Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım Bursadayım, azcık uzakmışız sanırım :26:
ah canım benim ben biraz tembelim ama çok sıkı başlıyacam inşallah bende sözcük anlamı cümle anlamı bitirdim ama şimdi soru sayısı aklımda 200 den fazlaydı da emin değilim birde tarihten islamiyet öncesi türk tarihi bitirdim :)
Ben sözelden gidiyorum önce iyi bildiklerimi aradan çıkartayım diye.
Türkçe
Sözcük ve Sözde Anlam
Cümlede Anlam
Paragraf
Ses Bilgisi
Yazım Kuralları
Noktalama İşaretleri
Coğrafya
Türkiye'nin Coğrafi Konumu
Ay böyle yazınca hiç bişey yapmadığımı farkettim
Teşekkür ederim :) Amin aminn inşallah. Matematiğim epey kötü benim. Antremanlarla matematik almıştım onun için ilk kitabı var ordan çalışıyorum ama konulara giriş yaptım sayılmaz. En dipten en temelden başlıyor. Tavsiye edebilirim benim gibi olanlar için.
Ooo sen Bursalı sayılırsın artık :) Sen de benim gibi gelin mi geldin buralara?
Tabloyla uğraşmadım ya senin tabloyu aldım yazdım (çok kopyacıyımdır )
1 ay sonra 28 olucam canım.Bak 28 yazarken bile bi yadırgadım ben 24lerde kaldım Bebeğim de şu an 10 aylık. İltifatın için de teşekkür ederimm
kızlar benimde türkçe ve coğrafya bitti
tarih milli mücadele
matematik köklü sayılardayım
vatandaşlığa bakmadım daha
Helal olsun canım ne demek maş.baya ilerlemişsin darısı bizim başımızaCanım benim konuları da eklersen cok sevinicem türkçe
sözcükte anlam 160,
cümlede anlam 180,
paragraf 200,
dil bilgisi 100,
anlatım bozuklukları 100,
noktalama yazım kur. 120,
ses bilgisi 100
matematik temel kav 100,
sayı sistemleri 120,
bölme böluneblme 100,
obeb okek 100,
bolme boluneblme 100,
rasyonel sayılar120,
basit eşitszlkler 80,
mutlak deger 50,
köklu sayılar 120,
uslu sayılar 120,
oran orantı 120,
sayı problemleri 40
,hareket prob. 20,
grafik prob. 20,
yaşprob. 40
geometriye hıc baslamadım ,tarihe ve vatandaslıga da hıc baslamadım
cografya tüm konular bıttı her konu için 40 soru yazabılırsın ..
Ya cok uzun oldu hakkını helal et ..
Ekledim canım ne güze bitirmişsin Türkçeyle coğrafyayı
Helal olsun canım ne demek maş.baya ilerlemişsin darısı bizim başımıza
Benim matematiğimde iyi değil canım ama dün ihtiyaç konu anlatımlı setini aldım onu alınca diğerine fırsat kalmadı malesef:44:
Bunlarda dün aldığım ihtiyaç konu anlatım setim sizede öneririm hoşuma gitti benim.İçinde çalışma proğramı,kilitli bilgi,bilginin anahtarı,hatırlatma gibi yerler var bunlarda resimleri
Eki Görüntüle 939782 Eki Görüntüle 939784 Eki Görüntüle 939785 Eki Görüntüle 939795 Eki Görüntüle 939786 Eki Görüntüle 939789 Eki Görüntüle 939791 Eki Görüntüle 939783
amin canım,valla isteyen herkesın calısmak için zaman yaratabileceğini düşünüyorum,yeter ki isteyelim ,fedakarlık etmeden kazanılmaz bu sınav..
yukarda yanlış alıntıladım :) silinmiyor da neyse şeyi sorcam eğitim dersleri neden tabloda yok,eğitim çalışan yok mu benim dışımda?
Bende ihtiyaç set aldım :) Dersanelerine gittim bugün 1500 diyorlar aman yarabbi. Hem dönem ortası oldu hem fiyat aynı. Sen sor ben söyleyeyim diye soru cevap şeklinde bi kitap hediye ettiler. Tarih Coğrafya Vatandaşlık var. Güzel hoşuma gitti oda normal fiyatı nedir blmiyorum ama akılda kalıcı şeyler var alabilirsiniz.
kolay gelsin kızlar hafta sonu giremedim ne güsel konuları hatta ders bitirenler var bizim kurs çok yavaş ilerlşo ben acaba onlara uymakla hata mı yapıyorum ki tarihden daha 2 konu coğrafyanın yarısı mate temel kavramlar bitti böle gidersek kötü
Haklısın canım da insanın bi günü bi gününü tutmuyor işte özellikle kendim için söylüyorum bi başlıyorum bi bırakıyorum öldürcek motivesizlik beni
Canım ben eğitim çalışmıyorum konularınıda bilmiyorum ya B grubundan girecem ben
Canım ben konyadayım 750'ye yazıldım sizin oralar çok pahalıymış yaa:44:Hımm nasıl bişey ki kitap fiyatı ne kadar acaba:26:
Canım biz matematikte ebob-ekokdayız.türkçede noktalama işaretleri,tarihte batı cephesinde,coğrafyada föhn rüzgarları,vatanadşlıkta yargıdayız ama gel gör ki hepsi benim yazmamdan ibaret hepsine en baştan başlayıp tekrar yapıp yetişmem lazım
Kızlar bu arada tabloya bende ekliyecemde tamda değil konularım soru sayılarını hatırlamıyorum bu hafta açıköğretim sınavım var onlara çalışmam lazım o bitsin ekleyip derslere yüklenecem fazlasıyla inş. çok geç kaldım çünkü