- 28 Şubat 2011
- 13.674
- 14.420
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/geyik-sohbeti.308/Almanca bilmiyorum ben bacım o yüzden Yoh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/forums/geyik-sohbeti.308/Almanca bilmiyorum ben bacım o yüzden Yoh
Netten baktım 60 euro diyor :) fiyatı önemli değil yeter ki etkili olsunYok ya 20 lira falan hatta 15e falnda bulursun. Sulandirip kullaniyorsun kapi koselerine falan kuytu koseye sikiyosun. Zaten nasil kukkanilcagida yaziyo. Siddetle tavsiye ederim.
Ya suan n11 de 13 kiraya var. Bayer bocek ilaci k-hotrine yaz tekrar bak. Ml farki olabilir. Kucucuk bir plastik sise cay bardagi boyutun da.Netten baktım 60 euro diyor :) fiyatı önemli değil yeter ki etkili olsun
Aynen bende bu ilacı kullandım çok şükür bitti..ilaçlatmaya gerek yok bu ilacı siz alın kullanın zaten süper tesiri var.en çokta şeye şaşırdım ben o ilacı kullanali aylar oldu,geçen gün diskapidan gelmiş ve geldiğine pişman olup ters dönmüş.yari ölü şekildeydi.yani ilacın tesiri devam ediyor.disardanda gelse yaşamıyor.Ya suan n11 de 13 kiraya var. Bayer bocek ilaci k-hotrine yaz tekrar bak. Ml farki olabilir. Kucucuk bir plastik sise cay bardagi boyutun da.
Ayyy aynen valla inan canım şuan yazarken dahi kaşıntı sardı yani. Aynen canım apartman dairesi bizimde 2ci kat.Sizin eviniz de daire mi ? Gerçekten çok sinir bozucu yahu. Kaşınıyorum huylanıp, sürekli çocukları kontrol ediyorum ağzına kulağına girer diye telefonun ışığıyla karanlıkta köşeleri geziyorum..
Her gün bir tane çıkıyor son çare ilaclatmak ama ondan önce çözüm önerileri varsa bi deneyelim bakalım
Cidden mi ? Ay süpermiş hemen alicam yarınAynen bende bu ilacı kullandım çok şükür bitti..ilaçlatmaya gerek yok bu ilacı siz alın kullanın zaten süper tesiri var.en çokta şeye şaşırdım ben o ilacı kullanali aylar oldu,geçen gün diskapidan gelmiş ve geldiğine pişman olup ters dönmüş.yari ölü şekildeydi.yani ilacın tesiri devam ediyor.disardanda gelse yaşamıyor.
Komşulara da bi sorucam onların evinde de var mı diye.. Eğer varsa bütün binanın ortak bir sorunu varAyyy aynen valla inan canım şuan yazarken dahi kaşıntı sardı yani. Aynen canım apartman dairesi bizimde 2ci kat.
Aynı durum mevcut. Bazen iyice psikopata bağladım diye düşünüyorum.
Daha dün akşam yerde bişi var gibi geldi acaba çocuklara doğru mu gidiyor diye düşündüm. Bi baktım parkenin ahşap deseniymiş.
Ayyy hemen arayıp bulmalı ucuzda ya. Diğer böcek ilaçlarıyla aynı fiyatta.Yok canim 1 yili gecti :) bu ilaci sulandirarak koridorun kosesine kapi pervazlarina falan sıkıyosun sifir koku. Valla gece mutfagima girmeye korkuyodum heryerlerdeydiler. Cok faydasini gordum 20 lira civari.
He bide ilk zaman çok üzülüyordum. Bu kadar titiz davrandıkça neden oluyo diye. Artık eşim dalgaya vuruyor. Bizden daha çok benimsiyorlar küçük kiracılar falan diyo denemediğim ilaç kalmadı. Bide bunu deneyelimKomşulara da bi sorucam onların evinde de var mı diye.. Eğer varsa bütün binanın ortak bir sorunu var
Su ilacı bi sipariş edelim :)
Benim esimde bana imada bulunuyor güya temiz değilsin diye :) Ben temizlik hastasıyım kapı kolunu bile peçete ile tutuyorum hijyen ile alakası yok bence yaHe bide ilk zaman çok üzülüyordum. Bu kadar titiz davrandıkça neden oluyo diye. Artık eşim dalgaya vuruyor. Bizden daha çok benimsiyorlar küçük kiracılar falan diyo denemediğim ilaç kalmadı. Bide bunu deneyelim
Bence de ya artık eminim. Zaten korktukça üstüne gelir ya aynen öyle bi durum yani.Benim esimde bana imada bulunuyor güya temiz değilsin diye :) Ben temizlik hastasıyım kapı kolunu bile peçete ile tutuyorum hijyen ile alakası yok bence ya
Uçani da mı varBence de ya artık eminim. Zaten korktukça üstüne gelir ya aynen öyle bi durum yani.
Zaten titiz bi insanım. Bide çocuklar olunca daha da özeniyor insan. Bi ara evdeki deterjanları içiyon mu napıyon diyodu eşim
Ama bu çok farklı bişi ya. Hayır nerden geliyo anlamadım ki. Uçuyor bide bunların bazıları
Merhaba onlardan bizim binayı da sarmıştı ilaclamak da çözüm değil yine geliyolar. Annem pudra sekeri ile karbonat karıştırıp 1 ölcü pudra sekeri 3 ölcü karbonat (susuz) gecebilecekleri yerlere döktü 1 ay kadar ve sonuc tertemiz ev :) icini patlatıyor karbonat haliyke yumurtasıyla ölüyor. Bir de patates haşlayıp ezip boraks ile karıştırıp koydu o da baya süpürdü onlarıMerhabalar..
Evim daire ve 3.kat..
1 haftadır evde alman hamam böceği görüyorum. Öyle toplu halde değil, birer birer.. Öldürmeden atıyorum, çünkü yumurta bırakıyorlarmıs. 2 küçük çocuk var evde, hijyene de dikkat ediyorum, kırıntı bırakmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.. Fakat yine de görünmeye devam ediyorlar. Camlara yakin yerlerde görüyorum en çok. Bugün 2 tane daha gördüm..
Lütfen bana bir çare söyler misiniz, bildiğiniz yöntemler var mı ? Basa cikamazsam ve cogalirlarsa ilaç firmasını aramaktan başka çare kalmayacak geriye..
Bunları da deniycem teşekkür ederim :)Merhaba onlardan bizim binayı da sarmıştı ilaclamak da çözüm değil yine geliyolar. Annem pudra sekeri ile karbonat karıştırıp 1 ölcü pudra sekeri 3 ölcü karbonat (susuz) gecebilecekleri yerlere döktü 1 ay kadar ve sonuc tertemiz ev :) icini patlatıyor karbonat haliyke yumurtasıyla ölüyor. Bir de patates haşlayıp ezip boraks ile karıştırıp koydu o da baya süpürdü onları
Bence de ya artık eminim. Zaten korktukça üstüne gelir ya aynen öyle bi durum yani.Benim esimde bana imada bulunuyor güya temiz değilsin diye :) Ben temizlik hastasıyım kapı kolunu bile peçete ile tutuyorum hijyen ile alakası yok bence ya
Valla var he eşim tam vurmak üzereydi ki hopp süzüldüUçani da mı var
Yerdekiyle baş edemedik de uçani uzak kalsın