Arkadaşlar merhaba. Ben evleneli 15 gün oldu. Hemen konuya girmek istiyorum.
Evimiz en üst kat fakat bir ay aralıklarla toplamda üç kez hamamböceği çıktı evimizden. Sonuncusu yatak odamızda yatağın altına kaçtı. Yazarken bile kaşınıyorum, gittim hemen R... marka tablet aldım tüm eve yerleştirdim yatak kenarları dahil. Dün akşam yatağı kaldırdık baktık altında yok. Sanırım sıcaklardan oluyor çünkü haziran ayından itibaren böyle bir sorunla karşılaştık.
Size sormak istediğim; böyle durumla karşılaşan arkadaşlar nasıl başa çıktı ve tablet kullanan varsa eğer işe yaradı mı? Yatak odası insanın en huzur bulduğu yer fakat dün onu görünce evde deliye döndüm yatağımızda yatamadık.
Bugün çamaşır sularıyla da evi temizledim süpürdüm, ki zaten 3 4 günde bir böyle temizlik yapıyorum. Ev tertemiz, eşyalar yeni. Neden oluyor tam çözemiyorum.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
O böcek kolay kolay gitmez bütün evin ayrıca bütün apartman sakinlerinin evlerini.Bahçe apartman giriş vs kısaca her yerin ilaçlanması gerek tek çözüm.Arkadaşlar merhaba. Ben evleneli 15 gün oldu. Hemen konuya girmek istiyorum.
Evimiz en üst kat fakat bir ay aralıklarla toplamda üç kez hamamböceği çıktı evimizden. Sonuncusu yatak odamızda yatağın altına kaçtı. Yazarken bile kaşınıyorum, gittim hemen R... marka tablet aldım tüm eve yerleştirdim yatak kenarları dahil. Dün akşam yatağı kaldırdık baktık altında yok. Sanırım sıcaklardan oluyor çünkü haziran ayından itibaren böyle bir sorunla karşılaştık.
Size sormak istediğim; böyle durumla karşılaşan arkadaşlar nasıl başa çıktı ve tablet kullanan varsa eğer işe yaradı mı? Yatak odası insanın en huzur bulduğu yer fakat dün onu görünce evde deliye döndüm yatağımızda yatamadık.
Bugün çamaşır sularıyla da evi temizledim süpürdüm, ki zaten 3 4 günde bir böyle temizlik yapıyorum. Ev tertemiz, eşyalar yeni. Neden oluyor tam çözemiyorum.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Ayyy içim rahatları bunu okuyunca. Evde her yer kuru ne ıslaklık var ne de kırıntı vs. Ben de raid tablet koydum işte,6-8 saat içinde etkisini gösterip öldürüyormuş. Allah yarattı evet ama tiksiniyorum işte.Merhaba, hamamböcekleri özellikle ıslak ve nemli zemine geliyorlar. Sürekli ıslak yerleriniz varsa kuru tutun. Bizim banyoda çıkmıştı, raid tablet koydum her odaya birer tane bir daha çıkmadı.
İki üç ay sonra bu evden taşınacağız o sebeple tabletler 3 aylık olduğu için ona güvendim bilmiyorum ki ilaçlatmaya gerek olur mu? Dün bütün gün ağladım sinirimden.offf en tiksindiğim şey..ilaçlatın bence evi kolay kolay gitmez onlar birde yavrularsa çok daha zor olur.. ben çocukken vardı evimizde ..masanın üzerine yatağımın süngerini koyar orda yatardım geceleri ciddi fobim var bu hayvana karşı..
Bikaç gün önce apartman girişinde ölü görmüştüm. En üst kata kadar çıkıyorsa alt katlarda da mutlaka vardır diye düşünüyorum ben de.O böcek kolay kolay gitmez bütün evin ayrıca bütün apartman sakinlerinin evlerini.Bahçe apartman giriş vs kısaca her yerin ilaçlanması gerek tek çözüm.
Aynen öyleBizimde banyonun altından çıkıyor ıslak yerleri seviyolar banyoda devamlı ıslandığı için... böcek ilacıyla öldürüyoruz mecburen banyo dısında yok allahtan. bende tahammül edemiyorum çok çirkin ve çok hızlılar göz açıp kapayınca konum değiştiriyolar
Ayyy içim rahatları bunu okuyunca. Evde her yer kuru ne ıslaklık var ne de kırıntı vs. Ben de raid tablet koydum işte,6-8 saat içinde etkisini gösterip öldürüyormuş. Allah yarattı evet ama tiksiniyorum işte.
İnşallah bizde de bidaha çıkmaz.
İki üç ay sonra bu evden taşınacağız o sebeple tabletler 3 aylık olduğu için ona güvendim bilmiyorum ki ilaçlatmaya gerek olur mu? Dün bütün gün ağladım sinirimden.
Ay gerçekten mi? Bugün ondan da alayım madem tablet ve ziraat ilacı daha etkili olur heralde.Aglama neden agliyorsun ziraat ilaclari satan bir yerden bocek ilaci al ciktigindan suphelendigin yerlere sık 3 ay boyunca etkili once oluleriyle karsilasacaksin ama kesin cozum
Evet taşınacağımız için en azından üç ay idare edecek bi çözüm lazım sadece.taşınacaksanız idare edin tabletlerle onlarında faydası var elbet ama kökten çözüm olmuyor maalesef.
Aynen öyledün vurana kadar yatağın altına kaçtı korkunç bir durum. Bi de ölüsünü dirisini görememek insanı geriyor.
Kimi etkili diyor kimi etkisi yok diyor ne yapacağımı bilemedim ben de. Hİç görmüyorum ki. Bi kez ev yerleştirirken gördük öldürdük, diğerini eşim lavabo içinde bulup atmış ama bu kaçtıTabletin faydası olduğunu düşünmüyorum 6 saat içinde tüm evi dolaşır zaten..gördüğünz yerde sprey tarzı ilaçlardan sıkın
Bu tabletlerin özelliği, böcek yemi yedikten sonra yuvasına kadar gitmesine izin veriyor ve orada öldürüyor. O yüzden ölüsünü göremiyoruz.
Bence rahat olun eğer kısa süre sonra taşınacaksanız. Yaşadığım iki evde de tabletler işe yaradı. Hem havalar da serinliyor, çıkmazlar artık.
Ay bizim o kadar olmadı hiç ya inşallah olmaz da.Mesaj tekrarı olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?