- Konu Sahibi ela
kızlar birşey soracağım şimdi ben tek dersten geçmiştim tekrar kaydımı yaptırdım sınavda geçtiğim derstende girecekmiyim merak ettim
tekrar kaydını yaptırdıysan hepsinden sorumlu olman gerekiyor canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar birşey soracağım şimdi ben tek dersten geçmiştim tekrar kaydımı yaptırdım sınavda geçtiğim derstende girecekmiyim merak ettim
tekrar kaydını yaptırdıysan hepsinden sorumlu olman gerekiyor canım.
moralde bozuk sağolsun benim odun mahvetti beni iki gündür boş boş depresyonda gibi duruyorum öyle ya :sinifsinif:
Arkadaşlar ben seneye düşünüyorum halkla ilişkiler nasıl dersleri zor mu? Benimki ekstra olacak önceden beri ilgim var.
benimde çalışma isteğim bir geliyor bir gidiyor kızlar ya nasıl çalışacağız hepsine
ya arkadaslar bende halkla ılıskıler ogrencısıyım bu sene 2. senem olucakatı ama malesef kaldım devletın verdıgı kıtaplardan calısan varmı aranızda.ben murat yayınları aldım sızın onerbılcegınız bı yayın varmı... sınavlarda en cok deneyım ın kıtabından soru cıkıo dılolar ne dıosnuz bu konuıda...ve ıngılızcem sıfır napıcam netten ıngılızce calısan arkadaslar varmı bana yardımcı olucak bı kaynak sıte verebılrmısınız
merhaba arkadaşlar.bende 2.sınıfa geçtm.murattan ayrdımcı kitaplarımı aldım.ama hala çalışma isteğim yok.alttanda dersim var .uygarlık tarihi ve iktisat.10 derse nasıl çalışıcam ben yaaaa
ben birinci sınıfta muratın sadece soru bankasını alıp sadece sorulara çalışıp sınava girmiştim.sen konu anlatımlarınadamı çalışıyorsun?bu sene soru bankası yokmuş zaten.bende konu anlatımlarına başlıycam işte inşAllah.haklısın sıkışırım yoksaaa
2004 yılı 2 yıllık halkla ilişkiler açıköğretim mezunuyum bende.ben hiç zorlanmadan bitirdim okulu.hatta 2.yılın son sınavına hayatımın en büyük acısını yaşayarak gittim.size tavsiyem devletin verdiği kitaplara daha fazla ağırlık vererek çalışmanız.allah hepinizin yardımcısı olsun.
evet cnm konu anlatımlı alıyorum ben biraz atatürk ilk ve ink tarihi sıkıcak gibi geldi beni nedeni o kadar konular da uzun 2 soru çıkcak bende soruları çalışcam artık siz nasıl çalışmayı planlıyorsunuz atatürk ilkelerini ben bütün soruları yazıyorum cevaplı şekilde öyle çalışcam valla...[/QUOTE
Ben geçen sene muratın soru bankasındaki sorulara çalışarak geçmiştim.ama iki dersten kaldım.bu sene seninde dediğin gibi konu anlatımlı çalışıcam.yani konularada çalışıcam sorularıda çözücem.hatta aöf nin verdiği kitaplardaki sorularıda çözmeyi düşünüyorum.bakalım işte.daha başlamadım.yarın inş başlıycam bende.önce ünitesi az olan derslerden başlamayı düşünüyorum.zorlar sona kalsın diye düşündüm.