Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

Kızlar adetim 5 gün gecikti ben de bu sabah ilk idrarımla test yaptım. Böyle çıktı. Silik çizgi var sağda ama baya silik. Emin olamadım. :s Sizde böyle olmuş muydu :S
arkadaşım beş güne kadar ççıkmamış mıydı? benim de üç gün geçti ama hep tek çizgi bana umut oldun

arkadaşım beş güne kadar ççıkmamış mıydı? benim de üç gün geçti ama hep tek çizgi bana umut oldun
Yani Canım 5 günden önce test yaptırmadım ben zaten. Ama kan testi yaptırdım negatif çıktı. Bu testlere çok güvenmemek gerek. Umarım seninki pozitife döner.

Günaydınnnn herkese çatlatma iğnesi tedavisi görüyorum 2 aydır bugün iğnenin 15.günü geçen ay iğnenin 15.günü adet olmustu bugün test yaptım ve iki çizgi ama umutlanamiyorum yine olmayacak diye sizin fikirlerinizi almak istedim

Eklentiler

• 1449132385739814228349.jpg
    23,6 KB · Görüntüleme: 185

Günaydın canım çatlama iğnesi 15.gun demişsin kesin sonuç merak etme.
Yarın sabah ilk ıdrarla tekrar yap daha koyu olduğunu görürsün.
Hadi hayirli olsun Allah kucağına almayi nasip etsin

uzun zamandır kimse paylaşım yapmamış.. bunlarda benden olsun o zaman :))
ilki adete 3 gün kala akşam yaptığım ovulasyon testi, ikincisi de ertesi sabah adete 2 gün kala yaptığım gebelik testi.. darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah!

Eklentiler

• IMG_3678.JPG
    26 KB · Görüntüleme: 172
  • IMG_3684.JPG
    23,2 KB · Görüntüleme: 178

Rabbim kucağına almayi nasip etsin :) hayırlı olsun canjm

Yok canım endişe etme umutsuz da olma yarın sabah tekrarla daha koyu olduğunu görürsün inşallah
Şükür gebeligim kesinleşti visneli_turtam 4 haftalik inşallah Rabbim sonunu getirir bir gebelik yaşadım bundan önce malesef kürtaj olmuştum biraz da olsa tedirginlik var ama bol bol dua ediyorum ve dua bekliyorum inşallah Rabbim herkese nasip eder

Çok şükür canım ama sana demiştim meleğin senle diye allah tamamını erdirir inşallah kucağına sağ salim alırsın.
Tüm hamileler için duam.
Ve ee darısı olmayanların başına

buda yakin bir arkadasimin testi :)

Eklentiler

• 20160103_115801.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 175
canım şu ilk paylaştığın testten bende de var bugün son adet tarihimden itibaren 34 gün geçti yani batım geçti biraz önce o testten yaptım ikinci çizgi hiç görünmedi sen kaç gün sonra yapmıştın

Can'ım bata 5 gün kala yaptım ilk ikinci 4 gün kala 3unfu 3 gün kala idi

hımm benim batım geçmesine rağmen tek çizgi çıkması normal mi ümitlenmek de istemiyorum daha 2 ay önce düşük yaptım

Canım geç döllenme oldu ise olabilir ama genelde regl geçikip negatif ise negatif tir bekle bakalım yada kanda baktır değerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…