Halkla İlişkiler 2.(Son sınıf)Öğrencileri bütün sorularımızı burda paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eee kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz?ben bugün başladım çalışmaya.şimdi biraz ara verdm nete göz gezdiriyorum.sizler ne durumdasınız bakalımmm:)

eee kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz?ben bugün başladım çalışmaya.şimdi biraz ara verdm nete göz gezdiriyorum.sizler ne durumdasınız bakalımmm:)

valla iiidir tatlım ben halkla ilişkiler uygulamalarını çalışıyorum henüz.3 ay kaldı topu topu valla.

valla iiidir tatlım ben halkla ilişkiler uygulamalarını çalışıyorum henüz.3 ay kaldı topu topu valla.

bende halkla ilişkilerde uygulama tekniklerini çalışıyorum.5 ünite var ama kolay gelmedi bana. sen baktınmı bu derse canım.ilk üniteler kolayda sondakiler zor gibi.bu gece bu dersi bitirsem çok iyi olur.

Sadece e ögrenmeden çalışarak ve geçmiş yılların sorularına bakarak bol bol soru çözerek oldukça yüksek notlarla mezun oldum bu sene.Yardımcı kitaplara güvenmeyin çok konuyu atlıyor.Halkla ilişkiler 2.sınıf sırf sözel sayısalcılar için sıkıcı ama bol bol okuyun reel yaşamda da faydası oluyor emin olun.1.sınıfa göre daha kolay.Başarılar.

bende halkla ilişkilerde uygulama tekniklerini çalışıyorum.5 ünite var ama kolay gelmedi bana. sen baktınmı bu derse canım.ilk üniteler kolayda sondakiler zor gibi.bu gece bu dersi bitirsem çok iyi olur.

evet canım ama örnek olaylar olan yani 4 ünitelik uzun konulu olan yarın 4 üniteyi çalışıp genel ünite tekrarı yapcam bu dersin.yani 1 ocakta inş yeni derse geçcem ama kabasını atıyorum ben sadece şimdi sorsan ezberimde bişey yok 2.kez tekrardan sonra belliğime gircek anca:))
yani 3 ders bitmiş olcak yarın inşallah......geriye 6 ders kalacak....

kızlar AÖF halkla ilişkileri okuyanlar staj yapıyorlarmı böyle bir zorunluluk varmı. Bilen yardımcı olursa sevinirim.

sen ilerletmişsin canım.ben daha bir dersi bitiremedim.ben dersn başında çok oturamıyorum.hemen sıkılıyorum o yüzden ağırdan gidiyorum.inş biraz hızlanırım.ancak yetişir.az zamanımız var

daha anca bitirdim elimdeki üniteyi koca gün 1 üniteyi zor çalıştım ya kafam almıyor ne oluyor bana anlamadım.
yarın halkla ilişkiler tanımına geçicem ama şimdi sorsa biri ezberimde bişi yok..
bu halkla ilişkiler tanımıda sıkı konuya benziyor

ben hala uygulama tekniklerindeyim.son üniteye geçtim daha bitmedi.kolay gelsin canım hem sana hemde bana

bende inkılap tarihinden 5 ünite,türk dilindende 4 ünite çalıştım.bu ikisini bitirirsem gerisi daha kolay çalışılır diye düşünüyorum.türk dilinin 2. ünitesi ne kadar zor ya.ezberlemek gereken birsürü şey var eyvahedigeldismile hepimize kolay gelsin şekerlerim kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

bende kolay olanlardan başldım halkla ilişkiler pazara kadar biter ve bugüne kadar çalıştığım 4 dersi adam akıllı tekrar edicem 1 hafta.sonra zor olan türk diliyle tarihe çalışcam ama kızlar tarihe ben bütün çıkan soruları yazdım onları çalışcam baktım 15 üniteden sadece 2 şer soru çıkcak bende bu yöntemi uygulucam sizde mantıklı mı????

bende uygulama tekniklerini bitirebildim çok şükür olumunekankayizsmile

ben inklilap tarihiyle halkla ilişkileri bitirdim bugün halkla ilişkiler uygulama tekniklerine başlıcam

ya ne güzel ben daha bir dersi bile bitiremedim.bir sürü işim çıkıyor çalışamadım bu hafta hiiç.hala uygulama tekniklerine bakıyorum.son ünitedeyim.bugün bitiricem inş.sonrada halkla ilişkiler yazarlığına çalışıcam.

ufya ben daha baslayamadım calısmaya bıleee bi turlu ıcımden gelmıo halkla ılıskıler ogrencısıyım sınıf tekrarı olaraktan yıne 1. sınıftayım:) kafam zaten dolu bıde hepsı ezber hangısını aklımda tutucam bılemıorum nerden baslıcam nasıl calısıcamm yaaa

bende 1. sınıfım kafam almıyor sanki zor geliyo:1no2:

kızlar muratın soru bankasını alın.ben 1.sınıfta sadece soru bankasından çalışarak geçtim.ama konu anlatımlıyada çalışan çok arkadaşım var.başlayın bir an önce.az zaman kaldı.bende çalışmayı çok seven bri deilim ama başladım zorda olsa çalışmaya.darısı size:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…