- 1 Eylül 2023
- 1.791
- 491
- 26
- Konu Sahibi nisanurs98
Bana da haber verir misin caninHamile olup olmadığımı bilmiyorum henüz birkaç güne öğrenebilirim en erken. Eğer olumlu sonuç alırsam haber veririm size de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da haber verir misin caninHamile olup olmadığımı bilmiyorum henüz birkaç güne öğrenebilirim en erken. Eğer olumlu sonuç alırsam haber veririm size de
Tabi veririm canımBana da haber verir misin canin
Sonuç nedir canım ne yaptınTabi veririm canım
Bugün dayanamadım yaptım ama negatif maalesef Ama adete 7 gün var erken olabilir iki gün sonra tekrar yapacağım bakalımSonuç nedir canım ne yaptın
Evet evet kesinlikle erken adeti bekleyinBugün dayanamadım yaptım ama negatif maalesef Ama adete 7 gün var erken olabilir iki gün sonra tekrar yapacağım bakalım
Merhaba sonuç belli mii neler olduBugün dayanamadım yaptım ama negatif maalesef Ama adete 7 gün var erken olabilir iki gün sonra tekrar yapacağım bakalım
5 gün kala yaptım negatif yine. Sanırım gebelik yok, olsa çıkardı burda hep okuyorum 5-6 gün kala silik çizgi görülüyor geneldeMerhaba sonuç belli mii neler oldu
Hiiç üzülmeyin adet olmadıkça ümit vardır adet günü pozitif gören bile var5 gün kala yaptım negatif yine. Sanırım gebelik yok, olsa çıkardı burda hep okuyorum 5-6 gün kala silik çizgi görülüyor genelde
Teşekkür ederim inşallahHiiç üzülmeyin adet olmadıkça ümit vardır adet günü pozitif gören bile var
Kızlar merhaba ne durumdasınız bende 2-3 kasım yumurtlama gördüm jel kullandım beklemedeyim bugun çatladı yumurtamTeşekkür ederim inşallah
Benim bu ay olmadı maalesef adeti bekliyorum. İnşallah sende işe yarar Önümüzdeki ovülasyon döneminde yine kullanacağım bakalımmmKızlar merhaba ne durumdasınız bende 2-3 kasım yumurtlama gördüm jel kullandım beklemedeyim bugun çatladı yumurtam
İnşallah canı. Hayırlısı olsunBenim bu ay olmadı maalesef adeti bekliyorum. İnşallah sende işe yarar Önümüzdeki ovülasyon döneminde yine kullanacağım bakalımmm
Cok gecmis olsun Allahim sabir versin insallhbende gecen nisan ayinda dusuk yasadim o duyguyu cok iyi bilirim.insan hem bedenen hep ruhen yipratan bir surec.Merhaba eşimle ikimizin hiç bir problemi yok testler gayet güzel çıktı. 4 yıldır olmadı ama . Bütün ovülasyon gebelik testleri ne varsa temmuzda çöpe attım eşimede dedim hayatımızı ikimiz yaşıcaz kabul mü dedi kabul tatile çıktık ağustosta haberim yok hamile kalmışım. Hayatımın en stressiz ayıydı. Herşeyi bitirdim kafada gerçek anlamda. Bu olayı özgürce yaşayınca oldu. Yumurta çatlama günleri bu iş görev gibi ne zevk aldık ne hamile kalabildim . Stres yapmamak ve gece hemen ayağa kalkmamak lazımmış hemen duşa wc ye gitmiceksin yani. Ama noldu 2 aylık düşük yaptım. Kısacası bazı şeyler nasip. Allah verdi oldu ve geri aldı. Yapacağım hiç birşey yok . Şimdi bunları kayıpları kafadan silip tekrar ayağa kalkma vakti. İnşallah şeninde herşey yolunda gider kendine iyi bak stres yapma
amin hepimize inşallahCok gecmis olsun Allahim sabir versin insallhbende gecen nisan ayinda dusuk yasadim o duyguyu cok iyi bilirim.insan hem bedenen hep ruhen yipratan bir surec.
Ben hamile kaldığım ay, günde yarım avokado tüketmiştm. O ay gebe kaldım 4 yıl bekledim.Kızlar merhaba hamile kalmak için denediginiz yöntemler var mı ? Yada kullandığınız birşey burdan birbirimize fikir verip yardımcı olalım istiyorum
Hadi ya ne guzelBen hamile kaldığım ay, günde yarım avokado tüketmiştm. O ay gebe kaldım 4 yıl bekledim.