- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 35
Çizgi pembe ve koyu hamilelik olabilir yarın ilk idrarla başka test yap yada hemen kan ver şekerimAyy ben çok hetecanlandim kızlar nolur bir şey söyleyin saat birde test yaptım ilk iki dak ikinci çizgi görünmedi ben de yine yok diye üzüldüm ama atmadim testi şimdi tekrar baktım çizgi silik görünüyor sizce birşey var miEki Görüntüle 1745611 Eki Görüntüle 1745617
canım burda domuz gribi tehlikesi var hiç bir hastaneye gidemiyorum o yüzden yarın sabah tekrar yapayım bakayımÇizgi pembe ve koyu hamilelik olabilir yarın ilk idrarla başka test yap yada hemen kan ver şekerim
canım burda domuz gribi tehlikesi var hiç bir hastaneye gidemiyorum o yüzden yarın sabah tekrar yapayım bakayım
Tamam canım dua edin bana iki kez düşük yaptım ama onlarda hamile olduğumu bilmiyordum bu benim için çok heyecan verici oldu :)Tekrarla ve 30 dk bekle başında laboquikse test prospektüs ye ilk 30 yazıyordu benim ilk 10 dk içinde belirdi ve gölgesi senin bas baya kırmızı çizgi çıkmış yarın ilk idrarla bak bakalım
İnşallah tutunur meleğin sana sıkı sıkı :)Tamam canım dua edin bana iki kez düşük yaptım ama onlarda hamile olduğumu bilmiyordum bu benim için çok heyecan verici oldu :)
inşallah tatlım çok teşekkür ederim :)İnşallah tutunur meleğin sana sıkı sıkı :)
Kan 1,2 çıktı HCG yıkıldım resmenİnşallah tutunur meleğin sana sıkı sıkı :)
Ay inanmıyorum kız baya belli idi çizgi bu sabah yaptın mı tekrar senKan 1,2 çıktı HCG yıkıldım resmen
Sabah yaptım tekbcizgi çıkınca eşim daha uyurken hastaneye koştum ama sonuç ...Ay inanmıyorum kız baya belli idi çizgi bu sabah yaptın mı tekrar sen
Sabah yaptım tekbcizgi çıkınca eşim daha uyurken hastaneye koştum ama sonuç ...daha laboquick kullanmamıştır beni hayal kırıklığına uğrattı
Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza size sorum olacak şimdi şöyle ben geçen hafta 3 idrar testi yaptım 3 de çok silik çizgi çıktı adet günüm 30 mart dı tam o gün adet oldum ama çok yoğun bi şekilde sonra cumartesi sabah bi test daha yaptım negatif çıktı desim tamam hamişe değilmişim. Ama bi kaç gündür başım dönüyor midem bulanıyor ve gözlerim kararıyor dün bi baktım iç çamaşırıma peöbemsi leke değmiş saba bi test daha yaptım pozitif gibi çıktı anlamadım hamilemiyim acaba?
Buda 30 mart
Aynen canim iste bende çok yoğun adet ve parça düşürünce dedim gitti bebiş ama bugün test baya silik gösterdiIdrar testleri ile kafanı bulandirma en iyisi kan vermen canım belki kanda çıkacak idrarda silik çizgi pozitif sayılıyor
Aynen canim iste bende çok yoğun adet ve parça düşürünce dedim gitti bebiş ama bugün test baya silik gösterdi
Kanda baktirdaysin değere progestan verirdi belki doktor
Yarın doktorumu ariycam kime gösterdiysem pozitif dedi çok ümitliyim hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?