- 26 Eylül 2024
- 135
- 64
- 27
- Konu Sahibi nisanurs98
Tadi tuzu yok :) ama soyle bir tarif onereyim. Gripten de koruyor demisto aile hekimim onermisti. Muz avakodo sut blend edip icilmesiAaa hadi ya tadı nasıl peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tadi tuzu yok :) ama soyle bir tarif onereyim. Gripten de koruyor demisto aile hekimim onermisti. Muz avakodo sut blend edip icilmesiAaa hadi ya tadı nasıl peki
Mutlaka deneyeceğim teşekkür ederimTadi tuzu yok :) ama soyle bir tarif onereyim. Gripten de koruyor demisto aile hekimim onermisti. Muz avakodo sut blend edip icilmesi
Tadi pek guzel sayilmaz canimda mecbur yiyorum :/ limonla zeytinyag ile fena sayilmazAaa hadi ya tadı nasıl peki
Benim de yemem lazim ama o kadar seciciyim ki soğan suyunu bile 3 gün kullanabildim sadece düşünTadi pek guzel sayilmaz canimda mecbur yiyorum :/ limonla zeytinyag ile fena sayilmaz
Zorla kendini mecburen yiyorum bende insallah bu ay tutmustur gerci adet olcakmisim gibi agrim var amaBenim de yemem lazim ama o kadar seciciyim ki soğan suyunu bile 3 gün kullanabildim sadece düşün
Adetle hamilelik belirtileri benziyor kotu düşünme iyi düşün iyi şeyler olsun canım ne zaman adetZorla kendini mecburen yiyorum bende insallah bu ay tutmustur gerci adet olcakmisim gibi agrim var ama
Canim oldum malesef bugun bu ay asilama yapicaz bekliyorum hic umudum kalmadiAdetle hamilelik belirtileri benziyor kotu düşünme iyi düşün iyi şeyler olsun canım ne zaman adet
Hayırlısı olsun canimCanim oldum malesef bugun bu ay asilama yapicaz bekliyorum hic umudum kalmadi
Kusurabakmayin Nasil bir jel oluyor bende birgebenin günlüğünün ovulasyon testini kullanmıştım önceBir gebenin günlüğü sayfasının jelini deneyip hamile kalmıştım , öneririm
Ben bu ay kullandım henüz sonucum belli değil 5 gün falan var. Spermlerin yumurtaya tutunmasını kolaylaştırdığı vadediliyor. Aynı zamanda kayganlaştırıcı görevi de görüyorKusurabakmayin Nasil bir jel oluyor bende birgebenin günlüğünün ovulasyon testini kullanmıştım önce
Yani kesin memnun kalıpta faydasını gördünuzmuBen bu ay kullandım henüz sonucum belli değil 5 gün falan var. Spermlerin yumurtaya tutunmasını kolaylaştırdığı vadediliyor. Aynı zamanda kayganlaştırıcı görevi de görüyor
Hamile olup olmadığımı bilmiyorum henüz birkaç güne öğrenebilirim en erken. Eğer olumlu sonuç alırsam haber veririm size deYani kesin memnun kalıpta faydasını gördünuzmu
İnşallah olur Allah yüzümüzü güldürsün bende çok istiyorum banada dua edersen çok sevinirim Allah tüm isteyenlere versin müjdeli haberi içinde bizede inşallahHamile olup olmadığımı bilmiyorum henüz birkaç güne öğrenebilirim en erken. Eğer olumlu sonuç alırsam haber veririm size de
Bide adetiniz düzenlimi sizinHamile olup olmadığımı bilmiyorum henüz birkaç güne öğrenebilirim en erken. Eğer olumlu sonuç alırsam haber veririm size de
İnşallah Ederim canım tabii tez zamanda rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı bir evlatİnşallah olur Allah yüzümüzü güldürsün bende çok istiyorum banada dua edersen çok sevinirim Allah tüm isteyenlere versin müjdeli haberi içinde bizede inşallah
Evet düzenlidir 27-28 gün genelde döngümBide adetiniz düzenlimi sizin
Hm benimki bi bakıyorsun duzenli bi bakıyorsun düzensiz hiç belli olmuyor pcos olduğundan dolayı Keşke benimkide düzenli olsaEvet düzenlidir 27-28 gün genelde döngüm
Amin amin inşallahİnşallah Ederim canım tabii tez zamanda rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı bir evlat
Yumurtlama takibi yapıyor musunuz peki?Hm benimki bi bakıyorsun duzenli bi bakıyorsun düzensiz hiç belli olmuyor pcos olduğundan dolayı Keşke benimkide düzenli olsa
Ovulasyon testiyle yapıyordum oda ise yaramadı bende siz yumurtlama takibi yapmismiydinizYumurtlama takibi yapıyor musunuz