- 11 Nisan 2014
- 456
- 371
- 53
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
ekliyom gülüm Allah yavruna en yakın zamanda kavustursun insallah
Ama gulum hep ben hep benn olmuyor kendi bi sefer gitti bıraz hareketlılık yavas dendi sinirlendi hic bişey kullanmıyor benim bi tüp kapalı birinde gecıs varmıs ilk once gonal f kullancakmısım olmazsa asılama en son tup bebei dusunun dedi kac gundur kafam allak bullak oldu yacanım esinin böyle yapması gercekten cok yanlıs üzülmekte haklısın ama Rabbim ol dediğinde olacak biz ne yapsak ne etsek bos.dua etmekten tedavizi görüp Allaha bırakmaktan baska caremiz yok.ayrıca esinde sorun varmı yani hamişliği etkileyen yada sende.bizde cift taraflı.tamam kızar eder ama bi gün olsun bari devamlı biri suclanmazki.Allah ol dediğinde olacak lütfen sende üzülme.diyom ya bi ara benim esimde beni cok üzdü.gecti gitti
Ama gulum hep ben hep benn olmuyor kendi bi sefer gitti bıraz hareketlılık yavas dendi sinirlendi hic bişey kullanmıyor benim bi tüp kapalı birinde gecıs varmıs ilk once gonal f kullancakmısım olmazsa asılama en son tup bebei dusunun dedi kac gundur kafam allak bullak oldu ya
canım cok üzüldüm lütfen olumsuz düsünme biliyosun psikolojide cok etkiliyo zaten ne geliyosa basımıza bu kafaya takmaktan geliyor.bence degerin güzel artmıs bak degerin haftanla uyumlu
6 hafta 1,080 - 56,000
3000 e yakın hatta.insallah bukez hersey güzel olacak 9 ay tasıyacaksın karnında yavrnu saglıkla kucagına alcan insallah durumu bildir tamam mı:26:güzel düsün güzel olsunbebegin seninle insallahhhhhhhhhhhhhhh ekledim canım adını
bende okudum cnm allah kabul etsin
Hayirli cumalar kizlar
canım cok üzüldüm lütfen olumsuz düsünme biliyosun psikolojide cok etkiliyo zaten ne geliyosa basımıza bu kafaya takmaktan geliyor.bence degerin güzel artmıs bak degerin haftanla uyumlu
6 hafta 1,080 - 56,000
3000 e yakın hatta.insallah bukez hersey güzel olacak 9 ay tasıyacaksın karnında yavrnu saglıkla kucagına alcan insallah durumu bildir tamam mı:26:güzel düsün güzel olsunbebegin seninle insallahhhhhhhhhhhhhhh ekledim canım adını
cnm sen ne zaman gideceksin doktora ben kanama gelmezse 1 hafta daha beklemeyi düşünüyorum 7. haftada kalp atışı duyulmadı diye kürtaj dedi benide haber et şuan kanamam yok bakalım hala beklemedeyim ama korktum bir kere: : kaybetmek istemiyorum
Canımmmm içimi rahatlattı söylediklerin teşekkür ederim , adımı listeye eklemişsin çok çok teşekkür ederim allah razı olsun , dualarımda ve namazlarımda da sizler için dua edeceğğim sizde beni unutmayın inşlh. zaman geçmek bilmiyor sanki....pazartesi doktora gideyim size yazarım sonucu , inşallah hayırlı haberler alırım
Dun aktara gıttım sordum arı sutu polen onerdiler böğürtlen kökü dedim arı sutu daha faydalı dedi onu kullancam esimde tüp bebek dedi durdu anlamak istemiyo tartısıyoruz surekli
Beraber gelmiyo doktora ben annemle gidiyorum hep gelse zaten anlıcakta yok anam benim adam cok tuaf dik baslıda kime niye kapris yapar anlamam tedavı ıgne ılac bana kendi beyfendi gibi işte
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
(LİSTEYE ADINI EKLETMEK İSTEYENLER BANA MSJ ATABİLİRLER Hamile kalan arkadaslar haber etsinler lütfenlistemizi güncelleyelim insallah listemizdeki herkes müjdesini verir en yakın zamanda hayırlısı ile amin )
Eki Görüntüle 1169119
LİSTEMİZ:
CANSU
CEYLAN
DUYGU
HÜLYA
YELİZ
ELİF
ŞİFA
NURDAN
ARZU
SÜNDÜZ
SERPİL
YASEMİN
PINAR
DİDEM
BİRSEN
ZEYNEP
GÜL
ESMA
DİLEK
AYŞEGÜL
NESLİHAN
AYŞENUR
GÜLNUR
HAVVA
MİNE
SÜHEYLA
SERAP
AYŞE CEYDA
AYNUR
SEVGİ
SİMLA
MELİKE
EBRU
KÜBRA
SEDEF
ÇİĞDEM
EMİNE
RABİA
AYŞE
HANİFE
ZÜHAL
YEŞİM
ELİF (HAMİŞ)BEBEĞİNİN TUTUNMASI İÇİN
VE TÜM ANNE OLMAK İSTEYENLER İÇİN
kızlar hamiş olanlar lütfen isimlerini msjla bildirsinlerki listemiz güncellensin ve yeni arkadaslarıda ekleyeyim hamişlerimiz zorlanmasın
Eki Görüntüle 1169133
duyqummmmmmmmm... cansummmmm ceylanimmmmmmmm cansiz six. okudum sizin icin Rabbimmmmm insallah en kisa surede kucaklarinizi doldursun sizde anne olun hep hep dualarimdasiniz
allah razı olsun ayparam duygumm sizleri çok seviyorum benim bu topikten şuan hbaerim oldu ve sizler benim için dua etmiş benilisteye eklemişsinz sizler bitanesz allhm gönlünüze göre versin inşllh canlarım
oy kuzum allah razıolsun en başada benim ismimi yazmış çok sağol dualarımız kabul olur inşllhhhhhhhh seniçok seviyorum cqanımbacımmmm dua okuyacak hamile olan olmayan tüm arkaadaşlardan şimdiden allh razıolsun
Canim benim Allah sendende razi olsun herzaman aklimdasin...Allah okuyan hamis hamis olmayan herkesten razi olsun.bende seni cok seviyorum bacılarin en tatlisi...Rabbim listedeki ve listede olmayan bebek isteyen herkese annelik duygusunu yasatsin insallah hamislerde saglikli sihatli dogursun aminnnnnnn insallah Allah yuzunu guldursun duani almak nasip olsun aminnnn
Allah tüm dualarımızı kabul etsin kızlar 🙏dualara devam ben çok üzüldüm bu ay ama topladım kendimi bu ay kısmetse Rabbim nasip ederse inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende okudum. Allahım duaları boş döndürmez. İnşallah güzel haberlerinizi en kısa zamanda alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?