• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halkla İlişkiler 2.(Son sınıf)Öğrencileri bütün sorularımızı burda paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında düşünüyorum bende ama iş durumları da var herelde işletmeye devam yapıcam ben.

arkadaşlar geçen hafta elime kitapçık ulaştı derslerine bakayım dedim halkla ilişkilerin şaşırdım 7 ders olduğunu biliyordum muratın kitabını aldım çiziyorum demiştim orda 6 ders var birde ayrı atatürk il.ve ink.tar alıp çalışıcaktım ki türk dili olduğunu da farkettim ve panik yaptım şimdi onun kitabı da ayrı mı oluyor murattın.

tarih ve türk dili ayrı oluyor canım ünite sayıları oldukça fazla,bende 2010 baskısını bekliyorum almak için.
Ben bu sene bitirirsem inşallah hem işletme 3e devam hemde dgs ile şansımı denicem olur inşallah :Saruboceq:

inşallah cnm çalıştıktan sonra olur tabi.
yalnız benimde başlamam lazım artık çalışmaya 8 ders gözüm korktu valla.

arkadaşlar nerdesiniz yahu...
ben yavaş yavaş çalışmaya başladım ilk olarak halkla ilişkilerde uygulama tekniklerinden başladım şubata kadar geride atatürk ilk ınk tar ve türk dili kalacak şekilde çalışcam öyle plan yaptım ama bir aksilik çıkmazsa eğer.
sizler naptınız.bu arada paramı yatırdım ve eshot için internetten kayıt da yaptım.

günaydın canlar bende dün özet kitaplarımı aldım murat yayınlarının onlardan çalışıcam,derslere göz gezdirdim vizeler hep 5er ünite allah yardımcımız olsun artık bende başlıcam yavaş yavaş kitabımla aramda bağ kurmaya çalışıyorum kaydirigubbakcemile3

konular güzel geldi bana grafik tasarım falan var heves ettim ders çalışmaya :kedi:

evet canım banada çok zevkli geldi 4 ünite çalıştım henüz ama zorlamıcak galiba...korktuğum tarih birde türk dili zor diyorlar ama bilemiyorum.

bizden başka kimse yok heralde topişte canım kaydirigubbakcemile3
türk dili ve tarhi üniteleri çok fazla,ama geçen senelerin sorularını çalışmak lazım.tarih dersinde öğrencileri fazla zorlamamak için aynı sorular çıkabiliyo kaydirigubbakcemile3

internetten araştırmadım çıkan soruları ama buluruz herelde olmadı burda da paylaşalım çıkan soruları tatlım.
evet farkındayım kimse halkla ilişkilerde okumuyor galiba..

evet sınav zamanına doğru burdan paslaşırız soruları canım kaydirigubbakcemile5
olsun biz bize yeteriz herkes kapımız açık yerimseniben

tamam tatlım paylaşalım takıntısız diplomayı alalım haziranda inş.

inaşşlah canım ben dgsyede giricem bu sene şansımı denicem,işletme 3ede devam edebilioruz direk zaten kaydirigubbakcemile5

evet canım şansın açık olsun inş kazanırsın ,bende işletme değil de kalmadan hiçbir dersten direk geçip diplomamı alırsam iktisattan devam edicem çünkü 1.sınıfta en iyi anladığım derslerden birisiydi iktisada geçiş yapıcam galiba biraz daha araştırdıktan sonra.

canım kansızlık sorunum var başlıkları gezeken yazılarını okudum ne zamandır bu sorunu yaşayan biiryle konuşmak istiyordum gökte ararken yerde buldum seni vallakaydirigubbakcemile3 2 yıl evvel diyet yaptım 13 kilo verdim ve inanılmaz saçlarım döküldü halada dökülüyor ama eskiye nazaran azaldı şükür.doktora gittim kanım düşük demir ve b12 den kaynaklı ise saçların dökülür dedi test yaptırdım normal ama kanım 10lu bişey ne iğne verdi ne ilaç iyi beslen dedi ,merak ettiğim senin kanın düşük olduğu sıralar saçların dökülüyormuydu birde doktor akdeniz anemisisn sen büyük ihtimal dedi daha da morellerimi bozdu keçiboynuzuyla düzelcek mi bu iş bilmiyorum yaa..

ya kızlar bişey sorucam hani direk geçiş diyorsunuz ya
sadece işletme ve iktisata mı devam edebiliyoruz yoksa başka devam edebilceğimiz bölüm var mı
bi de ben bu sene 3ü okuyorum, uzattım yani, uzatmanın devam edebilmeye bi engel mi ki acaba fisfisfis

canım sınava girmeden direk işletmeye geçiş yapabilioruz 3. sınıftan sende yapabilirsin engel olmaz.
Dgs ise sınava girip normal eğitim veren üniversitelerin iletişim fakültelerine yerleşmek için örgüne geçiş için yani. akannehir
Ama işletme iktisata devam için sınava falan gerek yok mezun olunca bi dilekçe tamamdır :lepi:

merhaba herkese bende halkla ilişkiler birinci sınıftayım alttan derslerim var sınav zamanı doğumuma denk geldi doğumdan beş gün sonra sınava gittim ve hiç çalışamadığım için sadece temel bilgi teknolojilerinden geçtim diğerlerinden kaldım bu yıl çalışacağım inat ettim

QUOTE=ilgin0707;10535763]merhaba herkese bende halkla ilişkiler birinci sınıftayım alttan derslerim var sınav zamanı doğumuma denk geldi doğumdan beş gün sonra sınava gittim ve hiç çalışamadığım için sadece temel bilgi teknolojilerinden geçtim diğerlerinden kaldım bu yıl çalışacağım inat ettim[/QUOTE]

bebişini allah analı babalı büyütsün canım,çalış inan hiç zor değil ben 3.sınıftan korkuyorum birazcık.ben bu sene tembellik ettim 8 dersten daha 1.ders bitirdim dün.bugün halkla ilişkiler yazarlığına geçicem mügecik sen naptınnn?

Back