Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eee kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz?ben bugün başladım çalışmaya.şimdi biraz ara verdm nete göz gezdiriyorum.sizler ne durumdasınız bakalımmm:)
valla iiidir tatlım ben halkla ilişkiler uygulamalarını çalışıyorum henüz.3 ay kaldı topu topu valla.
bende halkla ilişkilerde uygulama tekniklerini çalışıyorum.5 ünite var ama kolay gelmedi bana. sen baktınmı bu derse canım.ilk üniteler kolayda sondakiler zor gibi.bu gece bu dersi bitirsem çok iyi olur.
hayır canım böyle bir zorunluluk yok.
Ama AÖF in sitesinde okudum böyle bir yazı. ( Bu programa katılacak öğrencilerin 3 ay staj yapma zorunluluğu ) var diye yazıyordu. Kafam karıştı şimdi. Teşekkür ederim.
evet canım ama örnek olaylar olan yani 4 ünitelik uzun konulu olan yarın 4 üniteyi çalışıp genel ünite tekrarı yapcam bu dersin.yani 1 ocakta inş yeni derse geçcem ama kabasını atıyorum ben sadece şimdi sorsan ezberimde bişey yok 2.kez tekrardan sonra belliğime gircek anca:))
yani 3 ders bitmiş olcak yarın inşallah......geriye 6 ders kalacak....