• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile arkadaşlar idrar testinden kaç dakika sonra doğru sonuç verir lütfen yazın??

tilsim_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
63
1
86
Edirne
arkadaşlar idrar testini yaptım bu (arada adetim 1 gün geçti) 5 dk içinde 2 çizgi pembeleşmedi ama 20 dk sonra bir baktım 2. çizgi pembe olmuş hemde bayağı koyu kafama takılan testin üstüne 5 dk dan sonra olan sonuçlar geçersizdir yazıyor???
birde ben daha önceden yaptığım testlerde hiç 2. çizgi pembeleşmezdi lütfen sonradan çıkan pembe çizgi doğru olabilirmi içinizde bununla karşılaşan varmı ne olur cvp yazın....

canım benim hemen yapar yapmaz iki cizgi cıkmıstı.bidaha yap bakalım.inşallah hamişsindir

inşallah kızlar ya..
hemen çıkmadı ama 10 dk sonra 2. sizgi koyulaştı, içinizde böyle olup hamileliği kesinleşen varsa ne olur yazın çok merak ediyorum.. hayal kırıklığına uğramak istemiyorum

ben duymuştum cnm burda öle olan çok var..
yukarıda arkadaşın dediği gibi hamilelik yoksa asla çıkmaz 2. çizgi..
umarım hamişsindir:))

inşallah cnm çok sağolun ama meraktan ölücem kan testi yaptıracağım bir yerde yok kaldığım yerde olsa hemen gidip yaptırım.
merak ettiğim bide acaba çift çizgi sonradan çıkınca hamile olmayan varmı acaba yazabilirmisiz???

canımm benım ıkk yaptıgımda bıraz bekleyınce cıkmıstı ama senınkı 20 dakıka ıcınde bayagı bır koyulasmıs.
koyulasması ıyıye ısaret gıbı.eger elınde baska test varsa sabah ılk ıdrarınla yap bakalım ıkncı cızgı hemen cıkıcakmı?
ınsallah hamılesındır.

inşallah canım ya inşallah hamileyimdir işte dediğim gibi 5 dk içinde çıkmadı 20 dk falan sonra baktım çıkmıştı ve bayağıda koyudu 2 çizgi

sonucta o 2. cızgı hamıle olmasan cıkmazdı dıye dusunuyorum ınsallah hamılesındır.bır daha yapsan daha ııyı olur.daha da kesınlesır.bırkac gun daha bekleyıp kan testı yaptırırsan kesın sonucu alırsın.

kızlar bu sabah ilk idrarımla yaptım kalktığım gibi gene 5 dk sonra başladı koyulaşmaya bayağıda koyu gene 2. çizgi. 5 dk içinde pek belli olmadı gene ama 10 dk içinde oldu acaba hamilemiyim ne olur böyle olan arkadaşlar yazsın ne olur çok merak ediyorum cvp bekliyorum kızlar...

ewet kızlar HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM.........
kan testi yaptırdım ve çıktı doktora gittim 4 haftalık dedi..
allahım sana şükürler olsun. allah isteyen herkeze versin

Tebriklerr.Rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasıp etsın bebeğini inşallaha.s.

canım bende de aynısı oldu ama bende 20 dk sonra değil de yaklaşık 1 saat sonra baktığımda kopkoyu bir kırmızıydı üstelik çok da kalındı. Ama hastanede idrar tahliliyaptırdım sonuç negatif çıktı bende anlam veremedim. yarın kan tahlili yaptırcam

esencim benimde öyle oldu 20 dk sonra koyulaşmıştı ama kan testi en kesin sonuç bence heveslendirmek isemem ama hamile olmasan hiç çıkmazdı bence o çizgi, çünkü benim diğer yaptıklarımda hiç belirmemişti saatler sonra bile çıkmamıştı olmasa çıkmaz zaten....

Back