Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay inşaAllah bende paylaşırım sizinle resimleri reglime 7 gün var inşaAllah tutar bu ay
çok parlamış hiç bişi gözükmüyo oyüzden birdaha çek canım okadar işiğa tutmadanAdetim 5 gün geçti ama tüm testler böyle çıkıyor siz de benim gördüğüm ikinci siliği görüyor musunuz
Adetim 5 gün geçti ama tüm testler böyle çıkıyor siz de benim gördüğüm ikinci siliği görüyor musunuz
Merhaba kızlar beni de alır misiniz aranıza
Buyuk ihtimal gebesin cnm yarin bi beta yaptirBenimde adetim 1 gün gecikti ve yaptıgım testte silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm... Bilemiyorum hamile miyim acaba değil miyim... Bu durumla karsılasanlar yorum yapabilir mi?
Benimde adetim 1 gün gecikti ve yaptıgım testte silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm... Bilemiyorum hamile miyim acaba değil miyim... Bu durumla karsılasanlar yorum yapabilir mi?
Tatlım ne yaptın test yaptm mi tedavi ile mi oldu gebelikBenimde adetim 1 gün gecikti ve yaptıgım testte silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm... Bilemiyorum hamile miyim acaba değil miyim... Bu durumla karsılasanlar yorum yapabilir mi?
Hayır canım tedavi olmadım ki zaten net bi şekilde hamile oldugumu da bilmiyorumki. 1 yıllık evliyim 2 aydır bebek düşünüyoruz.. Sabah işe gitmeden ikinci idrar testini yaptım onda da gölge gibi bi çizgi cıktı gerçi kontrol çizgisi de silik cıktı bu testte :) sanırım idrar az geldi...Tatlım ne yaptın test yaptm mi tedavi ile mi oldu gebelik
İkinci testimi de ekledim cnm onda da gölge gibi silik bi çizgi cıktı iyice umutlandım yarın kan testi baktırıcam.. Teşekkürler inşallah yanıltmazz:)Canım gebe olma olasılığı yüksek kanda baktır değerine şimdiden hayırlı olsun
Benimde adetim 1 gün gecikti ve yaptıgım testte silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm... Bilemiyorum hamile miyim acaba değil miyim... Bu durumla karsılasanlar yorum yapabilir mi?
2. Testi de yaptım onda kontrol cizgiside silik cıktı gerci sanırım idrar az geldi ama 2.çizgi de silikte olsa gene belirdi. iki tane test birden beni yanıltmaz inşallah... Yarın hemen kan testi yaptırıcam hepimiz icin hayırlısı olur inşallah :)
Çok sağol canım inşallah doğru sonuçtur, umarım yanıltmazayy bariz ben burdayım anne diyor yaa hayırlı olsun şimdiden