- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
-
İnşallah yatın sabah gidicem kızlar kan testine çok kritik bir zaman geçiriyorum inşallah kırmızıları görmem dua dua dua edin kızlar banada 🙏🙏🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben zekai tahır burak hastanesine gıdıyorum cnm buyuk doğumda dıyorlar
:) ben başkent hastanesinde hulusi bülent zeyneloğluna gittim bana iki seferinde 8 milyonla aşılama yaptı tutmadı aşılama yapalım dedi ama her seferinde ve bana iki aşılamayı yapalım tutmazsa zaten devlet karşılıyor 1.600 tl ödersin tüpe dedi ve hep eksik bilgi vermiş o kadar param gitti ve her gittiğimde de 2 saat 3 saat beklerdim çok yoğun olduğu için. ben orda paramla rezil oldum açıkçası,kızdım hulusi beye tobbda cemil kaya var ben muayenehanesine gidiyorum. (bu arada halen ona gidiyorum) mükemmel muhteşem insan iyiki tanımışm onu hiç paragöz biri değil bana hep dediki sende sorun yok kesin tüple tutar kesin derdi hep ve çok fazla moral verirdi yani aslında ihtiyacın olan şey moral :) aşılama içinde zaten tutmayacağı belliymiş ben yapmazdım dedi boşa vakit harcamışsın dedi ilk yaptığı tüpte tuttu bence hiç vakit kaybetme istersen arayım seni bilgilerini vereyim cemil hocamın %100 memnun kalırsın :) istersen
Canım Allah sizlerden de razı olsun... Ben çok sıkıntı çektim; sizi çok iyi anlıyorum Rabbim bana bi bebek nasip etti ama ilk aylar kan değerlerim çok bozuldu karaciğer yetmezliğine girmek üzereydim, bebeğimi kaybetme riskim vardı yani gebeliği sonlandıracaklardı iki ay ne çektiğimi ben bilirim... Yazınızı görünce kayıtsız kalamadım; Rabbim o kadar büyük ki bişeyi vereceği zaman en hayırlı zamanda veriyor, sizler için de hayırlı zamanda hayırlı evlatlar verecektir; ben de bebeğim de ölümden döndük ve mucize bi şekilde doktorlar bile anlamadı; ama ben duanın gücüne o kadar inandım ki, yavrumu Allah'a emanet ettim ikimiz de kurtulduk... Allah hepinize hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin...
hayırlısı olsunda ikiz olsa bakamazdım heralde çıldırırdım var ikizi olan bi arkadaşım ondan biliyorum :)
İsmim rabia benide eklerseniz sevinirim..
Kizlar dua mi hepiniz icin ettim ve gercekten icten ettim insallah rabbim en kisa zamanda saglikli sihhatli evlatlar nasip eder sizlere :)
zor günler yasamıssın canım cok içten ve temiz bir insansın.Allah senide bebeginide korusun insallah saglıkla dogur kucagına al bebişini.haklısın dua okadar önemliki.Ozaman bende seni ve yavrunu Allaha emanet ediyorum gülüm.Aminnnnnntüm güzel duaların ve yardımların için Allah razı olsun
CIKTI GÜLÜM 21 CIKTIiyimi kötümü bilemedim
ben yaptrmadım o yüzden bilgim yok e doktr birşeye demedi mi canımmm
Allah senden de razı olsun... hepimizin gönlündeki muradı versin Rabbimbişeye çok inanca oluyor eminim kucağınıza bebişlerinizi alınca bu günler tatlı birer anı olarak kalacak sizler için de :)
Allah kabul etsin ettiğin duaların bin katı güzelini sana nasip etsin Allah aminnnnnnnnnn
Merhaba kızlar Ben okudum dua ettim sizlere, Allahım hepinize nasip etsin kimseyi aratmasin inşallah. İyi haberlerinizi bekliyoruz
bende okudum bi tane . 7 aylık hamileyim allah isteyen herkese nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?