı bu testte :) sanırım idrar az geldi...

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    64,2 KB · Görüntüleme: 642
2. Testi de yaptım onda kontrol cizgiside silik cıktı gerci sanırım idrar az geldi ama 2.çizgi de silikte olsa gene belirdi. iki tane test birden beni yanıltmaz inşallah... Yarın hemen kan testi yaptırıcam hepimiz icin hayırlısı olur inşallah :)

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    55,7 KB · Görüntüleme: 603
Benimde adetim 1 gün gecikti ve yaptıgım testte silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm... Bilemiyorum hamile miyim acaba değil miyim... Bu durumla karsılasanlar yorum yapabilir mi?

2. Testi de yaptım onda kontrol cizgiside silik cıktı gerci sanırım idrar az geldi ama 2.çizgi de silikte olsa gene belirdi. iki tane test birden beni yanıltmaz inşallah... Yarın hemen kan testi yaptırıcam hepimiz icin hayırlısı olur inşallah :)

ayy bariz ben burdayım anne diyor yaa :D hayırlı olsun şimdiden :anneadayı::KK46:

Back