• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Arkadaşların Idrar Testleri ;)

arkadaşlar ya bişey soracağım ne olur akıl verin. aşılama yapılmıştı. bugün 8.gün. test yaptım sabah 5 dk bekledim baktım bişey yok attım. şimdi aklıma geldi baktım ikinci çizgiyi gördüm. ne zaman belli oldu onu da bilmiyorum. aklıma birden geldi. acaba gerçekten var mıdır yaaa

arkadaşlar ya bişey soracağım ne olur akıl verin. aşılama yapılmıştı. bugün 8.gün. test yaptım sabah 5 dk bekledim baktım bişey yok attım. şimdi aklıma geldi baktım ikinci çizgiyi gördüm. ne zaman belli oldu onu da bilmiyorum. aklıma birden geldi. acaba gerçekten var mıdır yaaa
Fazla sevinme cnm bende geçen ay yaptım 8. Gün hatta hemen 2. Çizgi çıktı tamm oldu dedim ama adet oldum.catlatma iğnesinin etkisymis.en güvenli 14. Gün ve sonrası.

iyi geceler bende çatlatma iğnesi vuralı 13 gün oldu test yaptım hemen değil ama ilk 15 dakıka içinde ıkınci cizgi çok silik çıktı adetime 2-3 gün var daha acaba diye düsünüp duruyorum sizce gebelik var mıdır ?testin üzerinde 5 ıle 20 dakika içindeki sonuç gecerli diyor ama emin olamadım :(

Fazla sevinme cnm bende geçen ay yaptım 8. Gün hatta hemen 2. Çizgi çıktı tamm oldu dedim ama adet oldum.catlatma iğnesinin etkisymis.en güvenli 14. Gün ve sonrası.
Haklısın canım ya. Bianda elim ayağım titredi bi tuhaf oldum. Kalbim yerinden çıkacak gibi oldu. Sonra bunun cok erken olduğunu 8.günde hemen cikmayabilecegi aklıma geldi. Bir daha da yapmam zaten. İnşallah canım hayırlısıyla olur. Dediğin gibi catlatma ignesinin de etkisi olabilir

Bunlarda benden biri tam bellolmuyor ama ben ilk onda öğrenmiştim:)

Eklentiler

• P_20151104_101821.jpg
    P_20151104_101821.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 211
Bu da benden :) ilk resim adet günümde diğeri 5 gün geçtikten sonra ki testimiz :)​

Eklentiler

• IMG805.jpg
    IMG805.jpg
    147,1 KB · Görüntüleme: 261
  • IMG826.jpg
    IMG826.jpg
    108,4 KB · Görüntüleme: 268
Makdemir canım bu hamilelik takvimini nasıl yaptın ben yapamadım da sölersen sevinirim

Merhaba kızlar. Ben de yaklaşık 3.5 yıllık evliyim ve ilk kez eylül ayında denemelere başladık. normalde 27 günde bir adet oluyorum. geçen ay adetim 3 gün gecikince sevindim ve test alıp yaptım sonuç negatif çıktı ve zaten akşamı da adet oldum. bu ay yumurtlama günlerine göre birlikte olduk ve beklemeye başladık. fakat ben daha önce muayene olduğumda doktor çikolata kisti görmüştü. bununla ilgili bir tedavi yada ilaç uygulaması yapmadı. siz çalışmalara başlayın dedi. bu çikolata kistinin gebe kalmaya engel olduğu tarzında yazılar okudum nette ve moralim çok bozuldu. doktorun tedavi ile ilgili birşey önermemesi de aklıma takıldı. size sorum çikolata kisti olup da tedavi uygulamadan hamile kalan var mı? varsa paylaşırsanız çok sevinirim. ayrıca bu ay için adetime 8 gün kala kanda beta hcg baktırdım değeri 0,57 çıktı. moralim bozuldu. yarın adet olmam gerek. bekliyorum umarım olmam. adetim gecikirse bir test alıp yapmak ve çizgiyi görmek istiyorum. Allah isteyen tüm herkese nasip etsin inşallah:)

Konumda hamile arkadaslarin idrar testleri yazıyor ama baya konu dışı kalmış.
Umarım herkez hamile kalır ama lütfen sadece test resmi paylaşalım arkadaşlar ve sorular olsun testlerle ilgili.
Lütfen konuya sadık kalalim ;)

Back