Canım yok mu artık böcükler bi daha çıkmıyor mu?Bayerin bir bocek ilacı vardi ben cok fayda gordum. Sitede var ama benim evde yok suan :) kokusuz.
İlaçlama şart ama tek senin ev olursa fayda vermiyor dışarıdan uçup yine geliyor,komşularının evi,bütün apartman boşlukları dam,merdiven boşluğu,bahçe vs her taraf ilaçlanmalıMerhabalar..
Evim daire ve 3.kat..
1 haftadır evde alman hamam böceği görüyorum. Öyle toplu halde değil, birer birer.. Öldürmeden atıyorum, çünkü yumurta bırakıyorlarmıs. 2 küçük çocuk var evde, hijyene de dikkat ediyorum, kırıntı bırakmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.. Fakat yine de görünmeye devam ediyorlar. Camlara yakin yerlerde görüyorum en çok. Bugün 2 tane daha gördüm..
Lütfen bana bir çare söyler misiniz, bildiğiniz yöntemler var mı ? Basa cikamazsam ve cogalirlarsa ilaç firmasını aramaktan başka çare kalmayacak geriye..
Almanca konuştuAlman olduğunu nereden anladın?
O konuştu sende böceğin dilinden anladın bravaaaaaaAlmanca konuştu
Çözüm önerin var mı bacım?O konuştu sende böceğin dilinden anladın bravaaaaaabravaaaaaaa
Nasıl kullanıliyor? Fiyatı pahalı baya etkili sanırım işe yararsa alırım hemen :)Bayerin bir bocek ilacı vardi ben cok fayda gordum. Sitede var ama benim evde yok suan :) kokusuz.
Almanca bilmiyorum ben bacım o yüzden YohÇözüm önerin var mı bacım?
Bende baktım şimdi bi sitesinde anlatmış ilacı ki aynı ilaçtan bahsediyoruz galiba. Sildikten sonra etkisi azalır diyo haliyle. Ama ilacın kullanıldığı yerlere dikkat eden kişilere bi zararı yoktur gibi bişi yazıyor.Nasıl kullanıliyor? Fiyatı pahalı baya etkili sanırım işe yararsa alırım hemen :)
Sizin eviniz de daire mi ? Gerçekten çok sinir bozucu yahu. Kaşınıyorum huylanıp, sürekli çocukları kontrol ediyorum ağzına kulağına girer diyeCanım yok mu artık böcükler bi daha çıkmıyor mu?
Benimde konu sahibi gibi 2 evladım bar ve 2ci daha 1 yaşında her yerde pıtır pıtır geziniyor. Hani nasıl olur ni fikrin var mı
Bi bakıyım siteye bari
Yok canim 1 yili gecti :) bu ilaci sulandirarak koridorun kosesine kapi pervazlarina falan sıkıyosun sifir koku. Valla gece mutfagima girmeye korkuyodum heryerlerdeydiler. Cok faydasini gordum 20 lira civari.Canım yok mu artık böcükler bi daha çıkmıyor mu?
Benimde konu sahibi gibi 2 evladım bar ve 2ci daha 1 yaşında her yerde pıtır pıtır geziniyor. Hani nasıl olur ni fikrin var mı
Bi bakıyım siteye bari
Yok ya 20 lira falan hatta 15e falnda bulursun. Sulandirip kullaniyorsun kapi koselerine falan kuytu koseye sikiyosun. Zaten nasil kukkanilcagida yaziyo. Siddetle tavsiye ederim.Nasıl kullanıliyor? Fiyatı pahalı baya etkili sanırım işe yararsa alırım hemen :)