- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
Kızlar yarın kan testi yAptırıcam kesin sonuç çıkar mı kanda 3 gün geçti kızlar idrar testleri yanıltıyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende okudum bi tane . 7 aylık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin amin
inşallah cnm sagol eşımın degerlrı ıyıdı cok sukur tutar mı sızce :44:
bu arada bır haftam var daha nasıl beklıceksem
Canım biz de gazi ye gitmeyi düşünüyorduk ama orada Nuray hanim varmış bi bilgin var mı onunla ilgili
inşallah tutar canım :)
geçer geçer bir haftada geçer 1 ayda geçer 1 senede :)
İsmim ayse cok ama cok ihtiyacım var esimlede cok kötuyuz yuvam yıkılsın istemiyorum duadan baska kapım yok ne olur dua edın
canım esinin spermlerimi 8 milyondu.10 altı zor olyomus asılamada bende öyle duydum.hulisi beyden pek memnun olan yok benim doktorum cok iyi gercekten göğsen bey onun gibi degil cok ilgili.ama senin doktoruda kayıt ettim gülüm ismini yerini.aynen moral cok önemli gercekten.asılamaya ne kadar para verdin canım orda 1600 tl mi
hayırlı saglıklı olsunda gülüm önemli olan o zaten.Bebişin dogunca insallah yeniden dogmus gibi olacaksın.saglıkla hayırlarla kolaylıkla dogur insallahhhhhhhhhhhhhhh
evet aşılama için spermleri hazırlıyorlarya aşılama için yıkamadan geçiriyorlar sadece sağlıklı olanları alıyorlar oda 8 milyondu iki seferin de de 8 milyon çıktı ama hareketlilik çok azdı. aşılama bize 1.000/1.200 tl civarına maloldu tabi bu arada yapılan testler tahliller filanda var ben birini aralıkta diğerini ocakta olmuştum belki değişmişte olabilir fiyatlar orda sekreter kızlar var onlara sor istersen. 1.600 tl devlet tüp bebeği karşılarsa ödeyeceğin rakam.
İsmim ayse cok ama cok ihtiyacım var esimlede cok kötuyuz yuvam yıkılsın istemiyorum duadan baska kapım yok ne olur dua edın
kizlar benimde kirmiziliar
gelmedi daha ve test yapmaktan cok korkuyoruum yine yikilirim diye( gecen hafta cuma günü cok adet sancisi vardi bir kac gün daha ondan sonra kayip oldu dahada bise yok:)
bugunde bellim cok agriyor ay birden cok heycanlandim kurban oldum rabbim hepimize baslasin:))
hadi insallah hamişsindir gülüm valla topikte müjdelre ihtiyacımız var hadi insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Kızlar hamile değilim kalmaya çalışıyorum, ekimde 3. Tedavim başlayacak. Hamile kalmak isteyen ve tedavi gören tüm sayfada ki arkadaşlarım için Salat-I Tefriciye okuyorum 2.580 tane okudum Allah inşallah duaarımızı kabul eder
Slm kızlar dün beta testimin değeri çok yüksek çıktı dr.kese için pzrtesi çağırdı resmen hamiş moduna geçtim sizler için kendim için ayetel kürsi okumaya bende başladım
allah kabul etsin isteyen herkese nasip etsin Olanlarında kucağına sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsin
Seninmi benimi vallah bilmiyom ama öyle bise olsa ilk sizinlen paylasicam bitanelerim benim :))
Kismet Hai hayilsii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?