Inşallah canım benim Ayy hadi bakalim[/QUO
Kafamı karıştıran bişey daha var gündüz ve akşam test negatif çıkıyo neden acaba biliyomusun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım benim Ayy hadi bakalim[/QUO
Kafamı karıştıran bişey daha var gündüz ve akşam test negatif çıkıyo neden acaba biliyomusun?
İnş yarın doktorum kan testi yapar
Bugün 15:15 randevu verdi bakalım hayırlısı canım telde morelimi bozdu bebeği kaybetmiş olabilirsin dediRegl gecikince yapar sen korunmadigini şüphe olduğunu söylemen yeterli
Bugün 15:15 randevu verdi bakalım hayırlısı canım telde morelimi bozdu bebeği kaybetmiş olabilirsin dedi
ben adet dönemimde fazla kan kaybetmediğim için bu seferki bana baya geldi bide parça düşürünce tabii dahada panik oldum. Ama bazı kadınlar çok kanaması olup ve parça düşürmesine rağmen bebeği sağlıklıymış anne karnında bakalım bende nasıl. Bu arada regaib kandilin kutlu olsun canım ve çok teşekkür ederim bana cevap verdiğin için:)belki duruyordur çok mu kanama oldu
ben adet dönemimde fazla kan kaybetmediğim için bu seferki bana baya geldi bide parça düşürünce tabii dahada panik oldum. Ama bazı kadınlar çok kanaması olup ve parça düşürmesine rağmen bebeği sağlıklıymış anne karnında bakalım bende nasıl. Bu arada regaib kandilin kutlu olsun canım ve çok teşekkür ederim bana cevap verdiğin için:)
Bu mübarek günde canım inşallah allahım isteyen herkese bir bebek nasip etsin inş. Sen hiç test yapmadınmı sonradan? Aslında baş dönmem mide bulantılarım falan olmasaydı bende daha test yapmazdım. Az önce eczaneye gittim annemin ilaçlarını almaya ordaki kız beni tanıyo sordu noldu hamilemisin diye dün sabah yaptığım testi gösterdim dedi yani % 95 hamilesin :) bi test yap derimSeninde mübarek olsun birtanem allah razı olsun valla bende parça ve kanamadan sonra baktirmadim.
Benimde net pozitif verdi ama ben düşürdum dedim kendimce.
Doktoru aradım dusurmussundur dedi kan fena bakilmadi.
Bir git bakalım belki banada umut olursun çok üzüldüm istemenmeyen gebelik ama genede olsa dogurucaktm
Bu mübarek günde canım inşallah allahım isteyen herkese bir bebek nasip etsin inş. Sen hiç test yapmadınmı sonradan? Aslında baş dönmem mide bulantılarım falan olmasaydı bende daha test yapmazdım. Az önce eczaneye gittim annemin ilaçlarını almaya ordaki kız beni tanıyo sordu noldu hamilemisin diye dün sabah yaptığım testi gösterdim dedi yani % 95 hamilesin :) bi test yap derim
Hayirli olsun :)Bu da benim minnakımin ki adetim bir gün gecikince yaptım Eki Görüntüle 1810084
Hayirli olsun :)
İnşallah bende birazdan sevinebilirim :)Teşekkürler tatlim :)
İnşallah bende birazdan sevinebilirim :)
Ultradonda bişey görünmedi kan testi yaptılar yarın sonucu vercekler banaİnşallah güzel haberlerini bekliyorum canım
Ultradonda bişey görünmedi kan testi yaptılar yarın sonucu vercekler bana
Alttan bakti canim bisey görünmüyor dediKese flandami görünmedi? Alttan baktimi? Hayırlısı diye dua et cnm.
Alttan bakti canim bisey görünmüyor dedi
Sordum dedi eğer küçükse görünmeye bilir kan değerlerini yarın alıcam inşallah pozitif çıkar :)Rahim kalınlığı vs bişi demedi mi belki hemen kese gorunmeye bilir kanda 1600 felan olduğunda göründü benjm kızım.