• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile arkadaşlar idrar testinden kaç dakika sonra doğru sonuç verir lütfen yazın??

bu sabah yaptım bende testi.ilk dakikada çok hafif bir çizgi oluştu yaklaşık 4 dk dan sonra koyulaştı bebiş var sanırım.

merhaba arkadaşlar evde yapılan idrar testi ilk 10 dakikda sonuç verir 10 dakikadan sonra çizgi çıkarsa hamile değilsiniz bana daha öncen oldu 20 dk sonra ikinci çizgi çıkmıştı ama hamile değilmişim

creative seni ümitlendirmek istemem ama büyük ihtimalle hailesin hamileysen inşallah sağlıklı bi bebiş dünya ya getirirsin :emir_bebek::1hug:

Son düzenleme:
merhaba bayanlar bende bişey sorucam bende gebelik testi yaptım 2 dk sonra tek çizi çıktı bende öle bıraktım yarım saat sonra atmak için elime aldığımda silik 2, çizgi çıktı daha önceki testlerde hiç böle çıkmazdı ama kaçıncı dakikada 2. çizgi çıktı bilmiyorum ben 30 dk sonra sonuca bakabildim.

ewet kızlar HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM.........
kan testi yaptırdım ve çıktı doktora gittim 4 haftalık dedi..
allahım sana şükürler olsun. allah isteyen herkeze versin

canıım senin adına çok sevindim 2.5 yaşında bir oğlum vr var ve 4 ay önce 2. çocuk yapmaya karar verdik 3 aydırr regl görüyorum ve çok üzülüyorum bu arada ayın 7 sinde regl günüm bu 4 ay içinde sayısı belli değil eşimle berabe olduğumuz günler bi gün yapıyoruz bi gün yapmıyoruz ama sanki içime doğdu bilmiyorum geçen hafta idrar testi yaptım evde seninki gibi oldu ilk 5 dakikada tek çizgi 20-25 dakika sonra bi baktım 2.çizgi çok net bi şekilde kalın ve pembeydi ilk çocuğumda reglimin 12 gün geçtikten sonra yapmıştım ve 2 çizgide çok kalın çok koyu bi renkti inşallah bende hamileyim dir dua et allahım isteyen herkese tattırsın inşallah sende sağlıkla alırsın inşallah bebeğini...

hersekese slm.ben cocuk sahıbı olmak ıstıyorum adetım 5 gun gecıktı az once test yaptımm ıkıncı cızgı 15 dk sonra cıktı sızce sonuç nedir.bu arada yumurtalıklarım için tedavi görüyorum cvpppppppppppp nolurrrrrrrrrrrrr.

Benim adetim 4 gun gecikmesine ragmen yaptigim iki testte de 1 dk. gecmeden iki cizgi gordum
Heyecanla bekleyemedim bile. Ustelik aksam ustu yaptim testleri, sabah idrariyla degil..

Beklemiyordum ama hakkimda hayirlisi olsun. Garip ve suprizli bi sekilde mutluyum :nazar:
Daha doktora gitmedik ins. hersey yolundadir

Merhaba bende bebek istiyorum. 3 4 gun once test yaptim negatif cikti dun regl olmam gerekirdi iki gun gecti. Bugun test yaptim evde fakat ilk dakikalarda ikinci cizgi cikmayinca uzuldum iceri gittim atmak icin geldigimde ikinci cizgi silik cikmisti. Suanda da cok merak ediyorum. Konu hakkinda tecrubesi olan varmi acaba? Bu arada sanrm yarm saat falan kalmistir oyle test yani oyle umuyorum. İkinci cizgi in ne zaman ciktihi i bilmiyorum. Daha once ikinci cizgiyi hic gormemistim saatler sonra bile.

Merhaba bende bebek istiyorum. 3 4 gun once test yaptim negatif cikti dun regl olmam gerekirdi iki gun gecti. Bugun test yaptim evde fakat ilk dakikalarda ikinci cizgi cikmayinca uzuldum iceri gittim atmak icin geldigimde ikinci cizgi silik cikmisti. Suanda da cok merak ediyorum. Konu hakkinda tecrubesi olan varmi acaba? Bu arada sanrm yarm saat falan kalmistir oyle test yani oyle umuyorum. İkinci cizgi in ne zaman ciktihi i bilmiyorum. Daha once ikinci cizgiyi hic gormemistim saatler sonra bile.
bir daha yaptınız mı test

Back