Halk Bankası sınavına girenler

kızlar şimdi sordum anadolu üniversitesine sonuçlar ağustosun 2.haftası açıklanıyormuş...cevapların ne zaman verileceği belli değilmiş

ben sınava girmeyi çok isterdiim ama başvuru tarihini kaçırdığım için giremedim arkadaşlar. umarım hepiniz için hayırlısı olur.gerçi takip ediyorum artık ama bankacılık için sınav başvurusu olduğunda haberi burdan da duyuralım.ben kaçırdığım için çok üzülmüştümsenağlama

kendini tanıtmana ilişkin sorular sorcaklar diyorlar....

mesela bize kendini tanıt? neden bankacılık? neden halk bankası? neden servis yetkilisi? vs.

Konuları onlar belirler ve tanımaya çalışırlarmış. Cevap verirken kısa ve net cevaplar değilde biraz geniş yelpazeli cevaplar verecekmişiz. Rahat olup,heyecanlanmayınız bu işi istediğinizi belli ediniz diyorlar. Sakın ama sakın heyecanlanmayınız diye not düşmüşler

Bankacılık ile ilgili soru olacak ise bu yazılı aşamada olur. Burada çok küçük ihtimal. Ve fakat çok üzülerek ifade ediyorum ki kamu bankalarında torpil olur. Ama bu herkesin torpille girdiği anlamına gelmez. Sizinde şansınız çok yüksek. Herkes mülakata gelemez.

Başarılar.

Son düzenleme:
off yaa bend egenel yetenek cok güseldi 1-2 soru fazla tırmaladı ama boş bırakamdım emin olmadığım 3tanesinide işaretledim nolcek bilmem hasankefy yaptım onu duymuştum ama o danıstay sayıstay bilemm ne gen soru güven oyu acayp kastı beni zaten korkum genel kültürdü öylede oldu ankarada girdim sınava ama yetenk bölümü sorualrı işem gerektrmeyen beyin yorumuna bağlıydı bakalım 3 hafta sonra belli oalcaka rtıkk

ben sınava girmeyi çok isterdiim ama başvuru tarihini kaçırdığım için giremedim arkadaşlar. umarım hepiniz için hayırlısı olur.gerçi takip ediyorum artık ama bankacılık için sınav başvurusu olduğunda haberi burdan da duyuralım.ben kaçırdığım için çok üzülmüştümsenağlama

lisans mısın canım lise mi?hangi bölüm?ona göre söyleyim ilanları

ay bide mülakat ay bid etorpl offf bu senem sınavla gecti yaa aöf vize aöf final ehliyet öss halkbankası sırada kurs we kpss warr offf bıktımmmmm

ay az kaldı
biran önce açıklansa da rahatlasak yaw
acaba mulakat nası geçer
mulakatta neler sorarlar

bi arkadaşım teb in mülakatına girmişti.ailesiyle ve kendiyle ilgili sorular sormuşlar.hayatında pişman oluğun bişe varmı;hırslımısın...falan işte.bide baya ilgileniolarmış.mesela arkadaşım hatayın bi köyünde oyuruyo.merkeze nasıl gidip geldiğini bankadan geç çıkarsan sorun olurmu die sormuşlar.arkadaşım taksiyle giderim demiş.taksinin ne kadar tutacağını bile not almışlar.

elektrik gitti sinir oldum:oklava:

bi soru vardı PARAMETRE'yle ilgili
ona baktım baktım yapamadım anlayamadım
bi de zamanım yetmiyodu es geçtimÇok üzgünüm çoook
aynen ben sınavdaykende elektrik gitti öss dede öyle olmuştu:oklava: yaf ewet neydi o soru öyle hala anlamış değilim kesin cok salakca bi çözümü wardr sonrada kendimi yerim ansıl akıl edemedim diee ama uff o sıcakta sınav yapılmaz ki erken yapsalardı yaaaasenağlama

aynen ben sınavdaykende elektrik gitti öss dede öyle olmuştu:oklava: yaf ewet neydi o soru öyle hala anlamış değilim kesin cok salakca bi çözümü wardr sonrada kendimi yerim ansıl akıl edemedim diee ama uff o sıcakta sınav yapılmaz ki erken yapsalardı yaaaasenağlama[/QUOTE

semboller var kare falan her harfin farklı bir sembolü vardı mesela a ya kare geliyosa ikinci ve dördüncü sembolde kare olacaktı
bence sınav sadece formalite Kötü Kazen alınacakların listesi belliymiş zaten torpilin iyi olursa girersin

mesela ilki benden
***denize açılan 2 kişiden 2 yıl sonra halen haber alınamıyor. 2. yılın sonunda hangi hukuki sonuç oluşur?
e)) gaiplik
**bergama yakınlarında yortulubarajının altında kalacak şehir allianoi
-------------------------------------------------------------------------------
ege bölgesinde yetişen ürünler hangi şıklta birlikte verilmiştir._

galiba b şıkkıydı pamuk üzüm incir tütün ..

------------------------------------------------------------------------------------
seval arkadaşı ahmetten perşembe günü bir bilgisayar satın almış, ancak bilgisayarı teslim almamıştır.cuma günü ahmetin dükkanında yangın çıkıp tüm mallar yanmış,
ahmet bilgisayarın parasını sevalden istemiştir
bu olaydaki hukuki durum nedir.?
-ahmet sevalden para ödemesini isteyemez
-sözleşme imzalandığından seval parayı vermeldir....
ben ilk yazdığımı işaretledim ama sanırım alttaki şık olacak sizce peki?
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar sınava giren varsa yanlışımı düzeltsin

x ytl anaparanın 1/3 nü: bankaya %45 faiz oranıyla 2 yıl vadeli,
geri kalanınıda 1 yıl vadeli %70 ten faize konunca toplam faiz ...ytl oluyor
anapara nedir
--------------------------------------------------------------------------------
toros dağlarından vb betimlemeler yapılan bölge hangisidir?

akdeniz bölgesi
-----------------------------------------------------------------------------------
mart ayında 5 tane pazartesi günü vardır bu günlerden 3 tanesi çift sayıdır. buna göre 1yın 19u hangi güne gelmektedir.

perşembe

LİSELER İÇİN İSE:
hangisinin üretimi daha fazladır: ŞEKERPANCARI

BÜTÇYİ KİM YAPAR:TBMM

ÇEVRECİ ÖRGÜT:Greenpeace

SULAR ALTINDA KALACAK YER:HASANKEYF

TURUVA: ÇANAKKALE

Devletin bütçesini kim belirler?Sayıştay yaptım

TMMM nin ilanıyla hangisi kesinleşmiştir?egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir yaptım.

yürütme yetkisi kimdedir?cumhurbaşkanı ve bakanlar kurulu yaptım.

demokrasi ile hangisi bagdaşmaz gibi bi soru vardı..ona d a toplumsal örgütlenmelere kısıtlama getirilmesi yaptım.

türkiye bölgelere ayrılırken hangisine göre ayrılmamıştır?yerşekilleri yaptımm.

doğu karadeniz de yetişen çayın akdenizde yetişememe sebebi nedir?yağış yetersızlıgı yaptım.

geri dönüşümü olan enerji çeşidi?jeotermal enerji

ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELERİNİ KİM SEÇER: CUMHURBAŞKANI

BANKO GÖREVLİLERİNİN ORANI:90

HIZ SORUSU 400

Güvenoyu, meclisin hükümete olan güveni için yapılan oylamadır

YÜRÜTME ORGANLARI: CUMHURBAŞKANI VE BAKANLAR KURULu

tarla sorusu:16(kesin)

148.sayfa hangi renk olur diye bir soru vardı : sarı(kesin)

TMMM nin ilanıyla hangisi kesinleşmiştir?egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir

türkiye bölgelere ayrılırken hangisine göre ayrılmamıştır?yeraltı kaynakları

doğu karadeniz de yetişen çayın akdenizde yetişememe sebebi nedir?yağış yetersızlıgı

iç anadolu bölgesinde kağıt sanayisi olmaması sebebi:orman alnalrının yetersiz oluşu

geri dönüşümü olan enerji çeşidi?jeotermal enerji veya karbon

ezgi ece nilsu gibisinden bi para paylaşımı sorusu vardı?cevabı bilmiyorum ama ben nilsu alır yaptım,ama yanlış.çünkü

paraya k dersek ezgi 2k ece 3k nilsu k/5 para alır.buna göre ne cevap bilmiyorum.en fazla parayı ece alır varsa cevap o

9*6 bir dikdörtgen vardı 4 kelimelik bir cümle kaç değişik şekilde yazılabilir 6*6=36(kesin)

PARAMETRE'NİN ŞEKİLLERLE YAZILIMINI SORUyordu:bu soru yanlış.birden fazla doğru cevap vardı

KURTULUŞ SAVAŞINDA ETKİLİ OLAN İLKE : MİLLİYETÇİLİK

SANAYİ KİRLİLİĞİ SONUCU AMACI NEDİR GİBİ BİR SORU:DOĞA YAŞAMINI KORUMAK

ÜÇGEN SORUSU VARDI 12 24 99 DİYE A:4 B/A:12/4:3(kesin)

KESE SORULARI BASİTTİ:SAYISAL OLMAYAN SORU D ŞIKII.EN SON SORU 0 39 .. .. ..

GRAFİK YIL SORUSU VARDI %54%54%54%108 GİBİ CEVAP 2003 EN UZUN OLAN 2005

ŞİİRİN AN DÜŞÜNCESİ:SILA ÖZLEMİ

GRAFİK OLARAK a+b+c soruyordu basitti o suruda cevabı aklıma gelmesi

küp sorusu 27(kesin)

terazi vardı cevap 4(kesin)

üçgenlerin boyanması sorusu en az 2 boya ile olur(kesin)

uzun paragraf sorusu vardı. e şıkkı uzun olan şık biri iyimserkil biride diye

yeniliklerin sürekli olması sorusu:devrimcilik kesinlikle olmaz böyle bir ilke yok zaten

malazgir savaşının önemi:türklere anadolunun kapısını açması

türkçede derin sözcüğü yoğun anlamında kullanılmıştır:emin değilim ama derin derin nefes aldı yaptım

(emin değilim)

arkadaşlar

ben servis görevlisi ve uzman yard girdim kendi hatırladıklarım
diğerleri ise memurlar.netten alıntıdır

lisans:

160 sayısının asal olmayan kaç tane böleni vardır sorusunun cevabı 22 olacaktı fakat şıklar 12,14,16,18,20 idi.

????????????????

o 36 tane ingilizce sorusunu türkçe olarak çözmek bile marifettir.
neydi bu ya ben ne sınavındayım dedim
hatta eşime sorulardan bahsedince genel müdürlüğemi alıcaklarmı dedi?
bende anlamadım
1500 kişi alınacak olan sınava yüzbinler hücum edince adamlarda soruları şaşırdı sanırım

Back
X