Hamam Böceği

N e v a

Guru
Pro Üye
28 Şubat 2011
13.674
14.420
Merhabalar..

Evim daire ve 3.kat..
1 haftadır evde alman hamam böceği görüyorum. Öyle toplu halde değil, birer birer.. Öldürmeden atıyorum, çünkü yumurta bırakıyorlarmıs. 2 küçük çocuk var evde, hijyene de dikkat ediyorum, kırıntı bırakmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.. Fakat yine de görünmeye devam ediyorlar. Camlara yakin yerlerde görüyorum en çok. Bugün 2 tane daha gördüm..

Lütfen bana bir çare söyler misiniz, bildiğiniz yöntemler var mı ? Basa cikamazsam ve cogalirlarsa ilaç firmasını aramaktan başka çare kalmayacak geriye..

Ay aynı durum denemediğim ilaç kalmadı. Çokta hızlı kaçıyorlar. Tonlarca araştırma yaptım. Bide onlar ölmezse mesela ilaçtan daha sonra o ilaçtan tekrar ölmüyorlarmış. Denedim ve test ettim hakkaten öyle.
İnsanın çok kötü oluyor. Dikkat ettikçe üstüne mi gelir ya valla bende takipteyim ilaçlama işide nasıl olur 2 çocukla. Kafamda deli sorular

Bayerin bir bocek ilacı vardi ben cok fayda gordum. Sitede var ama benim evde yok suan :) kokusuz.
Canım yok mu artık böcükler bi daha çıkmıyor mu?
Benimde konu sahibi gibi 2 evladım bar ve 2ci daha 1 yaşında her yerde pıtır pıtır geziniyor. Hani nasıl olur ni fikrin var mı
Bi bakıyım siteye bari

İlaçlama şart ama tek senin ev olursa fayda vermiyor dışarıdan uçup yine geliyor,komşularının evi,bütün apartman boşlukları dam,merdiven boşluğu,bahçe vs her taraf ilaçlanmalı

Nasıl kullanıliyor? Fiyatı pahalı baya etkili sanırım işe yararsa alırım hemen :)
Bende baktım şimdi bi sitesinde anlatmış ilacı ki aynı ilaçtan bahsediyoruz galiba. Sildikten sonra etkisi azalır diyo haliyle. Ama ilacın kullanıldığı yerlere dikkat eden kişilere bi zararı yoktur gibi bişi yazıyor.
Evde 1 yaşında bebek var. Nasıl olcak of of

Sizin eviniz de daire mi ? Gerçekten çok sinir bozucu yahu. Kaşınıyorum huylanıp, sürekli çocukları kontrol ediyorum ağzına kulağına girer diye telefonun ışığıyla karanlıkta köşeleri geziyorum..
Her gün bir tane çıkıyor son çare ilaclatmak ama ondan önce çözüm önerileri varsa bi deneyelim bakalım

Yok canim 1 yili gecti :) bu ilaci sulandirarak koridorun kosesine kapi pervazlarina falan sıkıyosun sifir koku. Valla gece mutfagima girmeye korkuyodum heryerlerdeydiler. Cok faydasini gordum 20 lira civari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…