- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
allahım devamını nasıp etsın.....bana ve benım gıbı bu resımlerı bekleyen herkese nasıp etsın amınnnnn
amin insallah canım amin ecmain

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allahım devamını nasıp etsın.....bana ve benım gıbı bu resımlerı bekleyen herkese nasıp etsın amınnnnn
canım hosgeldin insallah topik sana ugurlu gelir esindede sendede bir sorun yok dimi.yumurtanmı olusmuyor
ikimizdede sorun yok ama olmuyor bilmiyorum bu durum beni çok fazla üzüyor elimden bişey gelmemek dahada zor.... olacağını bilsem kafaya takmam herelde şimdi içimden bi ses umutsuzca konuşuyor :2: :2: :2:
Allah yardımcın olsun gülüm Bence iyi bir doktorla bebişine kavusursun cünkü yumurtan olusuyoki catlatma iğnesi vermiş esindede sorun yok bence iyi bir doktora gitmelisiniz canım.umutsuzluk yok sadece kafaya takmamız lazım cünkü tek düsüncemiz o oldu biraz kendimizi rahatlatsak belki kendiliğinden gelecek bebişler![]()
doğru söylüyosun canm ama elimde değil nerelisiniz ben izmirdeyim izmirde doktor araştırmaya başladımda iyi bi doktor olsun istiyorum
İzmirde degilim ben gulum
.izmirde iyi bir doktor bulma imkanin cok guzel canim iyce arastir.izmirli arkadslar mutlaka bilirler.haklisin insan uzuluyo.Allah yardimcimiz olsun insallah seninde guzel haberlerini aliriz cok optum canim
Benim içinde bir ayet el-kursi okurmusunuz lutfen
Geçen haftalarda ben de ismimi söylemiştim ama listede göremedim canm :) Eklersen sevinirim adım Tuğçe.
Ekledim canim kusurubakma telden giriyorum arada unuttuklarim olyo..
slm bende 7 haftalık hamileyim doktor kalp atışını duyamadı ve kürtaj dedi ama kan degerim yüksek kanamam da yok kesede saglıklı sen kaçıncı haftada duydun kalp atışını hatırlıyormusun kafam karıştı
Ozelden msj atmayı bilmiyorum canim yaaaAdini ozelden at canim yazayim adini listeye
Ozelden msj atmayı bilmiyorum canim yaaa:2:
![]()
Inşallah amin allah kabul etsinokudum bi tane allah kabul etsin. Allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah aminn..
okudum bi tane allah kabul etsin. Allah isteyen herkese bebek nasip etsin inşallah aminn..
ekledim canımBahar canim![]()
Allah kabul etsin canım sende bebişini saglıkla kucagına al insallah amin
ekledim canım![]()