• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halk Bankası sınavına girenler

kızlar bakabiildniz mi????
netleriniz nasıl?
benim kesin 72 netim var ama 9 soruyu sallamıştım 5inden de emin değilim....
bilmem nasıl ya...
zor dimi????yoksa seçtiğim ile mi bağlı?ben sakaryayı seçmiştim

kızlar halkbankın sayfasında geç açıldığı için BANKO GÖREVLİSİ sorularını RapidShare yükledim.aşağıdaki linke tıklayın.çıkan sayfanın en altındaki free kısmına tıklayın.başka sayfa açılacak geriye doğru sayan saniyenin bitmesini bekleyin ve çıkan güvenlik kodunu kutuya yazın...yüklemeyi kabul edin...netlerinizi bekliyorum bacılar

http://rapidshare.de/files/40056543/HB202A_2_.PDF.html

bu şey cok zordu ya uzman yardımcısı sınavı cok kazıktı, dıgerı daha normaldı ona göre kpss gıbıydı işte. şans işi torpılı olan yaşadı yıne

bu şey cok zordu ya uzman yardımcısı sınavı cok kazıktı, dıgerı daha normaldı ona göre kpss gıbıydı işte. şans işi torpılı olan yaşadı yıne

aynen torpil bencede herkes alıncakların listesi belliymiş diyo benim sınav güzel gecti sayılır ama yinede umutsuzum tabiki patiska sen ne mezunuydun bu arada

ben oo banka sınavlarını bırakalı çoookk oldu girecekler önceden belli zatennn

benim bi arkadasın arkadası (işletme mezunu) girmiş bi bankanın sınavına hangisi oldugunu bilmiyorum.
kız kazanmıs sınavları mülakatıda geçmiş işe baslayacagı gun kıza pardon bi yanlıslık oldu demısler başkasını almıslar yerine
dusunun artık :(

olurr çok normalll torpilli biri çıkmıştır kızı postalarlar herşey olurrrrrrr

hayırlısı olsun sizin için ama kime sordumsa hepside zordu dedi ya bence alınacak insanlar sınavdan önce belliymiştir.çok torpil dönüyo bankalarda özellikle adamını bulan yerleşiyo

servis görevlisinden 65 bekliyorum ama uzman yrd bana göre çok zordu. alan sorualrı özellikle .ondan en fazla 50 civarı alabileceğimi düşünüyorum. soruları hatırlayabşldiğime göre hesapladım ama.

hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

yazılı sınavda torpil olmuo

canim zaten sinavdan sonra basliyor hersey yani mülakatta..benim sevgilimde ziraat bankasi icin basvurdu kpss puani ile alacaklardi tamam cok iyi degil genel kültür 75 ti ama 69 la alinanlar olmus bence büyük haksizlik..benim arkadasimda ikstisat mezunu kpssden 70in altinda aldi ama torpille vakiflar bankasina girdi..güya torpili engellemek icin kpss oldu ama hala eski tas eski hamam..cok üzülüyorum bu cocuk hep bosta mi kalacak senağlamasenağlama

ahh ahh ekmek aslanın ağzında değil midesinde diye klasik bir söz var ya meğer ne kadar doğruymuşşş............

sonuçlar açıklandı kızlar...
59 doğru yapmışım...
ama başarısız yazıyor...
sizlerin nasıl..birde kaç net yapmak lazım acaba

Back