• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halkla İlişkiler 2.(Son sınıf)Öğrencileri bütün sorularımızı burda paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb arkadaşlar...bende kaldım ve bu sene bidaha yazılcam çok zor ya 1.sınıf :sinifsinif:

bebişini allah analı babalı büyütsün canım,çalış inan hiç zor değil ben 3.sınıftan korkuyorum birazcık.ben bu sene tembellik ettim 8 dersten daha 1.ders bitirdim dün.bugün halkla ilişkiler yazarlığına geçicem mügecik sen naptınnn?[/QUOTE]

bende türk diline geçtim ela,dgs içinde aynı konulara çalışıyorum 2 ünite bitti şimdilik ama çok sıkıcı ya :sinifsinif:

türk dili ile tarihi sona bırakcam ben çünkü unuturum özellikle tarihi.allah zihin açıklığı versin inş bu senede hayırlısıyla diplomamızı alalım yolumuza devam edelim.

QUOTE=ilgin0707;10535763]merhaba herkese bende halkla ilişkiler birinci sınıftayım alttan derslerim var sınav zamanı doğumuma denk geldi doğumdan beş gün sonra sınava gittim ve hiç çalışamadığım için sadece temel bilgi teknolojilerinden geçtim diğerlerinden kaldım bu yıl çalışacağım inat ettim

bebişini allah analı babalı büyütsün canım,çalış inan hiç zor değil ben 3.sınıftan korkuyorum birazcık.ben bu sene tembellik ettim 8 dersten daha 1.ders bitirdim dün.bugün halkla ilişkiler yazarlığına geçicem mügecik sen naptınnn?[/QUOTE]

sağol canım inşallah geçebilirim bu yıla.s.

vizelerin tam olarak nereye kadr olduğunu nereden öğrenebilirim.?

1. sınıfım. bu sene yeni evlendim. çok karmakarışık kafam....fisfisfis

canım murat yayınlarından çalış orda kaç soru çıkcağı nereye kadar vizelerin olduğu hepsi var özet şeklinde çıkacak ve çıkmış sorulardan oluşuyor.

elimizde verilen o aöf nin kitaplarında bulamam mı....?

murat yayınlarını nereden bulabilirim. bizim bulunduğumuz ilçede yok ki?

Kızlar h.ilişkiler dersleri genel olarak nasıl
ben biraz baktım sözel ağırlıklı dersler
bitirmesi zor mu bu bölümü ??

işletme okuyorum ben bitirdikten sonra
h.ilişkiler de okumak istiyorum
fikirlerinizi alabilir miyim
mesela en çok zorlanılan dersler hangileri 1.ve 2.sınıfta ??:uhm:

1. sınıf dersleri daha zor,özellikle iktisat ve hukuk beni zorlamıştı.iktisata yükleneyim derken iletişimden bütünlemeye kaldım ama verdim sonunda.
2. sınıf derslerimiz tamamen sözel ve halkla ilişkiler dersleri daha kolay tabi.
Canım bilecikte murat yayınları yoksa bile mutlaka herhangi bi açıköğretim kursu vardır tasarı fln gibi.onların yayınlarınıda kullanabilirsin özet olarak.

ben ilçede yaşıyorum. ama eskişehire daha yakınız bu aralar oraya gidersem oradan aslıyım. şimdi çalışmaya başladım bu kitapları okuyorum bakalım şimdilik.

teşekkür ederim cvp için.a.s.

ben ilçede yaşıyorum. ama eskişehire daha yakınız bu aralar oraya gidersem oradan aslıyım. şimdi çalışmaya başladım bu kitapları okuyorum bakalım şimdilik.

teşekkür ederim cvp için.a.s.

kolay gelsin canım anadolu üniversitesinin verdiği kitaplar çok uzun onlardan yararlanabilirsin bulursan yerimseniben

benim bişey dikkatimi çekti ,bugün sevgi yoluna indim atatürk.ilk ve ink tar ile türk dili kitabı birtek kitaptan oluşuyormuş muratın baskısı 2010 ama ben halkla ilişkiler alan derslerini 2 ay önce 2009 baskı almışım inş fark etmez fazla bişey en son sorulan sorular falan.

fazla bişey değiştiğini sanmam canım bölümümüzün adı değişmiş halkla ilişkiler ve tanıtım olmuş onun dışında derslerde değişen bişey yok

valla değişmiş canım e öğrenmedede öyle geçiyo ama derslerde bi değişiklik yok

canım nasıl gidiyor çalışma, ben halkla ilişkiler yazarlığını bitirceğe benziyorum bugün.

sen baya ilerlemisin masallah kaydirigubbakcemile5
ben tempoya giremedim daha ela ara sıra bakıyorum öyle :sinifsinif:

yok be canım nerde daha 8 dersten 2 ders bitirmiş olcam yarın.ocağa kadar 4 ders bitirsem çok iyi olcaktı ya zor gözüküyor.

merhaba kızlar.bende bugün kaydımı yaptırdım.murat ın yardımcı kitaplarınıda aldım.bende halkla ilişkiler 2.sınıfa geçtim.fakat 1.sınıftan uygarlık tarihi ve iktisat dersim kaldı.toplamda 10 ders var.nasıl çalışıcağımı şaşırdım.yarın başlarım bende çalışmaya.

kızlar birşey soracağım şimdi ben tek dersten geçmiştim tekrar kaydımı yaptırdım sınavda geçtiğim derstende girecekmiyim merak ettim

Back