- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
Canim listenin ilk hamisi olmuş ne guzel:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
(LİSTEYE ADINI EKLETMEK İSTEYENLER BANA MSJ ATABİLİRLER Hamile kalan arkadaslar haber etsinler lütfenlistemizi güncelleyelim insallah listemizdeki herkes müjdesini verir en yakın zamanda hayırlısı ile amin )
ALEV
canım bende 28 haftalık hamileyim
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
(LİSTEYE ADINI EKLETMEK İSTEYENLER BANA MSJ ATABİLİRLER Hamile kalan arkadaslar haber etsinler lütfenlistemizi güncelleyelim insallah listemizdeki herkes müjdesini verir en yakın zamanda hayırlısı ile amin )
ALEV
canım bende 28 haftalık hamileyim
Slm canim hamislere ayetel kursi okutuyoruz listedekiler hamile kalmak isteyenlerin ismi.sende bizim icin bir tane okursan seviniriz Saglikla al yavrunu kucagina ins
Slm canim hamislere ayetel kursi okutuyoruz listedekiler hamile kalmak isteyenlerin ismi.sende bizim icin bir tane okursan seviniriz Saglikla al yavrunu kucagina ins
amiiin cnm sağol bende okudum ismimi yazarsan sevinirim
bende okudum.RABBİM bebişlerinizi tez vakitte göndersin,kimsenin kucagını boş boynunu bükük bırakmasın.mideniz bulansın,başınız dönsün,kilo alın inşaALLAH
bende okudum.RABBİM bebişlerinizi tez vakitte göndersin,kimsenin kucagını boş boynunu bükük bırakmasın.mideniz bulansın,başınız dönsün,kilo alın inşaALLAH
Kızlar bende 17 haftalık hamileyim 5 yıllık evliyim ve bebeğim yeni geldi ama önceden rahim filmimde rahminin ince dar olduğu cıktı ve şimdi de bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorumerken doğum tehdidi var rahim bebeği taşımaya bilir dedi dr belki gününe kadar gidedebilir dedi. Ins öyle olur.günlerim ağlamakla geçiyor sevdiğim insana bebeğini verememekten çok korkuyorum canım yanıyor Rabbimiz fazla acitmasin tüm isteyenlere de sağlıcakla nasip eylesin. Ayetel.kürsi okudum 1 tane ne olur sizde dualarinizi eksik etmeyin
amiiin cnm sağol bende okudum ismimi yazarsan sevinirim
Agzına saglık canım Allah kabul etsin amin. canım listedekilerin hepsi hamile kalmak isteyenler...hamile kalmak isteyenler için hamilelere ayetel kürsi okutuyoruz...saglıklı sıhatli dogur insallah
Allah yardımcın olsun canım rahminde perdemi var bendedevar perde.insallah saglıkladogur insallah bebegin 9 ay boyunca göbüsünde dursun ve saglıkladogur insallah yavrunu.Allah kabuletsin amin
merhaba hanımlar
Eki Görüntüle 1169119
LİSTEMİZ:
CANSU
CEYLAN
DUYGU
HÜLYA
YELİZ
ELİF
ŞİFA
NURDAN
ARZU
SÜNDÜZ
SERPİL
YASEMİN
PINAR
DİDEM
BİRSEN
ZEYNEP
GÜL
ESMA
DİLEK
AYŞEGÜL
NESLİHAN
AYŞENUR
GÜLNUR
HAVVA
MİNE
SÜHEYLA
SERAP
AYŞE CEYDA
AYNUR
SEVGİ
SİMLA
MELİKE
EBRU
KÜBRA
SEDEF
ÇİĞDEM
EMİNE
RABİA
AYŞE
HANİFE
ZÜHAL
YEŞİM
GÜLSÜM
CEYDA
TUĞÇE
BAHAR
VE TÜM ANNE OLMAK İSTEYENLER İÇİN
kızlar hamiş olanlar lütfen isimlerini msjla bildirsinlerki listemiz güncellensin ve yeni arkadaslarıda ekleyeyim hamişlerimiz zorlanmasın
Eki Görüntüle 1169133
Allah herkezin duasını kabul etsin canım benimde bebeğim olmuyor.İsmimi yazayımmı burdan
kızlar bende 31 haftalık hamileyim ve sizler için okudum.inşallah sağlıklı ve hayırlı evlatlarınız olur haberlerinizi alırız:)
Amin çok sağol canım yok perde yok tek yumurtalık ve rahim dar ince uzun dedi dr belki çocuğu taşımayabilir belki gününe kadar gidedebilir dedi Ya Rabbimiz acısın bizeya kocam çok hevesli onun hayalleri benim hayallerim Rabbimiz kimseyi korktuğuna ugratmasin ins. bizen daha da acısı büyüklere daha da yardım etsin ins MEVLÂM
canım benim Allah yardımcın olsun insallah saglıklı sıhatli al yavrunu kucagına.Ya Mübdi oku bol bol gülüm.insallah bebişin 9 ay karnında seninle olup sonra saglıkla kucagına alırsın insallah...Allah kimsenin kucagını bos koymasın amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?