Gebeliğe Hazırlık Hamile Anneler Bebek Hayali Kuran Annelere Yardıma Lütfen!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Simgecik6

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2018
597
305
103
Merhaba güzel anneler anne adayları burda sizler gibi hamile kalmak için uğraşan bir çok yöntemi deneyen tedavi olanlar var lütfen bizimle denediğiniz ve sonucunda tabiki de Allahında izniyle başarılı olan şeyleri paylaşırmısınız hamile kalmak için neler denediniz ???

1 2 denemede basarılı olanlar çok başlıklar açtı burda hepimizin deneyip fayda bulamadığı şeyler onlarda işe yaramıştı. Sonra biz onları eleştirdik abartarak tembihlerde bulundukları için alındılar.

birbirimize faydamız olur belki birine faydası olmayanın bir başkasına faydalı olabilir

Merhaba kızlar size bi sorum olacak adetim 15 günden fazla geçti ben ara ara test yaptım çok Zor da olsa silik çizgiler gördüm 5 adet test yaptm hayalet çizgi öyle görmek istiyorum dedim inanmadım bekledim bugün testi tekrarladım ilk başta negatif ti ama sonra böyle oldu süresini hatırlamıyordum sizce buharlaşmadan mı oldu acaba hamile miyim hala adet olmadım ve Sürekli çişe gidiyorum

Eklentiler

• 15845481706694735690872789394026.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 53

Kendime rahim filmi

Eşime keçiboynuzu ve havuç suyu

Sonra doğal yoldan gebelik:)

Umutsuzluk yok canım dua et bol bol rabbimden dileyelim herşey olur senin ekstra bir problem varmıydı canım
yok cnm enson film cekildim sorun yokdedi amnebilim anlamıorum
Millet planladigi ayoluyor
Bende ovu takipettim yumurtlamayı gördüm
Ama olmadi

Allahım sağlıklı uzun ömür nasip etsin canım
Benim eşim suyu nu tüketmiyor ama günde 2-3 havuç yer aslında o şekilde fayda edermiki bilmem

Eder canım.sanirim

Keçiboynuzu suyu içer mi

Ya da özünü alsan coooooook etkili

Bi de haftada 1 2 nohut yemeği yap

Bi de antep fıstığı ve diğer kuruyemişler

Ve bitter çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…