Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

Amin Bence en az 1 hafta adet gününün geçmesi lazım canım İnşallah ilerki günlerde olur adetinin biraz geçmesini bekle biliyorum insan sabredemiyo ama olur inşallah

Kızlar adetim 5 gün gecikti ben de bu sabah ilk idrarımla test yaptım. Böyle çıktı. Silik çizgi var sağda ama baya silik. Emin olamadım. :s Sizde böyle olmuş muydu :S

Eklentiler

• image.jpeg
    50,8 KB · Görüntüleme: 232
Kızlar adetim 5 gün gecikti ben de bu sabah ilk idrarımla test yaptım. Böyle çıktı. Silik çizgi var sağda ama baya silik. Emin olamadım. :s Sizde böyle olmuş muydu :S
bnnde böyle öğrnndim hamilleiğilimi bennce bi kann testi yaptırınn daha yenni mutemelenn :)

bnnde böyle öğrnndim hamilleiğilimi bennce bi kann testi yaptırınn daha yenni mutemelenn :)
Demek öyle insan hiç beklemeyince böyle oluyor. Bir de ilk kez adetim 5 gün gecikti. Acaba mı dedim ve test yaptım. İkinci çizgi var ama çok belirgin değil. Ben de hemen hastaneye gittim. Kan verdim :) sonucu yarım saate çıkacak. :)

Canım kan ver derim kesin olarak ama bence var yani şimdiden hayırlı olsun diyebilirim :)
Benimde ilk başta böyle sonra pembelesiyor iyice ilk sayfada bakabilirsin

Canım kan ver derim kesin olarak ama bence var yani şimdiden hayırlı olsun diyebilirim :)
Benimde ilk başta böyle sonra pembelesiyor iyice ilk sayfada bakabilirsin
Evet zaten sizinkine bakınca şüphelerim arttı :) benim koydugum resimde silik ama resim diye öyle. Orjinali aynı sizin koyduğunuz 2. resimdeki gibi. Bakalım birazdan test sonucumu alcam :)

Evet zaten sizinkine bakınca şüphelerim arttı :) benim koydugum resimde silik ama resim diye öyle. Orjinali aynı sizin koyduğunuz 2. resimdeki gibi. Bakalım birazdan test sonucumu alcam :)

Haber etmeyi unutma Birtanem inşallah güzel değer çıkar tabi istiyorsanız :)

hadi innşallah hamişsinndir :)

bak bnnlarda adetim 2 günn gecikinnce :) silik çıkıyor :) tekli olann da adetim 10 günn geciktiğinnde yaptım

Eklentiler

• IMG-20151025-WA0012.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 209
  • 20151105_191855.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 186
Yooo okumadım nerede ki :)
bennde ovulasyıonn ile hamileliğimi 6öğrenndim ilk defa ovulasyonn kullanndım ekiminn 7 sinnde ve poziştif çıktı bnnde tamm dedim hamileyim adetiminn 20. günüydü her ihtimale karşı eşimle ilşki oldu sonnra ertesi günn yaptım yinne pozitif yinne yaptım pozitif doktora gittim kann verdim negatif çıktı dedi dedim heralde iki kere yumurtladım adetme 6 günn vardı ve adet günnü yaptım yine pozitifti gebelik testi negatif çıktı dedim geç yumurtladım 14. günnü bekledim artık herşeydenn umudu kestim adetimş bekliyordum adetminn 35.günnü elimde gebelik testi vardı çıkacak umuduyla yapmadım amann yapayım dedim ve pozitif çıktı g6özzlerime inanamadım ertesi günn hastahanneye gittim ve kannda da pozitif şu annda 5 haftalık hamişim umudunnuzu yitirmeyinn arkadaşlar kurbann olduğum Allahım hiç beklemdiğinniz bi annda verir size innşallah :) uzunn oldu hakkınnızı helal edin :) bu cnm :)

üzülme onnu diyorum benn umudumu kaybettim ve adetimi bekledim ama sonnra hiç ummadığım bi annda hamile olduğumu ö6ğrenndim2 :)
Aslında ben de beklemiyorum. Yani olursa şu "kaza" olanlardan olacaktı. Ama benim adetim 5 gün gecikti. Ona rağmen evde test yaptım pozitif çıktı. Kanda negatif çıktı. Adet belirtim de yok. Aslında düşünmüyordum ben bebek. Ama şimdi böyle telaşlara girince negatif çıkınca da bi kötü oluyormuş insan :)

Malesef canım BHCG 0 çıktı. En ufak bi belirtisi bile yok yani :) Beklenmedik bişey olduğu için üzülmedim. Ama testte neden 2 çizgi çıktı onu anlamadım. Bozuktu herhalde :)

Aaa çok şaşırdım sanırım bozukmus benimde öğle çıkmıştı ama şaşırdım

Canım bende adetime bir gün kala yaptım silik çıktı aynen böle bir kaç gün sonra tekrarladım birazda Ha koyulaştı bence biraz bekle canım İnşallah olur ama bnce hamilesin gibi yeni olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…