Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol tatlım o test yanlışmış bir ay sonra şubatta hamile kaldımKuzum sen hamileymissin sanirim h.o testten sonra mi hamile oldugunu ogrendin
Sağ ol tatlım o test yanlışmış bir ay sonra şubatta hamile kaldım
İnşaAllah ikinci bebeğimin de testini paylaşmak nasip olsun
İnşallah tez zamanda hayırlısı ile olur ikimizindeInsallah bende istiyorum kismet ne zaman gelirse ben de kizima kardes istiyorum
İnşallah tez zamanda hayırlısı ile olur ikimizinde
Kimyasal kasımda olmuştu canım kist vardı bende o gidince bebis geldi. Sen naptin ikinci bebis geliyor mu ?Canim benim allah sag salim kavustursun belkide kimyasal yasadin ve kimyasaldan hemen sonra gebe kaliyor ya
Kimyasal kasımda olmuştu canım kist vardı bende o gidince bebis geldi. Sen naptin ikinci bebis geliyor mu ?
Amin canım Allah gönlüne göre versin inşallah. Evet oğlumuz geliyor hayırlısı ile.Ne guzel sag salim kucagina al birtanem erkek sanirim .
Istiyorum bakalim ne zaman gelirse artik
Amin canım Allah gönlüne göre versin inşallah. Evet oğlumuz geliyor hayırlısı ile.
Canım konunu biraz hortlatsak mı şüpheli bi durumum var??Masallah pasama amin canim insallah saglikla buyutursun bebegini
Hortlatalim şekerim hayırdır bebis mi var yoksaCanım konunu biraz hortlatsak mı şüpheli bi durumum var??
Bilmiyorumki valla regine 2 gün var 2 gündür testim bu şekilde cikiyo emin olmadan kan vermek istemiyorumHortlatalim şekerim hayırdır bebis mi var yoksa
Pozitif bu şekerim maşallah 2 günde bir bak artmasinaAy bi türlü düzgün resim.yukleyemedim Eki Görüntüle 1990759
Ya valla dünkiyle bu sabahki aynıydı hiç farkı yok koyulaşmazmıydı pozitif osaydı?Pozitif bu şekerim maşallah 2 günde bir bak artmasina
2 günde 1 artar kuzum aynı olur sabahki.Ya valla dünkiyle bu sabahki aynıydı hiç farkı yok koyulaşmazmıydı pozitif osaydı?
Tmm canım çok sağol olmadı ben başka marka test alıyım yaa buna güvenemedim hep aynı çıkıyo2 günde 1 artar kuzum aynı olur sabahki.
Sen yarın sabah tekrar bak