- 2 Ekim 2015
- 181
- 75
- 13
- 28
Amin bebegimmm inş hayirlisiyla şu keseyi gorsek :)Hamile oldugunu bilmiyordum. Çok sevindim canim, saglikli hayirli bir evlat olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin bebegimmm inş hayirlisiyla şu keseyi gorsek :)Hamile oldugunu bilmiyordum. Çok sevindim canim, saglikli hayirli bir evlat olsun inşallah
Hamile haberini aldıktan sonrası daha çabuk geçiyor..Amin bebegimmm inş hayirlisiyla şu keseyi gorsek :)
Aynen bnde iki aylık hamileligimde nasıl geçtiğini anlamamistim :)Hamile haberini aldıktan sonrası daha çabuk geçiyor..
Bak bu birkaç gün geçmek bilmiyor ama 12 hafta süren hamileligimde 12 hafta nasıl geçti anlamamıştım..
Ama aldırmak zorunda kaldım canımAynen bnde iki aylık hamileligimde nasıl geçtiğini anlamamistim :)
Fazla sevinme cnm bende geçen ay yaptım 8. Gün hatta hemen 2. Çizgi çıktı tamm oldu dedim ama adet oldum.catlatma iğnesinin etkisymis.en güvenli 14. Gün ve sonrası.arkadaşlar ya bişey soracağım ne olur akıl verin. aşılama yapılmıştı. bugün 8.gün. test yaptım sabah 5 dk bekledim baktım bişey yok attım. şimdi aklıma geldi baktım ikinci çizgiyi gördüm. ne zaman belli oldu onu da bilmiyorum. aklıma birden geldi. acaba gerçekten var mıdır yaaa
Haklısın canım ya. Bianda elim ayağım titredi bi tuhaf oldum. Kalbim yerinden çıkacak gibi oldu. Sonra bunun cok erken olduğunu 8.günde hemen cikmayabilecegi aklıma geldi. Bir daha da yapmam zaten. İnşallah canım hayırlısıyla olur. Dediğin gibi catlatma ignesinin de etkisi olabilirFazla sevinme cnm bende geçen ay yaptım 8. Gün hatta hemen 2. Çizgi çıktı tamm oldu dedim ama adet oldum.catlatma iğnesinin etkisymis.en güvenli 14. Gün ve sonrası.
Amin canım allah sanada nasip eder insHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah darısı başıma
Silik çizgi hemen belli oluyor mu yoksa beklemek mi gerekiyor canımBda bnm hayatımın anlamı herkese nasip olur inşallah bu duygu