• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halk Bankası sınavına girenler

arkadaşlar bu sınavlar her bölümden mezun için aynı mı oluyor?? bide servis görevlileri ne yapıyor ben bilmiyorumcoksekeriremsu

evimin kadını olarak kalcam ya bi daha bişi yok istemiyorum artık
:a015:

hihi valla bende ascam diplomayı anı kalsın çocuklarım baksın. okutmıcam zaten kız olursa manken erkek olursa futbolcuyapcam :roflol: şaka bi tarafa baksana bana mühendis olcam banka düşünüyorum ne alaka ama arkadaşlar girmiş napsınlar işsizliktense giriyolar .tabi işletme falan okuyanlar köprüyor haklı olarak offf off ne bu ya

nilaycım böle sıkma kendini inaşşalh olur.bişey sorcam kusura bakmazsan bana biraz bilgi verirmisin ne soruyolar :utangac:

yok canım niye kusura bakayım :)
tatlım genel kültür kpss gibi sayılır tarih biraz farklı....
genel yetenekte IQ soruları var...
yok kökmüş,üslüymüş vs vs yok...yani ne kpssye benziyor ne össye...
mesela örnek veriyorum:
1,3,6,10,? soru işareti yerine gelecek rakam nedir?

birde aşağıdaki linke tıkla bunun gibi şekli ve grafik soruları var canım....
http://www.tolunay.com/iqtest/

ilk defa girdiğim için afalladım tabi...ben kpss gibi olur diye o kadar çemberdi,analitikti,matematikti uğraştım durdum...
bilseydim herşeyi bırakıp internetten zeka testleri çözerdim...
çıkmış soruları da vermiyorlar biyerde bulamadım...
öyle saf saf girdim işte...
yaptım bakalım..hayırlısı canım

yok canım niye kusura bakayım :)
tatlım genel kültür kpss gibi sayılır tarih biraz farklı....
genel yetenekte IQ soruları var...
yok kökmüş,üslüymüş vs vs yok...yani ne kpssye benziyor ne össye...
mesela örnek veriyorum:
1,3,6,10,? soru işareti yerine gelecek rakam nedir?

birde aşağıdaki linke tıkla bunun gibi şekli ve grafik soruları var canım....
http://www.tolunay.com/iqtest/

ilk defa girdiğim için afalladım tabi...ben kpss gibi olur diye o kadar çemberdi,analitikti,matematikti uğraştım durdum...
bilseydim herşeyi bırakıp internetten zeka testleri çözerdim...
çıkmış soruları da vermiyorlar biyerde bulamadım...
öyle saf saf girdim işte...
yaptım bakalım..hayırlısı canım

hımmm çok sagol canım. bide yukardaki soruda şey var yanlış anlama sakın ukalalık değil,sayılar arasındaki fraklar 1 2 3 4 5 diye artıyor yani 15 gelcek . stres yapmasaydın kesin hepsini yapardın ya işte insan gerlilyor tıkanıyor. uufff inşallah istediğin yer olurŞeniz

arkadaşlar bu sınavlar her bölümden mezun için aynı mı oluyor?? bide servis görevlileri ne yapıyor ben bilmiyorumcoksekeriremsu

canım bu seferlik halkbankası uzman yardımcıları,servis görevlilerinin şartını herhangi bir bölüm mezunu olmak olarak koymuş...tabi her banka böyle değil genelde iktisat,işletme vs alıyorlar...ama sorularda zaten iktisat,işletme,hukuk falan sormuşlar..yani bir öğretmen üniversitede bu dersleri görmüyor sınava girerse şansı ibf lerden daha düşük....(soruları yapma bakımından)

banko görevlisi şartıda lise mezunu olmaktı...üniversite öğrencileride mezun olmadığı için lise mezunu durumunda oluyor...bu yüzden üniversite öğrencileride katıldı...

banko görevlisi gişelerde duruyor...servis görevlisinden emin değilim canım

Son düzenleme:
hımmm çok sagol canım. bide yukardaki soruda şey var yanlış anlama sakın ukalalık değil,sayılar arasındaki fraklar 1 2 3 4 5 diye artıyor yani 15 gelcek . stres yapmasaydın kesin hepsini yapardın ya işte insan gerlilyor tıkanıyor. uufff inşallah istediğin yer olurŞeniz

canım bu çıkmış soru değil zaten :)
öylesine bulup yazdım internetten...
ahhhh ahhhhh böyle çıksa nerde???????????
daha kazıktı

üniversitenin farklı alanlarından mezun olanlar bence pek bel bağlamasın bankacılığa...
o kadar işletme iktisat muhasebe maliye mezunları var...
mülakatta çok puan bile alsanız bu alanda mezun olanlara öncelik verirler...
herkes kendi alanında işe girsin...

üniversitenin farklı alanlarından mezun olanlar bence pek bel bağlamasın bankacılığa...
o kadar işletme iktisat muhasebe maliye mezunları var...
mülakatta çok puan bile alsanız bu alanda mezun olanlara öncelik verirler...
herkes kendi alanında işe girsin...

canım bizde farkındayız bel bağlamıyoruz ama sadece bi seçenek. bunun yanlış olduğunun bizde farkındayız. ayrıca şu var bankalarda mühendisler çok alınıyor. yani bölüm okadar seçici değil.a.s.

ahhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh ne sınavdı allahım....adanada sınava girdim...okula bir girdim ter su içinde kaldım..dedim allahtan pencere kenarında oturuyorum ne geüzel serin erin yaparım...demez olsaydım...!bir rüzgrki anlatamam...saçım bağlı olduğu helde uçuyor...kağıdım uçuyor...arkamda oturan kızın cevap anahtarı iki üç defa yerlerde süründü...pencereyi kapatsam sıcak hamam gibi...sorular desen allahlık....üstümü başımı parçalıycam o kadar sinir oldum...ben kpss ayrında bir şey bekliyorum...zaten eylülde sınava girceğim için ben iyi hazırlanıyordum...kendime güveniyordum yani...ama çalıştığım yerlerden hiç soru çıkmadı alakasız....türkçe soru sayısı çok azdı tarih coğrafya hiç yok denecek kadar az...bir sürü şekilli sorular...hoca bakın kitapçığınızı bir kontrol edin derken bi baktım ki sorulara allahım bunlar ne dedim...şok şok şok oldum...ha yapamadım mı yaptım ama istediğim gibi geçmedi...kaç alırım bilmiyorum...umutsuzum...kpss umarım böle olmaz arkadaşlar kafamçokkarıştı

ne sınavdı ya ne kolay diye biliyosun ne zor bişeyler yaptım ama... ne olur bilmiyorum geneli aynı durumda heralde bide renklerle ilgili bi soru vardı genel yetenekte kenarları aynı olanlar farklı renk olacak kaç renk kullanılır falan onu ne yaptınız bide şu hastanelerin kurulmasıyla ilgiliydi galaba ben onu devletcilikle halkcılık arasında kararsız kaldım devletcilik yaptım doğrumu acaba

kızlar bu sınava lisans öğrencileri girebiliyor mu?
yoksa lisans mezunu olma şartı aranıyor mu?:sm_confused:
eğer sorular IQ benzeriyse ve lisans öğrencileri girebiliyorsa kafamı nerelere vursam azdır..
tüm çözdüğüm IQ testlerinden süper zeka çıkamasam da onun bir altı çok yüksek zeka çıkıyorum..
bence o soruların zekayla da alakası yok;tamamen dikkat işi ama zeka testi denmiş işte..fisfisfis
nolur lisans öğrencileri giremiyordu bu sınava deyin:çok üzgünüm:

superisi;
banko görevlilerine lise mezunları giriyor...
diğer müfettişilik ve servis görevlileri sınavına lisans mezunları giriyor...
yanlız muhasebe ve işletme soruları vardı bir bölümde yani idari blimler okuduysan rahat yapardın o soruları...

canım bizde farkındayız bel bağlamıyoruz ama sadece bi seçenek. bunun yanlış olduğunun bizde farkındayız. ayrıca şu var bankalarda mühendisler çok alınıyor. yani bölüm okadar seçici değil.a.s.

abim ODTÜ işletme mezunu mülakatta mühendis ile aynı puanı aldığı halde öteki elendi ve abim girdi yapıkerdide çalışıyor bende ondan biliyorum...
hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun o kadar okuyoruz emek veriyoruz Allah seninde emeklerini boşa çıkarmasın...

Son düzenleme:
abim ODTÜ işletme mezunu mülakatta mühendis ile aynı puanı aldığı halde öteki elendi ve abim girdi yapıkerdide çalışıyor bende ondan biliyorum...
hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun o kadar okuyoruz emek veriyoruz Allah seninde emeklerini boşa çıkarmasın...

inşallah canım a.s. bide odtü işletmeyide alsınlar artık dimi boru değil yani odtüden mezun adam:içelim::1hug:

Back