Hamam Böceği

Yok ya 20 lira falan hatta 15e falnda bulursun. Sulandirip kullaniyorsun kapi koselerine falan kuytu koseye sikiyosun. Zaten nasil kukkanilcagida yaziyo. Siddetle tavsiye ederim.
Netten baktım 60 euro diyor :) fiyatı önemli değil yeter ki etkili olsun :110:

Ya suan n11 de 13 kiraya var. Bayer bocek ilaci k-hotrine yaz tekrar bak. Ml farki olabilir. Kucucuk bir plastik sise cay bardagi boyutun da.
Aynen bende bu ilacı kullandım çok şükür bitti..ilaçlatmaya gerek yok bu ilacı siz alın kullanın zaten süper tesiri var.en çokta şeye şaşırdım ben o ilacı kullanali aylar oldu,geçen gün diskapidan gelmiş ve geldiğine pişman olup ters dönmüş.yari ölü şekildeydi.yani ilacın tesiri devam ediyor.disardanda gelse yaşamıyor.

Sizin eviniz de daire mi ? Gerçekten çok sinir bozucu yahu. Kaşınıyorum huylanıp, sürekli çocukları kontrol ediyorum ağzına kulağına girer diye :KK12: telefonun ışığıyla karanlıkta köşeleri geziyorum..
Her gün bir tane çıkıyor son çare ilaclatmak ama ondan önce çözüm önerileri varsa bi deneyelim bakalım
Ayyy aynen valla inan canım şuan yazarken dahi kaşıntı sardı yani. Aynen canım apartman dairesi bizimde 2ci kat.
Aynı durum mevcut. Bazen iyice psikopata bağladım diye düşünüyorum.
Daha dün akşam yerde bişi var gibi geldi acaba çocuklara doğru mu gidiyor diye düşündüm. Bi baktım parkenin ahşap deseniymiş.
:olamaz::olamaz:

Aynen bende bu ilacı kullandım çok şükür bitti..ilaçlatmaya gerek yok bu ilacı siz alın kullanın zaten süper tesiri var.en çokta şeye şaşırdım ben o ilacı kullanali aylar oldu,geçen gün diskapidan gelmiş ve geldiğine pişman olup ters dönmüş.yari ölü şekildeydi.yani ilacın tesiri devam ediyor.disardanda gelse yaşamıyor.
Cidden mi ? Ay süpermiş hemen alicam yarın

Ayyy aynen valla inan canım şuan yazarken dahi kaşıntı sardı yani. Aynen canım apartman dairesi bizimde 2ci kat.
Aynı durum mevcut. Bazen iyice psikopata bağladım diye düşünüyorum.
Daha dün akşam yerde bişi var gibi geldi acaba çocuklara doğru mu gidiyor diye düşündüm. Bi baktım parkenin ahşap deseniymiş.
:olamaz::olamaz:
Komşulara da bi sorucam onların evinde de var mı diye.. Eğer varsa bütün binanın ortak bir sorunu var :KK51:
Su ilacı bi sipariş edelim :)

Yok canim 1 yili gecti :) bu ilaci sulandirarak koridorun kosesine kapi pervazlarina falan sıkıyosun sifir koku. Valla gece mutfagima girmeye korkuyodum heryerlerdeydiler. Cok faydasini gordum 20 lira civari.
Ayyy hemen arayıp bulmalı ucuzda ya. Diğer böcek ilaçlarıyla aynı fiyatta.
2 sene önce eşime gel beraber ilaçlayalım ben yapamam dedim. Raidin ilacıydı kokusuna çağırıyormuş. Mutfağa sıkmıştık Ayy her yerde.:KK35:kimi ölmüş kimi can çekişiyor. Biz 1 iki görüyoruz ama onlar çok ya:mad:
Canım ilacı uygulayınca ölü olarak mı buluyon. :KK64:

Canım sende varsa kesin onlarda da var. Bak üstte babamlar oturuyor bizim. Onlarda var. Ben apartmanda merdivenlerde defalarca gördüm.
Ve söyledik bak bizde var evleri ilaçlıyoruz ama kesin çözüm değil. Toplu yapalım diye. Aaa 2 hane falan bizde yok gerek yok hiç dedi.
Ne demek şimdi bu tut boğ yani:KK62:

Komşulara da bi sorucam onların evinde de var mı diye.. Eğer varsa bütün binanın ortak bir sorunu var :KK51:
Su ilacı bi sipariş edelim :)
He bide ilk zaman çok üzülüyordum. Bu kadar titiz davrandıkça neden oluyo diye. Artık eşim dalgaya vuruyor. Bizden daha çok benimsiyorlar küçük kiracılar falan diyo :KK70:denemediğim ilaç kalmadı. Bide bunu deneyelim :KK37:

He bide ilk zaman çok üzülüyordum. Bu kadar titiz davrandıkça neden oluyo diye. Artık eşim dalgaya vuruyor. Bizden daha çok benimsiyorlar küçük kiracılar falan diyo :KK70:denemediğim ilaç kalmadı. Bide bunu deneyelim :KK37:
Benim esimde bana imada bulunuyor güya temiz değilsin diye :) Ben temizlik hastasıyım kapı kolunu bile peçete ile tutuyorum hijyen ile alakası yok bence ya

Benim esimde bana imada bulunuyor güya temiz değilsin diye :) Ben temizlik hastasıyım kapı kolunu bile peçete ile tutuyorum hijyen ile alakası yok bence ya
Bence de ya artık eminim. Zaten korktukça üstüne gelir ya aynen öyle bi durum yani.
Zaten titiz bi insanım. Bide çocuklar olunca daha da özeniyor insan. Bi ara evdeki deterjanları içiyon mu napıyon diyodu eşim :halay:
Ama bu çok farklı bişi ya. Hayır nerden geliyo anlamadım ki. Uçuyor bide bunların bazıları :mad:

Bence de ya artık eminim. Zaten korktukça üstüne gelir ya aynen öyle bi durum yani.
Zaten titiz bi insanım. Bide çocuklar olunca daha da özeniyor insan. Bi ara evdeki deterjanları içiyon mu napıyon diyodu eşim :halay:
Ama bu çok farklı bişi ya. Hayır nerden geliyo anlamadım ki. Uçuyor bide bunların bazıları :mad:
Uçani da mı var :rolleyes:
Yerdekiyle baş edemedik de uçani uzak kalsın :KK70:

Merhabalar..

Evim daire ve 3.kat..
1 haftadır evde alman hamam böceği görüyorum. Öyle toplu halde değil, birer birer.. Öldürmeden atıyorum, çünkü yumurta bırakıyorlarmıs. 2 küçük çocuk var evde, hijyene de dikkat ediyorum, kırıntı bırakmamaya çalışıyorum elimden geldiğince.. Fakat yine de görünmeye devam ediyorlar. Camlara yakin yerlerde görüyorum en çok. Bugün 2 tane daha gördüm..

Lütfen bana bir çare söyler misiniz, bildiğiniz yöntemler var mı ? Basa cikamazsam ve cogalirlarsa ilaç firmasını aramaktan başka çare kalmayacak geriye..
Merhaba onlardan bizim binayı da sarmıştı ilaclamak da çözüm değil yine geliyolar. Annem pudra sekeri ile karbonat karıştırıp 1 ölcü pudra sekeri 3 ölcü karbonat (susuz) gecebilecekleri yerlere döktü 1 ay kadar ve sonuc tertemiz ev :) icini patlatıyor karbonat haliyke yumurtasıyla ölüyor. Bir de patates haşlayıp ezip boraks ile karıştırıp koydu o da baya süpürdü onları

Tablet yemler işe yarıyor. Bir de alt komşuyu uyarın oradan geliyor büyük ihtimal. Evde ki giderlere gider kapağı koyun. Cam falan oluyor ya. Çıkamıyorlar . Lavabo deliğini lavabo süzgeci gibi bişi var ya tıkanmasın diye klips gibi takılıyor onlardan takkn.

Merhaba onlardan bizim binayı da sarmıştı ilaclamak da çözüm değil yine geliyolar. Annem pudra sekeri ile karbonat karıştırıp 1 ölcü pudra sekeri 3 ölcü karbonat (susuz) gecebilecekleri yerlere döktü 1 ay kadar ve sonuc tertemiz ev :) icini patlatıyor karbonat haliyke yumurtasıyla ölüyor. Bir de patates haşlayıp ezip boraks ile karıştırıp koydu o da baya süpürdü onları
Bunları da deniycem teşekkür ederim :)

Canim bu konuyla ilgili açılmış diğer eski konulara bakıp fikir sahibi olabilirsin..

En iyisi evi temizleyip ilaçlamaktır birde giderleri kapatmak...

Zaten titiz bi insanım. Bide çocuklar olunca daha da özeniyor insan. Bi ara evdeki deterjanlar içiyon mu napıyon diyodu eşim :halay:
Ama bu çok darkli
Uçani da mı var :rolleyes:
Yerdekiyle baş edemedik de uçani uzak kalsın :KK70:
Valla var he eşim tam vurmak üzereydi ki hopp süzüldü :KK70:
İnşiallah kurtuluruz :temizlik:

ilaçlatmaktan çare yok. düzenli olarak ilaçlatıp bi de böcek ilacı tabletlerinden bırakırsanız sorun çözülğr.

X