- 21 Eylül 2012
- 275
- 118
- 123
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
canım benim 36 Ayetel kürsimi okudunMASALLAH SEN NE GÜZEL KALPLİ BİR İNSANSIN BÖYLE.bende senin için 99 Ya Mübdi c.c okuyacagım simdi.Allah bebegine sana yuvana saglık huzur mutluluk afiyet bolll muhabbet versin Allah kabul etsin amin amin amin
bazı arkadaslar okumuyor biliyomusun gördükleri halde es gecenler var ne diyim Allah dua edenlerdende etmeyenlerdende razı olsun
anladım gülüm verdiğin bilgiler için sagol merak ediyodum canım sagolasın
canım ankarada nerde yaptırdın bende ankaradayım baskent hastanesine gidiyorum göğsen beye sen kime gittin:26:
Ankara da hangi hastane ve doktor canim memnun musun doktorundan? Biz çankırı da oturuyoruz mecbur ankaraya geleceğiz o yüzden soruyorum
Evet gulum ankaradayim asilamani nerde oldun cnm
inşallah istediğin hayırlı sonucu alırsın :) sonuca kaç gün var :)
canım ankarada doç. dr cemil kaya tek geçerim mükemmel bir insan ve doktor hiç paragöz değil sana uygun tedaviyi uygular muayenhanesi var ayrıca öğlen 12:00 e kadar tobbda durur istersen özelden numaranı verirsen arar bilgilendiririm seni.
allahım hayırlısı ile herkese nasip etsin inşaallah.... çiğdem, sedef, kübra, ebru, melike sizin için okudum. inşaallah en kısa sürede herkes bu duyguyu tadar. Allahım bizlere de hayırlısı ile inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
allahım hayırlısı ile herkese nasip etsin inşaallah.... çiğdem, sedef, kübra, ebru, melike sizin için okudum. inşaallah en kısa sürede herkes bu duyguyu tadar. Allahım bizlere de hayırlısı ile inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.
kızlar merhaba
konunuzu yeni gördüm çok beğendim bende Allahımın izniyle yıllar onra hamile kaldım ve sizler için ayetel kürsi okurum tabiki
hepiniz anne olun inşallah hayırlı evlatlarınız olsun
Ins Kurban oldugum Allahin her isteyene anneyliyi Tattirir❤️❤️
Herseyin hayilsi olsun
🌼
ben de okudum arkadaşım
ben de bugün öğrendim hamile olduğumu,
hatta eğer hamileysem okurum inşallah diye yazmıştım.
Rabbim isteyen herkese de bana da sağlıklı hayırlı hamilelik nasib etsin,
hayırlı kolay doğumlar ve hayırlı evlat yetiştirmeyi nasib etsin.
Amin..
Kızlar namazımı kıldım duamızı ettim hepimiz için Rabbim çok büyük inancınızı kaybetmeyin tedbir bizden tevekkül Rabbimden bol bol dular edelim 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Banada okuyun ne olur 🙏🙏🙏Allah kabul etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benim icinde okuyun lütfennnnnn🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Cok sag olun
Adin lostede varmi canim yoksa msj la yolla ekliyim
Canim insallah hamissindirmujdeni bekliyorum
canım sonucun çıktı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?