• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halkla İlişkiler 2.(Son sınıf)Öğrencileri bütün sorularımızı burda paylaşalım!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rica ederim ,sınava tam aralığı saymazsak 3 ay gibi bişey kaldı.çalışıp yutmalıyız konuları artıkın ama bir iştah gelseee

bi türlü kendimi verip çalışamıyorum konsantre olamıyorum :sinifsinif:

inan canım bende yaa neden böyle oldu acaba daha halkla ilişkiler yazarlığı 4 üniteyi çalışamadım yaaa.

moralde bozuk sağolsun benim odun mahvetti beni iki gündür boş boş depresyonda gibi duruyorum öyle ya :sinifsinif:

benimde çalışma isteğim bir geliyor bir gidiyor kızlar ya nasıl çalışacağız hepsine

Arkadaşlar ben seneye düşünüyorum halkla ilişkiler nasıl dersleri zor mu? Benimki ekstra olacak önceden beri ilgim var.

moralde bozuk sağolsun benim odun mahvetti beni iki gündür boş boş depresyonda gibi duruyorum öyle ya :sinifsinif:

tatlım sakın takılıp kalma ,inan herşey düzeliyor sen moralini bozduğunla kalıyorsun ,hayatta kimse için kahrolmaya değimez üzme tatlı canını derslerine konsantre olmaya çalış.ben gene saç problemim kansızlığımdan konsantre olamiyorum hep aklımda acaba saçlarım gürleşcek mi diyekaydirigubbakcemile3ağlancak halime gülüyorum boşver ya o tasa bu tasa bazen herşeyin canı cehenneme diyorum.

Arkadaşlar ben seneye düşünüyorum halkla ilişkiler nasıl dersleri zor mu? Benimki ekstra olacak önceden beri ilgim var.

çalışınca zor değil canım ya ama kendini verip konsantre olursan herşey kolay gerçekten.zevkli özellikle 2.sınıfı ama bir adam akıllı çalışcam pir çalışcam hani.

benimde çalışma isteğim bir geliyor bir gidiyor kızlar ya nasıl çalışacağız hepsine

:uhm: valla tatlım şimdiden yavaş yavaş başladık sende başlamadıysan başla 2.sınıf ise 1..sınıfa göre biraz daha çabuk bitiyor konular ama programım ocağa kadar 8 dersin 3 ünü çalışmak en azından kabasını atmak hepsini bir bir ezberlemesemde.geriye kalan 6 dersin 3 ünü ocakta çalışsam şubata iknayı martada Atatürk ilk bırakmayı planlıyorum ama inş bir aksilik çıkmaz.

ya arkadaslar bende halkla ılıskıler ogrencısıyım bu sene 2. senem olucakatı ama malesef kaldım:( devletın verdıgı kıtaplardan calısan varmı aranızda.ben murat yayınları aldım sızın onerbılcegınız bı yayın varmı... sınavlarda en cok deneyım ın kıtabından soru cıkıo dılolar ne dıosnuz bu konuıda...ve ıngılızcem sıfır napıcam netten ıngılızce calısan arkadaslar varmı bana yardımcı olucak bı kaynak sıte verebılrmısınız

ya arkadaslar bende halkla ılıskıler ogrencısıyım bu sene 2. senem olucakatı ama malesef kaldım:( devletın verdıgı kıtaplardan calısan varmı aranızda.ben murat yayınları aldım sızın onerbılcegınız bı yayın varmı... sınavlarda en cok deneyım ın kıtabından soru cıkıo dılolar ne dıosnuz bu konuıda...ve ıngılızcem sıfır napıcam netten ıngılızce calısan arkadaslar varmı bana yardımcı olucak bı kaynak sıte verebılrmısınız

canım murat yayınları yeterli bence ,bende murattan çalışarak hiçbir dersten büte bile kalmadım .ingilizcem kendi çabalarımla çalışmıştım ahım şahım bilgim yoktu ama aöf ingilizce çalışması yazarsan google da yararlı birçok site var vee ingilizceye hiç ama hiç çalışamadığım halde diğer derslerden fırsatım olmamıştı 80 ve üstü aldım acayip kolay sorular yaparsın ,biraz pratik yap yeter.

merhaba arkadaşlar.bende 2.sınıfa geçtm.murattan ayrdımcı kitaplarımı aldım.ama hala çalışma isteğim yok.alttanda dersim var .uygarlık tarihi ve iktisat.10 derse nasıl çalışıcam ben yaaaa:(

merhaba arkadaşlar.bende 2.sınıfa geçtm.murattan ayrdımcı kitaplarımı aldım.ama hala çalışma isteğim yok.alttanda dersim var .uygarlık tarihi ve iktisat.10 derse nasıl çalışıcam ben yaaaa:(

valla ne diim ki şimdi nedense insan bir yerden başlasa arkası gelir canım bence çalışmaya başla sonra çok sıkışırsın biraz sık kendini .benimde öyle hiç çalışma şevki yok bool bol çalışcağım yerleri çiziyorum bari bu süreçte.

ben birinci sınıfta muratın sadece soru bankasını alıp sadece sorulara çalışıp sınava girmiştim.sen konu anlatımlarınadamı çalışıyorsun?bu sene soru bankası yokmuş zaten.bende konu anlatımlarına başlıycam işte inşAllah.haklısın sıkışırım yoksaaa

2004 yılı 2 yıllık halkla ilişkiler açıköğretim mezunuyum bende.ben hiç zorlanmadan bitirdim okulu.hatta 2.yılın son sınavına hayatımın en büyük acısını yaşayarak gittim.size tavsiyem devletin verdiği kitaplara daha fazla ağırlık vererek çalışmanız.allah hepinizin yardımcısı olsun.

ben birinci sınıfta muratın sadece soru bankasını alıp sadece sorulara çalışıp sınava girmiştim.sen konu anlatımlarınadamı çalışıyorsun?bu sene soru bankası yokmuş zaten.bende konu anlatımlarına başlıycam işte inşAllah.haklısın sıkışırım yoksaaa

evet cnm konu anlatımlı alıyorum ben biraz atatürk ilk ve ink tarihi sıkıcak gibi geldi beni nedeni o kadar konular da uzun 2 soru çıkcak bende soruları çalışcam artık siz nasıl çalışmayı planlıyorsunuz atatürk ilkelerini ben bütün soruları yazıyorum cevaplı şekilde öyle çalışcam valla...

2004 yılı 2 yıllık halkla ilişkiler açıköğretim mezunuyum bende.ben hiç zorlanmadan bitirdim okulu.hatta 2.yılın son sınavına hayatımın en büyük acısını yaşayarak gittim.size tavsiyem devletin verdiği kitaplara daha fazla ağırlık vererek çalışmanız.allah hepinizin yardımcısı olsun.

saol canım ama devletin verdiği kitapları sadece soru çözümünde kullanıyorum ve geçen yıl 4-5 puanla onur belgesini kaçırdım muarttan çalışıyorum hepsi kitaptan çıktı.

evet cnm konu anlatımlı alıyorum ben biraz atatürk ilk ve ink tarihi sıkıcak gibi geldi beni nedeni o kadar konular da uzun 2 soru çıkcak bende soruları çalışcam artık siz nasıl çalışmayı planlıyorsunuz atatürk ilkelerini ben bütün soruları yazıyorum cevaplı şekilde öyle çalışcam valla...[/QUOTE

Ben geçen sene muratın soru bankasındaki sorulara çalışarak geçmiştim.ama iki dersten kaldım.bu sene seninde dediğin gibi konu anlatımlı çalışıcam.yani konularada çalışıcam sorularıda çözücem.hatta aöf nin verdiği kitaplardaki sorularıda çözmeyi düşünüyorum.bakalım işte.daha başlamadım.yarın inş başlıycam bende.önce ünitesi az olan derslerden başlamayı düşünüyorum.zorlar sona kalsın diye düşündüm.

Back