- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
slm kullandığım jelden önce pembe leke,dr.verdiği progegestron iğnesinden sonra kahverengiye döndü neyseki dr. sorun yok dedi yarın keseyi görmeye gitcem çok heyecanlıyımbirazda endişeliyim bu foruma girmesemde
ayetel kürsi duasını okuyom rabbim dualarımızı kabul etsin
Günaydır arkadaşlarrr saat 1 gibi doktora gidicem ne olur beni dualarınızdan eksik etmeyinhayırlı haberlerle dönmemi nasip etsin allahımm inşallahh , döndüğümde sonucu sizlerede buradan bildiririm :18::18::18::18::18::18::18::18:
çok teşekkür ederim aminn canım isteyen herkeze nasip etsin allahhmaşşallah canım rabbim kucağına sağlıkla almayı nasip etsin çok güzel :)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah razı olsun bitanem, allah tüm bayanlara yaşatsın bu duyguyu ve tabi babalarada :) onları unutmamak lazım değilmi :) benim eşim bir bebek gördüğünde onun o yüzündeki hasreti sevgiyı görmek beni kahrediyordu sanki kendimi suçlu hissediyordum , herhalde onun kadar çocuk seven biri yokturhalbu ki benim bebeğim olmama gibi bir olay yoktu bir tane düşüğüm olmuştu sadece ama korkum gene düşmesiydi , gerçi bu ihtimal hala devam ediyor dikkat etmem lazım haklısın , alalha şükürler olsun şimdilik iyi gidiyormuş herşey darısı başınıza melekler, hepinizi böyle görmek istiyorum :)
Kızlar bugün yine başladı maraton 2. Yumurtlama takibi dualarınızı bekliyorum 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım Allah yardımcın olsun hayırlara vesile olsun insallah
merhaba hanımlar bende aranıza katıldığım için çok mutluyum hikayemi anlatayım 21 yaşındayım 1 yıllık evliyim hiç korunmadık 8 ayın sonunda doktora gittik eşimle anormal hiçbirşey çıkmadı bana 13 ocakta folbiol folik asit kullanmaya başlasım ve hemen ardından 16 ocakta ornisid vajinal fitili kullandım 21 ocakta duphaston hiç bir sonuç vermedi 21 nisanda doktorumu değiştirdim tekara 21 nisanda klomen ve duphaston verdi sonuç çıkmadı ve 6 mayısta femara verdi onu kullandım ve 16 mayısta ovitrelle iğnesini oldum yine sonuç hüsran ve doktora gitmeyi bıraktım en azından bir süreliğine çünkü ilaç kullandığım zaman daha çok umutlu oluyorum ve yine hüsran olunca çoook üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?