- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
Ya ciddi misin?Tek bir hamam böceği demek evinizde 200-300 tane olduğunu gösterirmiş. İlaçlatın veya bayer k-othrine ilacını kullanın bunlar daha kesin çözüm.
Aynen ben de ağlayarak eşimi aradım çok korktum ya. Aynı paranoya bende de oluştu geçer mi bilmiyorum bunu aşması zor. Yarın hemen çıkıp ilaç alacağım, eğer biliyorsanız ilacın ismini de yazabilir misiniz? En güçlüsü ne ise onu alacağım.gecen ay bende aynı senin gibi konu açmıştım. 2 kez mutfağımda karşılaştım hamamböceği ile eşim güçlü bir ilaç aldı eczaneden yarım kutuyu boca ettik bir gece kapalı bıraktık ertesi gün havalandırıp tablet koyduk bir daha cıkmadı. ama bende senin gibi çok korkuyorum hala mutfaga girmeden önce lambayı yakıyorum kapıdan kafamı uzatıp kontrol ediyorum ve asla terliksiz gezemiyorum evde. ikinciyi gördüğümde ağlaya ağlaya eşimi aramıştım aklıma geldikçe kaşınıyorum. yalnız benim ki kanatlıydı sanırım uçup geldiler. dışarda ilaçlama arabaları geziyor ya ne zaman onalr geçse eve bocek sinek arı giriyor ondan kaçanlar. sana tavsiyem tabletle kalma sen birde ilaçla onu. ben tabletleri bile kontrol edemiyorum ölüsü bile korkunçgeliyor. çok şükür bir daha çıkmadı
Ya ciddi misin?nasıl olur ki hiç görünmüyor ya.
Aynen ben de ağlayarak eşimi aradım çok korktum ya. Aynı paranoya bende de oluştu geçer mi bilmiyorum bunu aşması zor. Yarın hemen çıkıp ilaç alacağım, eğer biliyorsanız ilacın ismini de yazabilir misiniz? En güçlüsü ne ise onu alacağım.
Bizdekinin adı chrysol eczacı direkt bunu vermişYa ciddi misin?nasıl olur ki hiç görünmüyor ya.
Aynen ben de ağlayarak eşimi aradım çok korktum ya. Aynı paranoya bende de oluştu geçer mi bilmiyorum bunu aşması zor. Yarın hemen çıkıp ilaç alacağım, eğer biliyorsanız ilacın ismini de yazabilir misiniz? En güçlüsü ne ise onu alacağım.
aynen benim de düşüncem bu. Bugün ilaç alacağım. Görünürde bişey yok gerçi ama kıllandım bi kere.Aslında akla geldikçe bascan ilaci. Görmeyi beklemicen
Tek bir hamam böceği demek evinizde 200-300 tane olduğunu gösterirmiş. İlaçlatın veya bayer k-othrine ilacını kullanın bunlar daha kesin çözüm.
Merhaba bu bahsettiğiniz böcek ilacı nerelerde satılır acaba. Nasıl kullandınız? Banyoda çıkıyor bu böcekler dönem dönem. midem bulanıyor artık.Hanımlar,
Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum.
bayer k othrine ile sorunu çözdük.
Sorunu olan arkadaşlara şunu diyeyim, MAriapuder arkadaşımın dediği gibi evde tek bir hamam böceği varsa en az 200 300 oluyor. Bunların hepsinin büyük olmasına gerek yok. Evden on gün boyunca ölü yavru hamam böceği ölüsü temizledik. Hatta ilk gün banyo giderinde çıkmışlar sıra halinde ölümlerine yürüyordu minik canavarlar.
İnşallah bidaha karşılaşmam.
Merhaba.Merhaba bu bahsettiğiniz böcek ilacı nerelerde satılır acaba. Nasıl kullandınız? Banyoda çıkıyor bu böcekler dönem dönem. midem bulanıyor artık.
Merhaba benim kullandığım goliath jel internetten sipariş verdim. Sürdükten sonra yok oldu hepsi ölülerini de görmüyorsunuz . Çünkü biri ilacı yıyor diğeri o böceği, diğeri sonraki yiyeni derken zincirleme bir şekilde yok oluyorlar kısa sürede. Ölülerini bile görmüyorsunuz. İki yıl koruyormuş evi ilaç. Fiyat diğer ilaçlara göre biraz pahalı. Fakat bir tüp ile 3-4 kere ilaçlanıyor, 4 ilaçlama 2 yıldan sekiz sene gidiyor bir tüp yanı.Merhaba bu bahsettiğiniz böcek ilacı nerelerde satılır acaba. Nasıl kullandınız? Banyoda çıkıyor bu böcekler dönem dönem. midem bulanıyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?