• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

Tmm canım çok sağol :KK200: olmadı ben başka marka test alıyım yaa buna güvenemedim hep aynı çıkıyo o_O
Bende oncomed yaptım pkoyum dengesiz bir düzene sahibim
Birincisi ilk 10
İkincisi 20.dakika aynı test sanki var gibi yada beynim benle oyun oynuyor inşallah sende vardır kuzum çok istiyorum senden haberi almayi seni tanıyorum çünkü eski koonumdan

Eklentiler

• 2017-05-03 17.09.10.jpg
    2017-05-03 17.09.10.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 470
  • 2017-05-03 17.09.22.jpg
    2017-05-03 17.09.22.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 538
Sanırım böyle daha iyi çıktı inofolic içtim içiyorum bu ay bakalim

Eklentiler

• 20170503_171823.jpg
    20170503_171823.jpg
    61,9 KB · Görüntüleme: 419
Bende oncomed yaptım pkoyum dengesiz bir düzene sahibim
Birincisi ilk 10
İkincisi 20.dakika aynı test sanki var gibi yada beynim benle oyun oynuyor inşallah sende vardır kuzum çok istiyorum senden haberi almayi seni tanıyorum çünkü eski koonumdan
Yaa inşallah sende de vardır ikincide sanki bişey belirecek gibi duruyo resimde ama.. tahmini BAT ne zamandı canım.. Ben de tanıyorum canım tabiki seni inşallah senden de güzel haber alalım :KK200: Peki ben şimdi hangi marka alsam acaba yarın yapmak için en güveniliri hangisi ki bebetime için iyi diyolardı sen ne düşünüyosun?

Yaa inşallah sende de vardır ikincide sanki bişey belirecek gibi duruyo resimde ama.. tahmini BAT ne zamandı canım.. Ben de tanıyorum canım tabiki seni inşallah senden de güzel haber alalım :KK200: Peki ben şimdi hangi marka alsam acaba yarın yapmak için en güveniliri hangisi ki bebetime için iyi diyolardı sen ne düşünüyosun?

Bebetime alma bence çok yanlis pzitof var ben laboquick güveniyorum kızımda silikti doğruydu beta hcg 10 du çok silik çıktı ama belirgindi. Seninde laboquick mı?
Ben yarin yapıcam eğerki çizgi çıkarsa predictor early pembe alıcam erken gebelik testi daha iyi cikarir diye düşünüyorum inş hamileyizdir birlikte beklerim benim bat ne zaman bilmiyorum lekelenmeleri hesaplarsam 14 nisanda olmustu 21.gün oluyor yani

Bebetime alma bence çok yanlis pzitof var ben laboquick güveniyorum kızımda silikti doğruydu beta hcg 10 du çok silik çıktı ama belirgindi. Seninde laboquick mı?
Ben yarin yapıcam eğerki çizgi çıkarsa predictor early pembe alıcam erken gebelik testi daha iyi cikarir diye düşünüyorum inş hamileyizdir birlikte beklerim benim bat ne zaman bilmiyorum lekelenmeleri hesaplarsam 14 nisanda olmustu 21.gün oluyor yani
benimki laboquick evet canım ben de 2 gebelik öncesindeki gebeliğimi (o ne demekse :) laboquickle öğrenmiştim :D Ama 245 civarı olan b-hcg mi aynı gün predictor early ve fortel erken gebelik testleri negatif göstermişti.. Ben de o erken gebeliklere hiç güvenmiyorum.. Neyse o zaman eczaneden rastgele ne verirse alıyım sabah hem laboquick hem de ondan yapayım.. Bence sen de erken gebeliklerden alma boşyere para verip..

Kızlar çok silik çizgiyi görebiliyor musunuz :(

Eklentiler

• IMG_4049.JPG
    IMG_4049.JPG
    56,3 KB · Görüntüleme: 232
Kizlar bende dayanamadim bugün test yaptım bata 6 gün var ama çok farklı çıktı kafam karma karışık oldu. Foto atmayı denedim olmadi

benimki laboquick evet canım ben de 2 gebelik öncesindeki gebeliğimi (o ne demekse :) laboquickle öğrenmiştim :KK70: Ama 245 civarı olan b-hcg mi aynı gün predictor early ve fortel erken gebelik testleri negatif göstermişti.. Ben de o erken gebeliklere hiç güvenmiyorum.. Neyse o zaman eczaneden rastgele ne verirse alıyım sabah hem laboquick hem de ondan yapayım.. Bence sen de erken gebeliklerden alma boşyere para verip..

20 tl pahalilar birde haklısın şekerim doğru diosun ama bence sende bebis var meleğin gelmiş gibi hissediyorum :) sabah güzel haberlerle yaz

Kizlar bu teste ne demeliii

Eklentiler

• 20170503_214321.jpg
    20170503_214321.jpg
    32,5 KB · Görüntüleme: 164
Back