• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halkla İlişkiler 2.(Son sınıf)Öğrencileri bütün sorularımızı burda paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu sene 1. sınıfım. ama hiç çalışasım gelmiyor :( ne yapıcam ben:((

1. sınıfta ben tarihten çok zorlanmıştım canım bence bir an önce başla eyvahedigeldismile

1. sınıfta ben tarihten çok zorlanmıştım canım bence bir an önce başla eyvahedigeldismile

mügecim hoşgeldin nerelerdesin...
kaç ders çalıştın şimdiye kadar...
ben bugün tarihe başladım 15 ünite nasıl biter bilmiyorum ...

o tarih ve türk dili çok zorlayacak zaten bizi elacım eyvahedigeldismile
daha yeni yeni düzen oturturmaya çalışıyorum
Halkla ilişkiler tekniklerini bitirdim
Halkla ilişkiler yazarlığındayım şuan.
Tarihtende 3 ünitecik bitirdim :sinifsinif:

benim gene kötü bir alışkanlığım var bir dersi bitirmeden diğer derse kesinlikle geçemiyorum şimdi tarih 3 ünite bitti mart başına kadar bitirmem gerekiyor kiii kurumsal iletişime geçeyim...

valla arkadaşlar ben mezun oldum 3 den işletmeye devam ediyorum da ne hukuk ne tarih hiçbiri beni davranış bilimleri kadar zorlamamıştıı :bbo: 2.sınıfta tek ders bütünlemeye girmiştim ne stres yapmıştı o ders beni yaa.

ben hiç ders çalışmadım 2 sene boyunca, sadece murat yayınlarının ünite sonu sorularını çözdüm, bazen de verdikleri kitaptaki soruları..

kolay gelsin hepimize opuyorumnanaktan

ayy darısı benim bşıma bende 3e devam edicem inşallah seneye boshayallersmile
uygarlık tarihi kadar hiç bi dersten nefret etmedim ben :umursamaz:

önceden sorular çöz gir diyolardı ama artık sistemide değiştirmişler eski sorulardan falan çıkmıyo.bilmiyorumkismile

valla ben 1.sınıfta hiçbir ders zorlamadı iletişim hariç.diğer ders ortalamalarım 80 ve üzeri iken iletişim 53 dü.neyse ki kurtardım...
ya bu ink tarihini çalış çalış bitmez bu 15 ünite...
seneye bende iktisat ya da işletmeden devam etmeyi düşünüyorum ...bi diplomayı alalım da....

neden herkes üçden devam etmeyi düşünüyor bu bölüm mezunları iş bulamıyor mu yani?

ikinci taksitler bu ay sonuna kadar yatıralacak değil mi arkadaslar?

26 şubata kadarmış canım
ben yatıramıcam galiba mafoldumben

kızlar kitapları bitirdim şimdi test zamanı muratın kitaplarını alcam ordanda testleri çözdüm mü tamam ama sınav stresi başladı zaman azalıyo

melser ne güzel ya daha benim 2.5 dersim kaldı...ama tekrar da çalışmak kadar önemli..sonrada test..ben teste 10 gün ayırabilcem galiba zamanım kısıtlı...

kızlar bu bolumde nerelerde calşabilirsiniz iş bulmak cok zorlar mı.
sınava giricemde merak edyorum
bilgi verebilirmisiniz

açık söylemek gerekirse ben halkla ilişkiler diye iş bulacağımı pek sanmıyorum..hep 4 senelik üni mezunu arıyolar.
belki müşteri hizmetleri,danışma vb. şeyler olabilir.

ela bence testte daha fazla zaman ayır ben geçen sene murat açıköğretimin kitaplarını çalıştım testleri sürekli tekrar ettim sınava girince hep çözdüğüm sorular çıktı arada farklı sorularda çıktı ama tek murattan çalışmıstım

açık söylemek gerekirse ben halkla ilişkiler diye iş bulacağımı pek sanmıyorum..hep 4 senelik üni mezunu arıyolar.
belki müşteri hizmetleri,danışma vb. şeyler olabilir.

anladım canım ben duz lise mezunuyum bu bölüme girebilirmiyim
yoksa meslek lisesi sartımı var

ela bence testte daha fazla zaman ayır ben geçen sene murat açıköğretimin kitaplarını çalıştım testleri sürekli tekrar ettim sınava girince hep çözdüğüm sorular çıktı arada farklı sorularda çıktı ama tek murattan çalışmıstım

hafızam güçlü o yönden canım bir çözdüğüm testi kimse unuttramaz bana...aklımda kalıyor cevabı hemen.ama yinede teşekkür ederim geçen yıl örnek işletme dersinin %60 ı çıkmış sorulardı...bu senede öyle olur inşallah...
ink tarihini bir bitirsem kurumsal iletişim ile ikna ve konuşmaya geçicem...ondan sonra tekrar ve soru çözümü yapıcam..sen nasıl çalıştın tarihe...melser...

Back